4.9.2022

Nightmare on Panning Street Project Pan Update #6

Hieman myöhässä kirjoittelen taas Nightmare on Panning Street -projektini tilanteesta. Lupasin päivitystä neljän loppuneen jälkeen, mutta niitä on tullut senkin jälkeen jo yksi lisää. Esittelen tässä kuitenkin nyt vain neljä ja seuraavassa postauksessa sitten vasta seuraavat neljä. 


Tämän projektin ovat kehittäneet Valerie ja Ceylan ja tämän kanssa on ollut todella hauskaa, koska eri teemat ovat olleet todella vaihtelevia, joten tähän on saanut mukaan jos jonkinmoista tuotetta. Viimeisimmässä postauksessa niitä jäi jäljelle 12:


Projektissa on yleensä ollut mukana 13 tuotetta, mutta kun olin käynyt kaikki teemat läpi, en ottanut mukaan enää uusia. Aikaa olisi kyllä jonkin verran ollut, projektihan loppuu Halloweenina. Sain kuitenkin mentyä läpi kaikki 40 eri teemaa ja se riitti minulle. Näistä 12:sta esittelen tässä nyt neljä, joiden kanssa olen päässyt tavoitteeseen:


Lavera Hydro Sensation Gesichts-Pflegespray (Night of the Living Dead - An item that helps wake up your skin in the morning)
MAC Mineralize Skinfinish - Light (I Know What You Did Last Summer - Something you purchased in a past summer)
Lush Snow Fairy Shower Gel (The Exorcist - Something that makes your head SPIN with delight)
YA.BE Feed Your Skin Feed Your Mind Soothing And Nourishing Face Mask & Podcast (Halloween - A set of sheet masks or a full/deluxe sized mask)

Laveran, Lushin ja YA.BEn tuotteet käytin loppuun, mutta MAC:n puuteria käyttelin 50 kertaa. Lushin suihkugeeli ja YA.BEn naamio olivat kivoja tuotteita, Lush varsinkin, mutta Laveran kasvosuihke ei oikein vakuuttanut. 


MAC:n
puuterista ei käyttöä juuri näe, mutta kyllä siitä on se kumpu lähtenyt pois ja on ehkä vähän jopa kuopallakin. Tästä tykkäsin todella paljon, niin helppokäyttöinen, sopiva kesään ja jätti ihon tarpeeksi peitetyksi. Onneksi sain tälle nyt buustia, koska on aika kauan seissyt käyttämättömänä, jossain vaiheessa käyttelen kokonaan pois.

Nämä kahdeksan tuotetta jäivät jäljelle noiden neljän loppuneen jälkeen:


MAC Strobe Cream
Paese Silky Kiss Lipgloss
ColourPop Super Shock Cheek - Lunch Money
PÛR Midnight Masquerade Face Palette
Too Faced Cooling Matte Skin Perfecting Primer
Anna Sui Nail Color N - 002 Minnie Mouse 
Maybelline Lifter Gloss - 002 Ice 
Becca Shimmering Skin Perfector - Champagne Pop

Tiukkaa tavoitteeseen pääsemisten kanssa voi tehdä ColourPopin, Too Faced'n ja kynsilakan kohdalla. Muiden kanssa uskon, että onnistun ja näistä on siis yksi jo siihen päässytkin. Siitä vasta ensi kerralla.

ColourPopin ja Beccan korostussävyt näyttivät tässä vaiheessa tältä:


ColourPop
on siis tarkoitus käyttää loppuun ja Beccaa 20 kertaa. Tässä vaiheessa olin käyttänyt sitä 14 kertaa.

PÜRin paletti näytti tältä:


Tätä on tarkoitus käyttää 50 kertaa ja tässä vaiheessa olin käyttänyt 36. Selvästi huomaa, mikä nappi tuolta on lemmikki. Aika montaa olen kyllä testannut näistä, mutta eniten tosiaan käyttänyt tuota liilaa Disguise-sävyä ja toiseksi eniten vihreää Mask Off -sävyä.

Nämä samaiset tämän kehittäneet rouvat suunnittelevat projektille uutta kierrosta uusilla teemoilla Halloweenin jälkeen ja luultavimmin jatkan itsekin taas mukana, vaikka minulla on ne pari muutakin projektia käynnissä. Tuleepahan tuotteille käyttöä. Kivaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti