24.9.2020

Goodiebox syyskuu 2020

Sain Goodieboxin itselleni maanantaina, joten muutaman päivän olen tässä ehtinyt ihmetellä näitä tuotteita. Tietenkin tiesin jo, mitä sieltä on tulossa, mutta onhan se vähän eri saada ne hyppysiinsä kuin katsella kuvia. 
 

Tuotteita oli 'When in doubt dance it out' - laatikossa yhteensä kuusi, joissa variaatiota kyllä riitti. Suurin osa oli myös itselleni tuntemattomia. 

Figs & Rouge Ultra-Prime Satin Soft Blurring Primer & Finishing Fix
Kesäkuun loppuneissa tuotteissa esittelin edellisen aikoinaan Bette Boxista tulleen Figs & Rougen pohjustajan, joka ei ollut ihan parhaita, mitä on tullut testailtua. Jotenkin jo pakkauksensakin puolesta tämä vaaleanpunainen versio vaikuttaa kuitenkin lupaavammalta. Tämän pitäisi häivyttää ihon pieniä virheitä, pitää iho mattana, tasoittaa ja vähentää ihohuokosten epäpuhtauksia. Tämä pääsee ehdottomasti käyttöön, mutta ei ihan heti primer-jonon vuoksi.  


We Love The Planet Vegan Deodorant Sweet & Soft
Voidemainen deodorantti, jonka toivottavasti kuuluukin näyttää tuollaiselta. Yritin googletella, mutta en ihan heti nähnyt tai erottanut vastaavia jälkiä muissa. Tämän pitäisi siis imeytyä helposti sekä auttaa pysymään freesinä luonnollisella tavalla. Tässä on ihoa rauhoittavia ja kosteuttavia ainesosia. Tätä olen nyt testannut muutamana päivänä, eikä valitettavasti toimi. Purkista tuoksuteltuna tässä on kiva, mieto tuoksu, mutta tosiaan ei auta freesiyden kanssa omalla kohdalla. Enkä usko, vaikka sisukkaasti käyttelisin niin tilanne mitenkään muuttuisi. Tietääpähän tämänkin. Tämä tulee käytettyä varmasti salilla tms.

Seraphine Botanicals Sugar + Lemon Moisturizing Lip Scrub
Ihanan tuoksuinen huulien kuorintavoide, joka sisältää erilaisia öljyjä sekä shea- ja kaakaovoita. Kuulostaa hyvältä. Tämän pitäisi kuoria hellävaraisesti sekä ravita ja hoitaa huulia. Tämä samainen kuorinta on ollut jaossa jossain toisessakin boxissa, mutta silloin en sitä saanut (olisiko ollut Boxycharm), joten kiva päästä kokeilemaan. En omista huultenkuorintavoidetta, joten tämä pääseekin heti käyttöön. 

Novexpert Booster Serum With Hyaluronic Acid
Seerumeita menee omalla kohdalla niin tasaiseen tahtiin ja melko nopeasti, että uusi on aina tervetullut. Minulta juuri loppui yksi ja toinen loppuu näinä päivinä, joten ei tarvitse tämänkään kauaa varmasti varastoissani vanhentua. Tämän pitäisi olla ihon nuoruuden boosteri, jonka sisältämä hyaluronihappo kiinteyttää ihoa ja antaa sille tasaisen ja nuorekkaan ilmeen. Tämä on pieni pullo (10 ml), joten kun käyttöön pääsee, menee hujauksessa.
 
Bioré Deep Cleansing Charcoal Pore Strip
Ihohuokosia puhdistava hiililiuska, joka voi poistaa jopa viikkojen arvoiset huokosten epäpuhtaudet. Tämähän on tuttu tapaus ja tämäkin liuska tuli jo käytettyä, ja on kyllä viimeisen päälle tehokas. Olen joskus uhkaillut ostavani näitä ihan itsekseni kaupastakin, mutta en taida olla ainakaan "livenä" törmännyt missään, joten en ole muistanut. Mutta jos törmään, niin varmasti ostan.  

Hair Lust Hair Growth Formula
Ihania pinkkejä purupastilleja, jotka voisi syödä kaikki putkeen. Maistuvat meinaan todella hyviltä, vaikka sokerittomia ovatkin. Näiden pastillien pitäisi siis ravita hiuksia sisältä ulospäin, mutta yhdistettynä terveelliseen ruokavalioon sekä runsaaseen vedenjuontiin. Purkki sisältää 45 pastillia ja kolme suositellaan otettavan päivässä. Mielelläni syön nämä, mutta epäilen tietenkin taas kerran tällaisten ylimääräisten vitamiinien tehoja näin lyhyellä koeajalla.


Tykkäsin tästä laatikosta melko paljon vaikka tuo deodorantti oli selkeä huti. Oli tuotteita laidasta laitaan ja kuitenkin sellaisia, jotka tulee oikeasti käytettyäkin. Mukavaa oli saada yksi meikkituotekin, koska itselläni on tuo uusien meikkien haalinta ollut viime aikoina lähinnä näiden boxien varassa. Kivaa viikonlopun odotusta!

4 kommenttia:

  1. Tuo deodorantti ei kyllä näytä voivan hyvin :D

    Nuo vitamiinit olisi kelvannut itsellenikin, kun en pysty nieltäviä käyttämään ollenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhah :D :D Ei näytä ei... sitä vähän pelkäsin, että ei ehkä ole ihan sen näköinen kuin pitäisi.. olen sitä kuitenkin käyttänyt.. tuoksussa ei tunnu olevan mitään vikaa.. Ja vitamiinit olivat kyllä superhyvän makuisia! :) Maun perusteella ei voi kuin suositella ;)

      Poista
  2. Dödön tehoa minäkin epäilen, mutta kokeilen silti:) Mä tykkäsin boksista valtavasti, monipuolinen ja nuo Hairlustin hiuskarkit ovat tehokkaita!
    Tosin tuo purkki on liian pieni, jotta saisi näkyviä tuloksia mutta itse söin niitä kevään/alkukesän ja vaikutukset oli huomattavat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dödö ei kyllä ollut mistään kotoisin :( Mutta sitkeästi olen sitä käytellyt silloin, kun tarvitsee vain pika-apua tms. Tuleepahan käytetyksi ja on hyvä omatunto :)
      Nuo hiuskarkit olivat niin hyviä! <3 Mutta ei tosiaan tuo yksi purkki ihan riittänyt kertomaan tehoista. Kiva kuulla, että ne oikeasti ovat tehokkaita, jos joskus tulisi into ostaa lisää! :)

      Poista