29.6.2022

Muutama ostos

Toivottavasti kaikilla oli hauska juhannus, lämpöä ainakin riitti ja riittää edelleen. Lämmöstä huolimatta, olen tehnyt jälleen muutamia ostoksia, joita ajattelin täällä esitellä.  


Rituals The Ritual Of Samurai Bamboo & Cypress Shower Foam
Rituals The Ritual Of Ayurveda Indian Rose & Sweet Almond Oil Harmonising Foaming Shower Gel
Love Beauty And Planet Muru Muru Butter & Rose Blooming Colour Shampoo
Love Beauty And Planet Coconut Oil & Ylang Ylang Hope & Repair Shampoo
Garnier Respons Restoring Honey The Milk Hair Mask

Voi Rusta, Rusta.. sieltä ei enää taida päästä ulos ostamatta kosmetiikkaa. Nyt sinne oli ilmestynyt Ritualsin suihkugeelejä, näitä kahta mallia tosin vain sekä ainakin vartalokuorintaa, mutta sen sentään jätin sinne. Näiden hinta kyllä oli sama kuin esim. muistaakseni Kicksillä eli 9,90 €/kpl, mutta ostin kuitenkin. Love Beauty And Planetin shampoot taisivat maksaa 1,90 €/kpl eli suoraan sanottuna sairaan halpaa. Garnierikin taisi olla saman hintainen ja itse asiassa ostin niitäkin kaksi, mutta toinen unohtui kuvasta, koska oli ajautunut toiseen laatikkoon kuin hiustuotteeni yleensä. Tuo keltainen shampoo on parasta aikaa käytössä ja on aivan ihana. Vaaleanpunainen versio on ennestään tuttu, on tullut Bette Boxista 10/2019.

Sephora:


Tytär halusi tilata Sephoralta Tarten ripsivärin, joten oli pakko tottakai katsastaa muukin tarjonta siinä samalla. Nämä kaksi pienimuotoista pakettia jäi sitten itselleni käteen. Molemmat olivat isossa tarjouksessa. Belifin oma oli ainakin 40%, mutta maskarapakkauksen tarjousta en valitettavasti muista. 

Belif Bestsellers On-The-Go Travel Kit:


Hungarian Water Essence (10 ml)
Creamy Cleansing Foam Moist (30 ml)
Moisturizing Eye Bomb (5 ml)
Aqua Bomb Sleeping Mask (10 ml)
The True Cream - Aqua Bomb (10ml)

Ikinä en ole Belifin tuotteita aikaisemmin käyttänyt, paljon olen kuullut niitä kehuttavan, joten nyt saa itsekin vihdoinkin testata. Toisaalta, katsotaan säästelenkö näitä alkutalven reissullemme. 

Sephora Favourites Top Rated Mascaras:



Too Faced Better Than Sex Mascara (4,8 g)
Benefit They're Real! Magnet Mascara (4,5 g)
Huda Beauty Legit Lashes 2-In-1 Mascara (3,5 g)
Tarte Maneater Mascara (4,5 ml)

Neljä minimaskaraa aivan ihanassa peltisessä pakkauksessakin, sillekin löytyi jo käyttöä. Näitä maskaroitakin kelpaa käytellä ja varsinkin Huda Beautyn omaa, koska on täysi uutuus itselleni. Too Faced'n maskara on tuttu, yksi parhaita ikinä ja sekä Benefitiltä että Tartelta olen testaillut muita, en kuitenkaan juuri näitä kahta.

Asos


Go Play - New Year, Same Me
Go Play - 2021's Best Viral Beauty Hits

Asoksen sivuilla käyn aina välillä katsastamassa, olisiko siellä näitä laatikoita tarjolla ja nyt oli joitain vanhempia eriä. Kaksi niistä ostin ja sain vielä 20% alennuksenkin eli maksoivat n. 13 €/kpl.


Ensimmäiseen, tammikuun 2022 laatikkoon oli kuitenkin valunut tuo Dermalogican tuote, joten loppujen lopuksi Asos antoi koko laatikon ilmatteeksi, koska ei ollut lähettää korvaavaa tuotetta. Tämän boxin sanottiin sisältävän ihoa pelastavia tuotteita talveen.


Charlotte Tilbury Magic Eye Rescue (3 ml)
Glamglow SuperMud Clearing Treatment (7 g)
Elemis Superfood Midnight Facial Nourishing Sleeping Cream (15 ml)

Näistä Charlotte Tilburyn sy-voide ja Glamglow'n naamio minulta jo löytyy. Ne tulivat viime vuonna  joulukalentereista. Elemis on uutuus ja odotankin niin kovasti, että saan korkattua. Taidan kuitenkin tässä välissä käytellä ainakin yhden vanhemman ensin pois.


