20.1.2018

18 in 2018 -project

Jos vihdoinkin esittelisin tuotteet, jotka olen valinnut koko vuoden 2018 kestävään projektiini. En käytä tästä nimeä Finish 18 in 2018 (kuten viime vuonna), koska varsinkaan yhtä tuotetta ei ole tarkoitus käyttää loppuun, vaan ainoastaan katsoa, kuinka pitkälle sen kanssa vuodessa pääsen. Tässä koko kasa:


Tälläkään kertaa  mukana ei ole ihon- tai hiustenhoitoon liittyviä tuotteita, vaan ainoastaan meikkejä sekä pari hajuvettä. Lisäksi mukana ei ole yhtään yllätysboxeista saatua tuotetta, koska niitä olen yrittänyt käytellä Subscription Box Blitz -projektissani. Ehkä innostun sitäkin jossain vaiheessa vuotta jatkamaan. Yritin ottaa mukaan tuotteita, joista todella tykkään ettei käyttäminen olisi mitenkään "pakkopullaa". Lisäksi suurin osa tuotteista on kuitenkin sellaisia, että olisi jo hyvä aika käyttääkin pois.


Lady Gaga Fame EdP
Beyoncé Heat EdP

Aloitetaan hajuvesistä ja kaksi julkkistuoksua pääsee nyt siis työn alle. En tiedä, käytinkö näistä kumpaakaan viime vuonna kertaakaan, kun yritin keskittyä vartalosuihkeisiini. Haluaisin saada hajuvesiänikin käytettyä ja nämä kaksi ovat sellaisia helppoja tapauksia. Varsinkaan tuossa Lady Gagan Famessa tuoksu ei ole kovin voimakas, joten voisin kuvitella laittavani sitä jopa töihin. Beyoncén Heatissa tuoksu on hieman voimakkaampi, joten sen käyttö keskittyy lähinnä viikonloppuihin. Molemmista tuoksuista tykkään ja käytän nämä mielelläni. 




Technic Colour Fix Blush Palette
NYX Rose Gold High Definition Blush 

Tänäkin vuonna otin mukaan pari poskipunaa, koska haluan saada sitä varastoa myös tyhjennettyä. Technic Colourin paletista valitsin tuon oikeassa yläkulmassa olevan punan sen vuoksi, että sen sävy on aivan upea ja siitä jo melkein tulee pohja näkyviin. Uskoisin saavani sen nopeastikin käytettyä. Nyxin punan otin mukaan myös sen vuoksi, että pannu näkyy, joten plussan puolella jo mennään. Myös Nyxin puna on todella kaunis. 


Too Faced Sweet Peach Glow Peach-Infused Highlighting Palette

Tästä paletista tarkoitus on keskittyä tuohon bronzeriin. Kun käyttelin tätä palettia Draw My Stash -projektissani ihastuin tuohon bronzeriin aivan totaalisesti. Ajattelin nyt ottaa sen toden teolla rutiineihini mukaan, että tällekin paletille tulisi oikeasti käyttöä. Tässä paletissa on aivan ihana tuoksu!


Illamasqua Matte Veil Primer

Mukaan pääsee myös Illamasquan pohjustaja. Tätä primeria olen käyttänyt Becca Ever-Matte Poreless Priming Perfectorin (mukana Finish 17 in 2017 -projektissani) jälkeen eniten ja ottamalla tämän projektiin mukaan varmistan, että tätä tulee varmasti jatkossakin käytettyä, enkä keskity muihin pohjustajiin. Niitä minulla riittää ja harmikseni olen aika monia niistä myös korkannut. Tämä oli suhteellisen kallis primeri, joten haluan varmistaa, että saan rahoilleni vastinetta. Tuotteena tämä on loistava ja tätä on ehkä puolet jäljellä. 




