4.12.2017

Draw My Stash Week 24

Toiseksi viimeisin viikko tätä projektia alkoi tänään. Minulla on tämän jälkeen listalla enää yksi highlighter, joten turha jatkaa noiden muiden tuotteiden kanssa, joita kyllä riittäisi vielä muutamaan kertaan. 


Uusia highlightereita on tullut pari eri bokseista, mutta ne olen testannut tässä sivussa, joten niidenkään puolesta en enää jatka tätä kauempaa. 

Viikon 23 tuotteet olivat seuraavat:


Milani Baked Blush sävyssä Rose D'Oro
Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter sävyssä Pink Lights
Sleek MakeUP i-Divine Mineral Based Eyeshadow Palette A New Day 

 


Tässä näkymiä viikon käytön jälkeen:

Tässähän nyt vaan ei voi mitään käytönjälkeä näkyä, koska on niin muhkea pakkaus. Aivan upea poskipunahan tämä on. Siinä on mukana tuollaista kultaista glitteriä, mutta en ainakaan itse huomaa sitä poskillani ollenkaan, sävy on tummemmanpunaiseen menevä. Pysyy ja levittyy hyvin ja pieni määrä riittää. Tämä tulee kestämään kauan.  

Yritin jälleen käyttää tuotetta yhdestä ja samasta kohdasta koko viikon, josko käytön jälki näkyisi, mutta koska on niin epäselvä kuva, niin hädin tuskin. Käyttänyt olen tuosta keskeltä oikealta. Tämä oli niin ihanaa vaihtelua siihen kultaiseen linjaan, mitä tähän asti järjestään melkein kaikki highlighterit ovat olleet. Tässä oli todella kylmä vaaleanliilasta hopeaan menevä sävy, joka oli niin kaunis. Levittyi hyvin ja antoi sopivasti hohtoa.  

No nyt on melkein kaikki sävyt käyty tästäkin lävitse. Mattojen ja glittereiden sävyjen välillä oli kyllä selvästi eroa. Matoissa oli enemmän pigmenttiä ja mielestäni varisivat vähemmän. Ihan kiva paletti, enkä kyllästynyt, vaikka tätä samaa sävymaailmaa olen jo käyttänyt melkoisesti. 

Kaiken kaikkiaan ihan onnistunut viikko takana ja olen tyytyväinen näihin omistamiini tuotteisiin. 

Tällä viikolla tulen käyttämään seuraavia: 

Alima Pure Pearluster Eyeshadow sävyssä Champagne
Make Up Store Microshadow sävyssä Sibiria
I Heart Makeup Blushing Hearts Triple Baked Blusher sävyssä Candy Queen of Hearts 


Alima Puren luomiväri, jota tulen siis käyttämään nyt highlighterina, tuli viime vuoden joulukuun Jolie Lux Boxista. Tätä en ole edes korkannut, mutta näyttää kuitenkin sävyltään siltä, että menee itselläni paremmin korostussävynä kuin luomivärinä. Pian selviää.

Tämän luomivärin sain lehtitilauksen kaupanpäällisenä maaliskuussa ja täältä postauksesta tuo sävy näkyy ehkä vähän paremmin kuin tuosta yllä olevasta kuvasta. Eli sävy on hieman glitterinen ja taupeen menevä. Vähän olen tätä käytellyt ja on ihan kiva arkiväri.

Tätäkin poskipunaa on tullut käytettyä jonkun verran. Tykkään kovasti, joskin mielestäni sopisi enemmän kesäaikaan. Tämähän matkii 'kaikki tietää mitä'. Punassa on kolme erisävyistä raitaa, joita kyllä sekoittelen kaikkia aina yhteen enkä edes yritä mitenkään kikkailla tuon kanssa. Tämän olen tilannut aikoinaan MUR:lta, postaus täällä

Ihan kivat jutut taas ja mikä mukavinta, tuon luomivärin kanssa voin käytellä kaikkea muutakin. Ihanaa viikon jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Mulla on toi samainen MUR Vivid Baked Highlighter, mutta sävyssä peach lights. Se on ollut mulla melko ahkerassa käytössä jo melkein vuoden, eikä kulutuspintaa näy juuri ollenkaan;) Megariittoisaa tavaraa;)
    Joskus pähkäilin ostavani myös jonkin I heart makeupin baked blushin, mutta sitten peräännyin, kun en kuitenkaan saisi sitäkään tämän elämän aikana käytettyä, mutta toisaalta liekö niin tarvettakaan...?;)
    Tsemppiä uuteen viikkoon:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Peach lights on varmasti myös upean sävyinen highlighter! Vaikuttaa kyllä todella riittoistalta ihan tämän viikonkin perusteella.
      Sitä vain haluaisi tosiaan kaikki maailman tuotteet, mutta missä ihmeen ajassa ne kaikki ehtii käyttämään! Tuskin saan ikinä tuota baked blushia käytettyä, se on ISO! Menee varmasti perintönä seuraavalla sukupolvelle :D Mutta ei onneksi ollut kallis... ;) Hyvää itsenäisyypäivää sinulle! :)

      Poista