30.12.2017

Finish 17 in 2017 Final Update

Vuoden viimeisiä päiviä viedään, joten se tarkoittaa sitä, että tammikuussa aloittamani Finish 17 in 2017 -projektini on tullut tiensä päähän. Tuotteita mukana oli loppujen lopuksi yhteensä 18:


Laveran huulikiilto siis lähti päiväysmerkintöjen vuoksi mukaan projektiin, että se tulisi sitä mukaa projektipaineiden vuoksi varmasti käytetyksi. 

Edellisessä marraskuisessa päivityksessä loppuneita oli jo 15 kappaletta:




Dermosil Pretty Makeup Palette Blush + Concealer + Powder
Rimmel Apocalips sävyssä 100 Phenomenon
Lavera Glossy Lips sävyssä 10 Sweet Melon 
Wet n Wild Cover All -paletin vihreä neutralisoija
MUA huulipuna sävyssä 14 Bare
Lord & Berry Nude Lipliner
Almay Smart Shade Skintone Matching Makeup -näyte 
BareMinerals Concealer
MUA Sheer Finish Lipgloss
Elf mattahuulipuna
Makeup Revolution Ultra Blush Palette All About Pink 2 x Blushes + highlighter

Ja sain kuin sainkin vielä kaksi tuotetta loppumaan:


MUA Intense Kisses High Intensity Gloss sävyssä Sealed with a Kiss
Vichy Dermablend Fluid Corrective Foundation 16hr sävyssä 15 Opal

Molemmat näistä loppuivat joulukuussa. MUAn huulikiillosta on stopperi otettu pois ja kaikki mahdollinen aine, mitä tuolla applikaattorilla irti lähti, sieltä käytetty. Vichyn meikkivoidetta en aio kahtia leikata. Ulos en sieltä saa enää yhtään mitään, mutta ehkä sisällä seinissä olisi vielä tavaraa, mutta olkoot. Olen niin onnellinen, että sain tämän käytettyä loppuun ja minulla on yksi meikkivoide vähemmän.

Loppuneita on yhteensä juuri 17 kappaletta, joten projekti onnistui täydellisesti:


Enpä olisi ihan itsekään tuohon uskonut silloin vuosi sitten, kun tähän lähdin. Koska tuotteita kuitenkin oli laidasta laitaan, niin ei se nyt loppujen lopuksi niin hirveän vaikeaa ollutkaan. Nyt on todella hyvä omatuntokin, koska on saanut rahoilleen vastinetta ja aika moni näistä tuotteista oli jo menossa vanhoiksi, mutta kuitenkin ihan mahtavia. Osa kuitenkin mahtavuudestaan huolimatta laatikon pohjalle jämähtäneita.

Yksi ainokainen tuote jäi jäljelle:


Becca Ever-Matte Poreless Priming Perfector, jota ei sitäkään ole niin hirveästi enää jäljellä. Olen puhunut tästä moneen otteeseen, kuinka esimerkiksi tämän käyttö reilulla kädellä ei edes itselläni onnistuisi. Toimii loistavasti ainoastaan minimaalisen pienellä määrällä ja vain sillä tavalla käytettynä on täydellinen tuote. Tätä olen käyttänyt voisin sanoa lähes joka kerta tänä vuonna, kun olen meikannut. Meikkiä tulee laitettua melkein joka päivä edes jonkun verran. Tämän kohdalla saa todellakin rahoilleen vastinetta. Pidän tämän nyt vakiokäytössä ja käytän loppuun, koska vaikuttaa edelleen täysin toimivalta eikä minkäänlaista omituista tuoksuakaan ole tähän ilmaantunut.  


Se siitä projektista. On tämä aina niin mahtava fiilis, kun saa heittää roskat roskikseen ja uudet tuulet alkavat puhaltelemaan. Aloitan tietenkin samanlaisen projektin vuodelle 2018, joten sen esittelyä on tulossa lähiaikoina. Palkintona tämän vuotisesta lupasin itselleni sen yhden tilauksen (en vielä tiedä minne) tiukasta tilauslinjasta huolimatta, mutta juuri tällä hetkellä tuntuu, että en tarvitse yhtään mitään (joulukalenterit), joten siirrän tilausta nyt hamaan tulevaisuuteen. Tämä onkin viimeinen postaus tämän vuoden puolella, joten oikein hyvää Uutta Vuotta kaikille!

4 kommenttia:

  1. On se mahtava fiilis, kun saa jonkin meikkituotteen kulutettua loppuun, varsinkin puuterituotteen kuten poskipuna, vau sun kanssas:) Palkintotilaus on enemmän kuin paikallaan:)
    Kivaa uutta vuotta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se vaan upea fiilis, kun saa oikeasti käytettyä tuotteen loppuun eikä sitä tarvitse heittää huonoksi menneenä pois! :) Kyllä se palkintotilauskin sieltä tuloaan varmasti jossain vaiheessa tekee... :D
      Kiitos, oikein ihanaa uutta vuotta sinullekin!

      Poista
  2. Sinne meni ne tuotteet ja pian tämä vuosikin :) Ens vuonna siis uutta putkeen! %) Mulla on sama "ongelma" ku sulla, tekis mieli tilata hirveenä jotain kivaa itelle, mut ku ei tartte mitään!!! :D Mutta hyvä on vielä edessäpäin ja kevät tulee ennemmin tai myöhemmin ja uudet tuotteet, joista varmasti löytyy jotain niin ihanaa mikä on p-a-k-k-o saada! :D Hyvää uutta vuotta ja "nähdäänpä" ensi vuonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on, kevättä odotellessa! ;) Aina tulee uutta ja ihanampaa, joten nyt pitää vaan malttaa ja yrittää oikeasti käyttää vanhoja pois. Siellä on taatusti jotain, mikä on - osuit niiiiin naulan kantaan - p-a-k-k-o saada!! :D ;D
      Kiitos samoin sinulle, oikein ihanaa uutta vuotta! <3

      Poista