ColourPop Super Shock Shadow - Glow
ColourPop Super Shock Shadow - Cornelious
ColourPopSuper Shock Cheek - Smokin' Whistles

Nämä ColourPopin tuotteet ovat mukana aivan päivänselvästä syystä. Näiden koostumus on sellainen, että ovat normaalia lyhytikäisempiä tuotteita, joten nämä pitäisi käyttää hyvän sään aikana pois. Varsinkin tuosta vaaleasta Glow-luomiväristä näkee, että kuitenkin aika lailla ehtoon puolella jo mennään. Tuo ei ole kuitenkaan vielä ihan käyttökelvoton, vaan kun painelin tuota massaa, se meni kokoon taas ihan hyvin. Nuo luomivärit saan loppumaan nopeastikin, jos vain maltan niihin keskittyä. Highlighterissa voi mennä vähän kauemmin, mutta ai että tuo on yksi upeimmista highlightereistani, joten ei haittaa, vaikka kauemmin menisikin.



Laura Geller Matte Maker Invisible Oil Blotting Powder
Neutrogena Shine Control Powder

Puutereitahan minulla on aikamoinen armeija, joten niitä on vain pakko yrittää nyt käyttää urakalla pois ennen kuin ostan yhtään uutta. Nämä olen molemmat korkannut (korkattuja minulla on varmaan noin 15) ja ovat hyviksi todettuja. Neutrogena on jo pari vuotta vanhakin. Keskityn näihin heti, kun olen tällä hetkellä käytössä olevan Rimmelini saanut loppuun. 


Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray

Tämäkin alkaa olla jo vanha tuote. Olen tätä säästellyt kuin viimeistä oljenkortta, koska on aivan huipputuote. Nythän tätä UD:ta saa jo ihan Suomestakin, joten mitä tätä enää säästelemään. Korkea aika keskittyä tähän ja käyttää pois. Tätä on todella paljon tuolla pullossa vielä jäljellä, joten tulee kestämään pitkään. 



MUA Sheer Finish Lipgloss sävyssä Lets Meet
NYX Butter Gloss sävyssä Fortune Cookie
Milani-huulipuna sävyssä 60 Matte Innocence
Lumene Arctic Glow Lip Gloss sävyssä 03 Kimmellys
Essence XXXL Longlasting Lipgloss sävyssä 3 Very Berry
Clarins Instant Light Natural Lip Perfector sävyssä 01 Rose Shimmer

Huulituotteita otin vähän reilummin mukaan. Nyxin, Milanin, Lumenen ja Clarinsin olen korkannut ja niiden sävyt ovat aivan upeat, joten ne on helppo käyttää pois. MUA ja Essence ovat melko vanhoja tuotteita, mutta korkkaamattomia. Niidenkin sävyt näyttävät upeilta, joten luulisin, että ei tuota vaikeuksia niidenkään käytön kanssa. Nämä ovat kaikki melkein kuitenkin täysiä, joten kyllä näissä tekemistä riittää. Tässä vielä Milanin käyttöastetta:


Viimeisenä tuotteena paletti: 



BH Cosmetics Carli Bybel 10 Color Eyeshadow & 4 Color Highlighter Palette

Tämä tuote on se, jonka kohdalla haluan vain katsoa, kuinka paljon saan tätä vuodessa käytettyä. Tarkoitus on keskittyä lähinnä noihin luomiväreihin, joiden olen jo todennut kuluvan todella nopeasti paletin huonolaatuisuudesta johtuen. Sävyissähän ei ole mitään vikaa, ne ovat aivan mahtavat, mutta varisevampia luomivärejä en ole ikinä omistanut. Noita neljää highlighteria tulen käyttelemään varmasti vain satunnaisesti. Tuo oikeanpuoleinen on tosin mielestäni enemmän bronzeri, joten ehkäpä se pääsee todenteolla vuoden aikana käyttöön myös.


