26.5.2022

Kasoja pienemmiksi -projektin päivitys #2 ja kynsilakkaprojektin päivitys #6

Aloitetaan kasoja pienemmiksi -projektistani, jonka aloitin viime joulukuussa ja jossa tarkoituksenani on käyttää viisi suihkugeeliä, viisi huulirasvaa sekä viisi kasvovoidetta, kaikki sieltä vanhimmasta päästä kyseisiä tuotteitani. Tässä oli aikoinaan lähtötilanne:



Ihan siis vain, että saisin tosiaan kasojani vähän pienemmiksi. Sehän onnistuu parhaiten keskittymällä vain korkeintaan pariin tuotteeseen kerrallaan. Näistä olen esitellyt maaliskuussa viisi loppunutta:


Yves Rocher Coffee Beans Sensual Bath & Shower Gel
Original Source Zingy Lime Shower Gel
The Body Shop Ginger Shower Gel
Maybelline Baby Lips - 22 Pumpkin Spice
Maybelline Baby Lips - Pink Punch

Lupasin päivitystä jälleen viiden loppuneen jälkeen ja nyt pääsin toukokuussa siihen vaiheeseen: 


Sol De Janeiro Coco Cabana Moisturizing Body Cream-Cleanser
The Body Shop Born Lippy Strawberry Lip Balm
Blistex Happy Lips Ready For New York
ESPA 24-Hour Replenishing Moisturiser
Treaclemoon One Ginger Morning Shower And Bath Gel

Sol De Janeirosta löytyi kuin löytyikin kahtia leikkaamisen jälkeen vielä tuotetta, joten kannatti leikata. Tässä loppuivatkin sitten projektin viimeiset suihkugeelit, joten niiden osalta tämä turnaus on ohi. Kaikki näistä loppuneista oli huipputuotteita, vaikka Blistexin sävystä en oikein piitannut. Oli silti hyvä voiteena. 

Jäljellä on enää nämä viisi tuotetta:


Malibu Lipcare Watermelon Flavour
Filorga Time-Filler Absolute Wrinkle Correction Cream
Biotherm Life Plankton Sensitive Emulsion
Verso Nourishing Cream
Biotherm Blue Therapy Accelerated Cream

Näistä Malibun huulivoide sekä Filorgan kasvovoide ovat käytössä ja Filorga loppuukin ihan näillä hetkillä. Voi käydä niin, että Malibu on se, jonka saan tässä projektissa viimeisenä käytettyä: 


Näyttää vähältä, mutta tuntuu, että tuo kulutus polkee vain paikallaan. On ilmeisesti aika tiivistä tavaraa. Lisäksi en tykkää mausta ollenkaan, joten siinäkin vähän tökkii. Mutta silti kyllä sisukkaasti käyttelen senkin vuoksi, että näitä on varastossa vielä kaksi jäljellä (tosin toisessa maussa onneksi). Ensi kerralla onkin sitten finaalin vuoro ja siinä esittelen sitten, onko ne pinot ihan oikeasti pienentyneet...

Seuraavana sitten kynsilakkaprojektin tilannetta. Niiden kanssa jäin viime kerralla tähän:


Kure Bazaar Nail Lacquer - Love (10 ml)
Essence Colour & Go Nail Polish - 106 Free Hugs (8 ml)
Essie Nail Lacquer - Muchi, muchi (13,5 ml)
E.l.f. Nail Polish - Cranberry (6 ml) 

Projektissa kulkee siis mukana tällä hetkellä vain neljä lakkaa, koska haluan välillä käytellä muitakin. Olen kyllä muita käytellytkin suurinpiirtein suunnitelmani mukaan eli ainoastaan joka toisella kerralla. En kyllä aina, joten projektilakkoihin on tullut keskityttyä ehkä vähän enemmän. Ja nyt, koska päivitystä teen, tarkoittaa se sitä, että yksi lakka on loppunut:


E.l.f. Nail Polish - Cranberry (6 ml) 
Tanya Burr Exclusive Collection By Eye Candy - Bright And Early (12 ml)

Loppunut on Elfin oma, josta tykkäsin, mutta onneksi sain käytettyä sen pois. Lakka oli todella vanha ja samansävyisiä minulla riittää. Tämä loppui jo huhtikuun puolella. Tilalle otin tuollaisen kesäisen, vähän käytetyn ja myös melko vanhan lakan. Tätä mietin pitkään, koska ajattelin, että tätä en kyllä saa ikinä loppumaan, mutta olen käytellyt sitä jo aika monta kertaa. Tämä on jännän sävyinen, se näyttää niin kirkkaan oranssinpinkiltä, onhan se, mutta jotenkin hempeämmällä tavalla, joten olen siihen totaalisen ihastunut.

Tässä vielä kokonaistilannetta ja kuvat otettu siis jo huhtikuun puolella:



Essien
lakkaan en ole edelleenkään koskenut vielä kertaakaan, mutta muita olen käytellyt. Eniten viime aikoina juuri tuota uutta Tanya Burria, mutta myös Essencen vaaleanpunaista. Luulen, että Essence loppuukin seuraavana. 

Siinä pikaiset päivitykset projekteistani. Kasoja esittelen siis taas viimeisten viiden tuotteen loppumisen jälkeen ja kynsilakkoja suurella todennäköisyydellä yhden loppuneen jälkeen. Hyvää helatorstaita!

4 kommenttia:

  1. Mukavaa helatorstaita ja on mukava lukea näitä etenemisiä! Jos tuntuu tylsältä lakata joka kynsi samalla niin lakkaa samalla värimaailmalla vaikka pikkurilli vaaleanpunaisella, pinkillä taas pari kynttä ja etenee tummanpunaisella peukaloon. Tulee kiva värisuora ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun oli hyvä idea! Eipä ole tullut mieleenkään, vaikka toki olen muilla nähnyt :D Täytyy kokeilla! :)

      Poista
  2. Hyviä edistymisiä, suihkugeelien loppuminen on aina suuri ilo, etenkin jos pullokoko lähentelee puolta litraa :D Miulla on nyt kynsilakkaprojektissa saada ainakin kolme pois 4 kk sisällä, sillä niissä on niin vähän enää jäljellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on, nuo jättisuihkaripullot kestää yllättävän kauan! Ja kun niitä ei ole vain yksi tai kaksi laatikossa odottamassa... Tsemppiä tuohon kynsilakkaprojektiin, toivottavasti saat käytettyä :) Kynsilakankin loppuminen on aina juhlan paikka ;)

      Poista