29.1.2023

22 in 2022 Project Pan Final Update ja kynsilakkaprojektin päivitys #9

Nyt olisi vihdoin aikaa esitellä, miten 22 in 2022 -projektini kanssa kävi ja tästä on tulossa pitkä postaus. Projekti kesti koko viime vuoden ja siinä oli mukana yhteensä 22 tuotetta. Äkkiähän tuo vuosi meni, mutta luulisi kuitenkin siinä ajassa ehtivän vaikka mitä eli jopa käyttämään tietyt 22 tuotetta. Näistä lähdettiin aikoinaan liikenteeseen:


Tämä tuote loppui ensimmäisenä:


Petrowhat? Bali aka Pinapple Flavour

Seuraavassa päivityksessä sain esitellä kolme loppunutta tuotetta: 


Lumene Natural Perfection CC Cream - Fair/Medium
Kandi Cosmetics Pre Glow Up Mist
Avant Pro-Perfecting Collagen Primer Touche Éclat

Viime päivityksessä oli jo vähän reilummin loppuneita:


Doucce Fierce & Fine Graphic Pen Liquid Eyeliner
Thisworks Perfect Legs Skin Miracle
Maybelline New York Fit Me! Pressed Powder - 115 Ivory
Kicks Lip Plumper Instant Volume - Darling
Feel Free Antioxidant Eye Contour Cream
Lumene Touch Of Radiance Blush - 20 Rosy Blush

Ennen finaalia loppuneita tuotteita oli siis kymmenen yhteensä. Olin ihan supervarma, että vielä saisin käytettyä ainakin muutaman tuotteen loppuun, koska vetelivät mielestäni viimeisiään, mutta ehei. Ne olivat maailman sitkeimpiä tuotteita, jotka aina välillä hämäsivät muka loppuvansa, mutta jostain ihmeellisestä paikasta sitä tuotetta aina vaan tuli. Edelleen joulukuun lopussa jäljellä olivat siis kaikki samat loput 12 tuotetta:


Tosin nyt on Morphen suihke suihkuteltu tammikuun puolella ja Lumenen meikkivoide ihan oikeasti loppuu varmasti näinä päivinä. Aloitetaan nyt kuitenkin noista paleteista, miltä ne näyttivät vuoden lopussa:


Realher Ultimate Glow Getter Cheeck Trio - Incredible Bronzer
Lookfantastic HD Brows Contour And Colour Pro Palette - 001 Light-Medium Bronzer   
Urban Decay Naced 3 Eyeshadow Palette


Realherin
ihanan sävyistä aurinkopuuteria en käyttänyt kertaakaan koko vuoden aikana. Muut bronzerit menivät tämän edelle. Eiköhän tämänkin aika kuitenkin tule jossain vaiheessa. 


Lookfantasticin paletista tuota oikeanpuoleista aurinkopuuteria sen sijaan käyttelin aivan hulluna, mutta oli niin tiivistä tavaraa, että en ehtinyt tuon pidemmälle. Onhan tuossa toki kivasti pohjaa esillä, mutta nyt tämä jää kuitenkin paussille.


UD:n
paletista oli tarkoitus saada kaikista napeista pannu näkyviin, mutta onnistuin saamaan sen vain kuudesta (tai oikeastaan viidestä, koska projektin alussa yhdestä sävystä se jo näkyi). Pohja on erittäin lähellä myös tuosta Mugshot-sävystä (kolmas oikealta) ja luulen, että se tulisi muutamalla käytöllä sieltä esille. Ei kuitenkaan ehtinyt tähän projektiin ja tämäkin paletti saa jäädä nyt tauolle.


Morphe Continuous Setting Mist
BH Cosmetics Carli Bybel 10 Color Eyeshadow & 4 Color Highlighter Palette - Highlighter

Morphen meikinkiinnityssuihke ei sekään siis loppunut viime vuonna, vaan nyt tammikuun puolella. Aivan mahtava suihke, mutta oli silti myös mahtavaa saada se pois pyörimästä ja siirtyä seuraavaan. 


Tämän highlighterin kanssakin aika loppui kesken. Paljon sain sitä käytettyä, koska on melko puuterista, mutta ei silti sekään loppunut. Täytyy jossain vaiheessa käytellä pois, koska haluan saada tämän koko paletin pois pyörimästä.



Elisabeth Mott Pop! Goes The Shadow - Toasted
Maybelline New York Fit Me! Matte + Poreless - 90 Translucent

Vasemmanpuoleinen luomiväri (joka on siis pressattu uuteen pakkaukseen, koska se hajosi) on sekin viittä vailla loppu, mutta ei ihan ehtinyt. Puuterista näkyy paljon pohjaa ja on melko ohuesti muutenkin tuota tuotetta tuossa jäljellä, joten tämä olisi helppo käytellä loppuun, mutta saa luvan jäädä paussille kuten tuo luomivärikin. Luomivärin alkuperäinen pakkaus on muuten löytynyt. Luulin heittäneeni sen roskiin, mutta enpä ollutkaan, vaan olin laittanut sen ihan kummalliseen paikkaan.