Siinä kaikki 18 tuotetta, joista osan kanssa olen päässyt jo hyvään vauhtiin ja osa odottaa Subscription Box Blitz -projektissa olevien tuotteiden loppumista (highlighter, meikinkiinnityssuihke, poskipunat ja huulituotteet). Viime vuonna tein päivityksiä kvartaaleittain, mutta tänä vuonna ajattelin tehdä ehkä parin kuukauden välein, katsotaan. Ehkä parissa kuukaudessa saa jo sen verran aikaiseksi, että on jotain kirjoitettavaa. Aivan mahtavaa aloittaa taas uusi projekti! Rentouttavaa illan jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Mahtava kasa, ja todella kiinnostavia ja arkikäyttöönkin soveltuvia meikkejä, niin ihan varmasti tulee loppumaan monikin. Hajuvesipullot on todella jylhän näköisiä, eikä vaikuta mahdottomalta urakalta saada niitäkin kulutettua. Tuota Carli Bybelin palettia olen miettinyt monta kertaa BH Cosmeticsin sivuja selatessani. Upeat sävyt, mutta koko vähän mietityttää, kun en halua enempää tilaa vieviä isoja paletteja, eikä variseminen kuulostaa innostavalta.
    Tsemppiä rutkasti jälleen:) Ja mukavaa sunnuntaita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat kyllä kaikki juurikin arkikäyttöön sopivia huulituotteita myöten, joten ei luulisi suurimman osan kohdalla tuottavan suurempia vaikeuksia käytellä loppuun. Tuo Heat-tuoksu vain voi olla vähän liian voimakas töihin, mutta kyllä se viikonloppukäytöllä tulee taatusti kulutettua vuodessa :D
      Tuota Carli Bybelin palettia kehuttiin aikoinaan niin paljon, että oletan saaneeni siitä jonkin maanantaikappaleen. Siinä on kyllä niin upeat sävyt, että niiden puolesta ei voi kuin suositella! Ehkä se mieli vielä sinullakin muuttuu ;)
      Kiitos paljon tsemppauksesta ja ihanaa loppuillan jatkoa sinulle! <3

      Poista
  2. Olipa kiva et otit hajuvesiäkin mukaan, sitähän on tietenkin kiinnostunut mitä hajuvesiä muilta löytyy :) Ite tilasin just J-P Gaultierin Scandalin Sokoksen alesta :D Harmi etten voi käyttää juurikaan hajusteita, työskentelen avokonttorissa,jossa yhdellä henkilöllä on yliherkkyys-juttu, oon voinu mainitakin. Karseinta kuitenkin ois jos itellä ois yliherkkyyttä ja ei vois käyttää mitäääään tuoksuja :( Mulla oli tuosta Illamasquesta normi primeri, mut jouduin heivaan sen, koska se lähmäytti epämiellyttävästi ihoa. Mä sain loppusyksyllä ton Carli Bybelin paletin ja muistin mitä mieltä olit ollu siitä! :) Oon käyttäny sitä jonku verran ja se on ihan ok, eli hyvinkin oot voinu saada jonku surkeen tekeleen itelles. Ei muuta kuin hyvää viikkoa taas kerran <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ikävä sentään, olen tämän kommentin missannut ihan totaalisesti. Tuhannet kiitokset tästä ja anteeksi kovasti, että en ole aikaisemmin vastaillut!!
      Itsekin olen aina todella kiinnostunut muiden tuoksujemmoista! ;) Tuo J-P Gaultier vaikuttaa oikein mielenkiintoiselta tapaukselta! Ihana pullo, en tiedä, olenko ikinä tuoksutellutkaan. Täytyypä tehdä se, kun seuraavan kerran pääsee jossakin apajille. Onneksi tosiaan ei ole yliherkkyyttä.. mutta sama meillä töissä, löytyy henkilöitä, joilla on, joten täytyy olla tarkkana.
      Oma Illamasquani on sentään toiminut loistavasti, aivan superhyvä primeri ollut, mutta tuosta Bybelista en sano edelleenkään samaa. Ihan susi. Sävyt ihania, mutta koostumus on päin... jotakin...
      Kiitos, ihanaa viikon jatkoa sinulle!! <3

      Poista