Cetaphil Gentle Skin Cleanser (118 ml)

Tässä on tuote, joka on vilahdellut eri kauneuskanavilla, joten erittäin mielenkiintoista päästä testaamaan.


Dermalogica Clear Start Micro-Pore Mist (10 ml)

Tämä oli siis valunut tyhjäksi laatikkoon. Olisin kovasti halunnut tätäkin testata ja onnekseni huomasin, että on parasta aikaa Cocopandalla tarjouksessa eli pistin tilaukseen. Onhan tämä ehkä ennemminkin teineille, mutta jos toimii, niin mikä sen parempaa.


Nämä neljä tuotetta sain siis kaupan päälle, koska laatikon hinta korvattiin minulle. Ei paha näistä tuotteista. 


Tämä joulukuun 2021 laatikko onneksi näytti selvinneen ehjänä ja sisältökin oli suurimmalta osin aivan mahtava. Boxi sisälsi viraaleiksi menneitä hittejä, sellaisia tuotteita, jotka suurin piirtein myydään loppuun yhden TikTok-videon ansiosta.


Lush Snow Fairy Shower Gel (100 g)
The Ordinary Salicylic Acid 2% Masque (50 ml)

Tätä ikonista Snow Fairya olen Lushilla joskus päässyt tuoksuttelemaan, niin hurmaava, mutta suihkugeeliksi niin kallista, niin kallista, joten olen jättänyt ostamatta. Voi olla, että olisin tämän laatikon ostanut ihan vain tämänkin ansiosta, vaikka muut tuotteet olisivat olleet mitä. Onneksi oli kuitenkin muitakin timanttisia juttuja. Esimerkiksi juuri tästä samaisesta The Ordinaryn maskistakin olen haaveillut, mutta kun niitä naamioita on jonossa aikamoinen määrä, en ole ostanut. Nyt sain tämänkin ja taitaa kyllä jonossa kiilata reippaasti aika monen muun ohi.


Charlotte Tilbury Magic Serum (3,6 ml)
Ciaté London Glow-To Highlighter - Sunburst (1,5 g)
Wonder Wand Handbag Friendly Styling Wand (12 ml)

Tässäkin laatikossa oli Charlotte Tilburya! Pieni pullo, mutta käyttelen tasan tarkkaan viimeiseen pisaraan. Toivottavasti en ihastu liikaa. Ciaté Londonilta tuli korostusväri ja Wonder Wandilta vasta mielenkiintoinen tuote tulikin. Tämän avulla saa hiukset pysymään ruodussa, enpä ole aikaisemmin tällaista testannut. En nyt tiedä, onko tuo itselläni edes ongelma, joten katsotaan, meneekö tämä loppujen lopuksi eteenpäin.   


Minulta löytyy toinenkin Ciaté Londonin korostusväri, mutta onneksi oli toisessa sävyssä. Tämä vaikuttaa oikein sopivalta. 


Tässä laatikossa muut olivat ihan hyvän kokoisia tuotteita paitsi tuo Charlotte Tilbury ymmärrettävistä syistä. 


Sellainen kasa tuotteita, joista minikokoisia suurin osa. Sain nämä tilaukset päivän välein, joten olihan siinä taas riemua. Lisää tilauksia on tulossa jossain vaiheessa, mm. se Cocopanda tietenkin. Olen nyt tilaillut aivan liikaa juttuja, joten ajattelin taas kehittää uuden projektin sekä tietenkin himmailla tilailuita. Helteistä viikon jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia, etenkin tuo neljän mascaran setti. Riittäis vähäksi aikaa uusia ripsareita kokeiltavaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, nyt on mascaraa :D Kun malttaisi vaan korkata yhden kerrallaan.. tai edes käyttää muutama vanhempi näiden alta ensin pois. Voi tehdä tiukkaa ;)

      Poista
  2. Kiva nähdä Lushia boksissa! Sitä voisi kyllä tulla brittibokseissa useamminkin, kun heillä sesonkituotteita on vuoden ympäri muutenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kiva yllätys ja juuri tuo suihkugeeli! :) Ja totta, enpä muista Lushia boxeissa nähneeni! Jossakin LF:n boxissa varsinkin luulisi sitä edes joskus tulevan..

      Poista