Lumene Blur 16H Longwear Foundation - 0 Light Ivory
Nudestix Magnetic Eye Colour - Gilt 
Jontéblu Lip Liner Pencil - 955 Spice
Maybelline New York Lipstick - 715 Choco Cream
Laura Mercier Rouse Essential Silky Lip Creme Stick - A La Rose

Lumenen meikkivoiteen olisin niin halunnut saada loppumaan, mutta no such luck. On todella riittoisa pakkaus, varsinkin kun laitan sitä niin vähän kerralla, koska on hieman paksumpi voide. Tätä yritän edelleen käytellä pois. 


Nudestixin
kynää käytin koko vuotena varmaan kaksi kertaa, koska on vähän liian kultainen tuo sävy, joten harvemmin olen nähnyt tarvetta. Huultenrajauskynää käyttelin kyllä todella aktiivisesti, mutta riittoisa tuntuu olevan tuokin. On se kyllä paljon lyhentynyt ja yritän muistaa jatkaa sen käyttöä edelleen. 


Huulipunista käytin enemmän Laura Mercierin omaa ja mielestäni aika paljonkin, vaikka sitä ei todellakaan tuosta huomaa. Tuota Maybellinen omaa innostuin käyttelemään vasta viimeisinä viikkoina ja sävy on aivan ihana. Täytyisi oikeasti alkaa käyttämään taas enemmän huulipunia.

Siinäpä se projekti ja se taisi mennä huonoiten ikinä. En saanut puoliakaan tuotteista käytettyä. Kuitenkin paljon sain ja suurimmalle osalle muista paljon käyttöä, joten pakko olla tähän tyytyväinen. Minulla oli useita projekteja viime vuonna, joten se sotki tilannetta aika paljon. Kuitenkin muista projekteista huolimatta jatkan tällaista vuoden kestävää projektia tänäkin vuonna, mutta vähän eri tavalla ja siitäkin tulee postaus, joka on varmasti myös pitkä kuin romaani. 

Vielä tähän loppuun pikaisesti kynsilakkaprojektini kuulumisia, koska sattuipa sopivasti yksi lakka juuri loppumaan. Näihin neljään jäin viime kerralla:


Kure Bazaar Nail Lacquer - Love (10 ml)
Makiash - 301 (10 ml)
E.l.f. Nail Polish (10 ml)
Essie Nail Polish - 932 Leggy Legend (13,5 ml)

Näistä sain vihdoin käytettyä Kure Bazaarin ihanan punaisen lakan:


Kure Bazaar Nail Lacquer - Love (10 ml)
OPI Nail Lacquer - Big Apple Red (3,75 ml)

Se oli täydellinen, mutta näitä eri sävyisiä punaisia minulla riittää. Tilalle oli siis tietenkin pakko ottaa toinen punainen, koska sellaisen on vaan oltava tässä projektissa mukana. Olettaisin, että tämän OPIn saisi pienen kokonsa vuoksi käytettyä nopeasti, mutta koko saattaa hämätä. Kiva kuitenkin saada käytellä melko uuttaa lakkaa ihan tosissaan. Tätä en ole muistaakseni edes testannut. 

Tässä kaikki mukana projektissa olevat lakat:


Nämä siis kaikki jatkavat ja tässä, mitä niissä on jäljellä:


Jatkan tätä projektia samoilla lakoilla tälle vuodelle ja samoilla säännöillä. Annan itselleni siis luvan käytellä välillä muitakin. Toivotaan, että en kyllästy tähän projektiin, että saisin edes jonkin verran lakkakasaani pienemmäksi.  

Ja siitä päästäkin tähän eli ihan lopuksi vielä kaikki viime vuonna käyttämäni lakat:


Depend Nail Polish - 042 (5 ml)
Lady Manhattan Cosmetics Quick Dry Nail Polish - 410T (7 ml)
E.l.f. Nail Polish - Cranberry (6 ml) 
Essence Colour & Go Nail Polish - 106 Free Hugs (8 ml)
Essie Nail Lacquer - Muchi, muchi (13,5 ml)
Essence Colour & Go Nail Polish - 24 Indian Summer (8 ml)

Näitä oli yhteensä kuusi, mikä oli hieman vähemmän kuin edellisenä vuotena (9). Tämä johtuu varmasti lähinnä siitä, että olen käytellyt muitakin kuin vain projektissa mukana olevia lakkoja. Mikä toisaalta on ollut ihan järkevää, että niillekin on tullut käyttöä. Näistä loppuneista muutama on ihan supervanhoja, Essencet ovat ehkä uudemmasta päästä, mutta nekin vanhoja. Lakkaprojektissa yritän yleensä tähdätä juurikin vanhoihin lakkoihin, enkä niinkään ei niin kivan sävyisiin, koska siitä ei tulisi mitään. Tällä kertaa mukaan lähti tuo suhteellisen uusi OPI, mikä nyt kuitenkin kivasti piristää tätä touhua. Tässä kaikki tällä kertaa, ensi postauksessa esittelen uusimman projektini, toivottavasti pian. Kivaa sunnuntaita!   

2 kommenttia:

  1. Minusta kyllä onnistuit hyvin :) Mulla on nyt sama projekti käynnissä, vähän pelottaa aurinkopuuterien ja poskipunien kanssa, mutta meni miten meni, yritetty on kovasti. Kunnioitettavat kulumat Naked 3 paletissa, se on kyllä yksi mun kaikkien aikojen suosikeista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Olisi ehkä kuitenkin paremminkin voinut mennä... ;) Innolla seuraan sinun projektiasi, kovasti tsemppiä sille! :D

      Poista