15.11.2023

Nightmare on Panning Street Round 2 Final Update

Vihdoin olisi vuorossa Nightmare on Panning Street -projektini finaali. Tämähän päättyi jo Halloweenina, joten muutaman viikon olen myöhässä.   


Tämä projekti, jonka ovat kehitelleet Valerie ja Ceylan, pyörii siis kauhuelokuvien ympärillä ja itse olen ottanut tähän yhteensä pikku hiljaa koko projektin aikana mukaan 74:llä eri teemalla olevaa tuotetta. Mukana niitä on yleensä pyörinyt 13 kappaletta ja näiden kanssa on ollut erilaisia tavoitteita. 

Nyt ollaan kuitenkin finaalissa, joten viime päivityksen jälkeen jäljellä oli enää kuusi tuotetta:


Ja näistä pääsin lokakuun loppuun mennessä kolmen kanssa tavoitteeseen (suluissa jälleen, millä teemalla tuotteet projektissa olivat):


Kure Bazaar Nail Lacquer - Green Love
(The Evil Dead - A tree/forest themed item)
Origins Ginzing Into The Glow Brightening Serum (15 ml) (Demon Slayers - Something you first thought was a demon to use, but now always has your back)
Hourglass Veil Translucent Setting Powder (0,9 g) (Misery - A product you're a big fan of)

Tämä oli jopa yksi enemmän kuin kuvittelin, koska olin tuon Hourglassin puuterin kanssa niin säästäväinen. Pieni pakkaushan se toki oli, joten loppuihan se sitten liiankin nopeasti. Kynsilakkaa halusin käyttää vain kolme kertaa, joten se onnistui helposti. Tykkäsin tuosta syvän vihreästä sävystä, joka tuntui olevan ihan ajankohtainenkin. Mattalakan kanssa se oli myös aivan upea. Originsin seerumin käyttelin kokonaan ja koska se oli pieni tuubi, loppui myös melko nopeasti. 

Laskin, että olen saanut tässä projektissa loppumaan yhteensä 39 tuotetta, mikä on aika iso määrä. Tavoitteeseen olen päässyt 32 tuotteen kanssa ja näistä moni oli paletteja, joissa olen saanut joko jonkin napin loppumaan, pannun näkyviin tai edes sitä käyttöä. Monet tavoitetuotteista on myös sittemmin loppunut.   

Kolme tuotetta jäi siis edelleen jäljelle:


ColourPop Super Shock Cheek - Lunch Money 
(Get Out - A product you want to get out of your collection)
Lumene Sisu Defend & Replenish Antioxidant Mist (100 ml) (The Babadook - Something with a weird name or an item that is hidden in the deep dark recesses of your drawer)
Paula's Choice Exfoliate Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant (30 ml) (Insidious - Something you dreamed about purchasing or is on your wish list)

Lumenen suihketta on vielä jonkin verran jäljellä ja käyttelen sen tässä pikku hiljaa loppuun. Paula's Choicen pullo on pieni, mutta tätä ei tarvitse paljoa kerralla, joten on sen vuoksi riittoisa. Käyttelen senkin samantien loppuun, koska olen sen kerran korkannut. 


ColourPopin
korostussävyä jäi ärsyttävän vähän jäljelle. Tämä olisi loppunut, jos vain olisin jaksanut käytellä highlighteria, mutta nykyään se jää monesti pois. Tämä on kyllä kivan maltillinen sävy, joten ei se siitä todellakaan ollut kiinni, vaan ihan viitsimisestä. Nyt yritän saada yhden toisen korostussävyn loppumaan ja sen jälkeen tartun varmasti jälleen tähän. 

Näin päättyi tältä erää tämä projekti, enkä ole ainakaan ihan heti tätä jatkamassa, vaikka tämä siellä muilla edelleen pyöriikin taas jo kolmatta vuotta kivoilla teemoilla. Pari vuotta tämän kanssa itse taiteilin, mutta nyt yritän keksiä muita juttuja. Tämä on ollut erittäin kiva projekti, koska näitä eri teemojen tuotteita on saanut miettimällä miettiä, eikä ole välttämättä tarvinnut valita mukaan sitä vanhinta tapausta. Mukaan on valikoitunut useampia aivan huippujuttuja, kuten juuri tässäkin postauksessa muutamat esitellyt tuotteet. Tähän oli nyt kuitenkin kiva lopettaa, kun ei tuotteitakaan jäänyt montaa jäljelle. Kivaa keskiviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Todella monta tuotetta olet saanut projektissa loppumaan ja melkein tuon ColourPopinkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän hämmästyin itsekin tuota lukumäärää :) Toki olen tätä projektia pyörittänyt pari vuotta :D Olisi vain tuo ColourPop saanut myös loppua.. mutta kyllä se vielä tapahtuu!

      Poista