15.11.2018

Ostoksia - Yves Rocher

Joka vuosi täytyy pistää tilaus menemään Yves Rocherin uusista joulutuotteista ja sen aika oli nyt. Ostin muutamia juttuja ihan sitä silmällä pitäen, että jos ovat maata mullistavia, pystyn vielä tilaamaan niitä lisää. 

Ostin itselleni muutamia tuotteita kahdesta eri sarjasta: Red Apple ja Golden Tea. Lisäksi listalla oli Nuit Vanille, mutta sen sarjan tuotteet eivät olleet ihan niitä perinteisiä, joten jätin tällä kertaa välistä. 


Golden Tea Nourishing Lip Balm
Golden Tea Hand Cream
Golden Tea Bath & Shower Gel

En voinut vastustaa näitä huulivoiteita, vaikka en niitä todellakaan tarvitsisi. Tätä en ole vielä testannut, mutta aikaisempien YR:n huulivoiteiden perusteella, tämäkin on varmasti oikein hyvä. 

Käsivoiteen pitäisi olla raikas ja jättää iholle mausteinen ja jouluinen tuoksu. Ei tuo nyt kovin jouluiselta tuo tuoksu vaikuta ja lisäksi se on todella mieto. En valitettavasti aikaisempien kokemusten perusteella oikein luota tämän tehoihinkaan, mutta annan kuitenkin mahdollisuuden. 

Suihkugeelissä on sama juttu eli tuoksu on todella mieto, odotin siltä niin paljon enemmän. Suihkugeelit ovat kuitenkin YR:n parasta antia omasta mielestä, joten koostumus on tässä varmasti loistava.  



Red Apple Nourishing Lip Balm
Red Apple Hand Cream
Red Apple Perfumed Body Lotion
Red Apple Bath & Shower Gel
Red Apple Bath & Shower Gel

Huulivoide tuli siis hankittua tästäkin sarjasta, vaikka käyttöön pääsee varmasti vasta ensi jouluksi, jos sittenkään. Tällä hetkellä on käytössä viime jouluinen YR:n huulivoide, joten tähän perustuvat ennustukset. 

Tämän sarjan käsivoiteessa on hieman voimakkaampi tuoksu kuin kultaisessa teessä ja tuoksu on tosiaan jotenkin tuttu, on ollut joulutuotteissa varmasti ennenkin. Punaista omenaa en siitä kyllä löydä. 

Odotin tältä punaiselta omenalta paljon, joten tästä sarjasta tilasin lisäksi jopa vartalovoiteen sekä suihkugeelejä kaksin kappalein. No edelleen se tuoksu on kaikissa aika mitäänsanomaton ja lisäksi vartalovoide imeytyy harvinaisen huonosti. Ehkä laitan sitä liikaa, mutta olen lotraajaluonne. Suihkugeeli on parasta aikaa käytössä ja koostumus on kyllä todellakin täydellinen. 


So Elixir Perfumed Body Lotion
So Elixir Perfumed Shower Gel 

Kaupanpäällisinä tuli So Elixir -sarjan vartalovoide ja suihkugeeli. Näissä sitä tuoksua sitten löytyykin ihan toisella tavalla, on todella voimakas. Suihkugeelissä varsinkin meni jopa enemmän miehiseen, mutta vartalovoide vaikuttaa vähän paremmalta. Lisäksi vartalovoiteen tuoksu tuntuu pysyvän iholla pitkään. Ei ehkä kuitenkaan sellainen kaksikko, jonka ostaisin, jos kaupassa saisin tuoksutella.

Kaiken kaikkiaan jäi siis vähän pettynyt fiilis näistä tämän vuoden joulutuotteista, joten lisätilausta en kyllä varmasti lähde tekemään. Niitä muutaman vuoden takaisia (mm. Pear Caramel ja Cocoa & Orange) tuotteita on jäänyt valtava ikävä, toivottavasti ne tuotaisiin takaisin vaikka jopa ihan siihen normivalikoimaan (en todellakaan malttaisi odottaa ensi jouluun). Ne olisivat varmasti suuri hitti. Ihanaa viikonlopun odotusta!

6 kommenttia:

  1. Mie ostin tuosta tee-sarjasta huulivoiteen ja suihkusaippuan. Punaisesta omenasta sain sen minikokoisen suihkugeelin tilaajalahjana (ennen kuin tuote lanseerattiin), kun käytti koodin ja en kyllä liputtanut sen puolesta. Miustakin tuoksu oli todella tuttu jostain!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt olen käytellyt näitä tuotteita vielä vähän enemmän, eikä sitä ihastumista ole edelleenkään näköpiirissä. Todella harmillista! Sinä olet osannut pitää hommat maltillisena näiden suhteen ;) Olisi pitänyt itsekin osata! No eivät nuo onneksi niin kalliita tuotteita olleet.. :)

      Poista
  2. Harmi, ettei joulutuotteet olivatkin pettymys:( Mietin tilaamista itsekin, mutta kun on mm. suihkugeelejä ja -saippuoita aika läjä tullut haalittua viime aikoina, niin en viitsinyt enempää ottaa varastoihin, vaikka olen itsekin läträäjätyyppiä;) Joulutuotteilta on oppinut odottamaan jotain todella spessua, niin jos odotukset ei täyty, niin ottaa hieman pattiin. Mulla kävi niin viime vuonna Gunryn joulusaippuoiden kanssa. Mun mielestä puolet oli aika mitäänsanomattomia, pyääh!
    Kivaa viikonloppua:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta, joulutuotteilta todellakin odottaa ja paljon! Jouluun liittyy niin paljon erilaisia ihania tuoksuja, joten olisi kyllä varaa valita. Mutta nämä olivat kyllä todella suuri pettymys :(
      Gunryn joulusaippuioista se punainen (omena/kaneli) on omasta mielestä aivan mahtava. Ostin sen ja ja pipariversion ihan äskettäin, mutta jotenkin se pipariversio on todella laimea, siis ei tuoksu enää niin hurjasti kuin muistelin. Onkohan noillekin nyt menty tekemään jotain...! Punaista en ole vielä testannut.. Pidän peukut pystyssä...
      Kiitos paljon! Ihanaa sunnuntain jatkoa sinulle myös :)

      Poista
  3. Mäkin vähän mietiskelin ainakin Red Apple -sarjasta jotain tilaavani, mutta katsotaan nyt vielä. Harmi, jos tuoksut on jääneet näissä pliisuiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikilla on tietysti omat mieltymykset, mutta tekisin aluksi ehkä todella maltillisen tilauksen.. ;) Itsellä lähti kuitenkin homma jonkin verran lapasesta vaikka kyllä nuo tietenkin käytettyä tulee.. Tykkään vähän tujummista tuoksuista ja nuo olivat kyllä molemmat niin pliisuja, että ei voi suositella :(

      Poista