2.1.2018

Vartalosuihkeet

Hyvää alkanutta vuotta! Toivottavasti vuosi vaihtui suhteellisen rauhallisissa merkeissä. Uusi vuosi tuo monelle mukanaan lupauksia ja minulla yksi sellainen viime vuoden tammikuussa oli saada käytettyä neljä vartalosuihketta loppuun vuoden aikana. Lähtötilanne oli 11 suihketta:



Ihme kyllä, sain kuin sainkin juuri sen neljä suihketta loppumaan:



Fruttini Milky Orange Body Spray näkyy maaliskuun loppuneissa.
Bath & Body Works Frosted Winter Woods Fine Fragrance Mist loppui joulukuussa.
Bath & Body Works Sweet Cinnamon Pumpkin  Fine Fragrance Mist näkyy kesäkuun loppuneissa
Victoria's Secret Coconut Passion Fragrance Mist näkyy tammikuun loppuneissa.

Erityisen valitettavaa on B&BW:n suihkeiden loppuminen, koska molemmat olivat kausituotteita ja tietenkin lisäksi heidän tuotteet ylipäätään ovat niin vaikeasti saatavissa. Samaan aikaan olen tietenkin onnellinen, että sain käytettyä nämä kaikki kunnialla loppuun eivätkä rahani ainakaan näiden kohdalla ole menneet kankkulan kaivoon. Koko vuosi on mennyt lähestulkoon vain ja ainoastaan näillä neljällä suihkiessa, joten kyllä näiden käytössä tekemistä riitti. Varsinkin juuri B&BW:t kuluivat todella hitaasti, joten niissä saa rahoilleen ehdottomasti vastinetta. Kaikki näistä suihkuttelin kropalle, enkä käyttänyt huonetuoksuina ollenkaan.

Vaikka vakaa tarkoitus oli olla ostamatta uusia vaikka mikä olisi niin eihän heikko siihen pysty. Vuoden aikana varastoihini saapui kaksi suihketta lisää:


Ensimmäisen the Ritual of Sakura Flourishing Bed & Body Mistin ostin heinäkuiselta Riikan reissulta.  



Toisen Naturalium Peach Body Mistin ostin lokakuiselta Kreikan matkalta.

Molemmat olivat siis reissuostoksia, joten siinä mielessä noudatin politiikkaani, jonka mukaan matkoilla saa törsätä vähän reteemmällä kädellä. Lisäksi Naturalium oli niin halpa (3,50 €), joten se oli pakko-ostos.

Tällä hetkellä varastoissani on siis yhdeksän vartalosuihketta:


Ja jostain kumman syystä olen jättänyt Ritualsin pois kuvasta... Näillä näkymin en aloita mitään erityistä projektia näiden suhteen, koska aikomus on ottaa pari hajuvettä työn alle. Haluaisin myös vähän enemmän vaihtelua hajusteiden käyttöön. Toki olen näitä ja muitakin hajuvesiäni viime vuonna välillä suihkutellut, eivät ole ihan tyhjänpanttina seisseet, mutta se on ollut aika lailla minimissä. Nyt täytyy ottaa se takaisin. Mukavaa illan jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Bath & Body Worksin vartalosuihkeista (ja muistakin tuotteista) oon haaveillut kauan. Harmi, kun saatavuus on lähes olematon täällä päin maailmaa. Naturaliumin Body Mistejäkin hommaisin mielelläni, jos vaan jostain löytyisi. Se joku suomalainen nettikauppa (en muista enää nimeä), josta merkkiä löytyi, ei myynyt erikseen vartalosuihkeita vaan ne kuuluivat tuotesetteihin (enkä tosiaankaan tarvitse/haluaa maksaa niistä muista tuotteista). Myöskään Kuopion Sokoksella, Sokkarin verkkokaupassa tai Cittareissa ei merkin Body Mistejä ole näkynyt...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olisi kyllä niin mahtavaa, kun B&BW rantautuisi tänne Suomenkin kamaralle. Eiköhän nyt luulisi senkin joku päivä tapahtuvan.. Edes, pliis, sinne lentokentälle.. Jollain laivalla niitä vissiin jokunen on, mutta en ole juuri sillä laivalla vielä sattunut matkustamaan.. ;) Tai joku verkkokauppakuvio... tilaajia varmasti riittäisi :D
      Joo, itsekään en ole Naturaliumeihin törmännyt kaupoissa, vaikka juuri Sokoksella niitä kait ainakin piti olla. Tuolla reissussa pääsin tuoksuttelemaan ja voi sitä tuoksun huumaa tuossa mangossa. Se on niin lumoavan ihana, jos mango yhtään nappaa!! Kannattaa pitää silmät auki tuon suhteen..

      Poista