17.12.2017

Subscription Box Blitz update #4

Olisi aika jälleen kertoilla Subscription Box Blitz -projektini kuulumisia. Edistystä tapahtuu, mutta vaikeammaksi tämä alkaa mennä kuukausi kuukaudelta ja tarkoitan nyt niiden uusien tuotteiden valitsemista. Vielä onnistuin melko hyvin, mutta ensi kerralla siihen liittyy jo paljon tuskanhikeä.. jos haluan selvitä vanhemmilla boxeista tulleilla tuotteilla.

Ensiksi jälleen tuotteet, jotka ovat loppuneet viimeisen neljän viikon aikana:


Dermosil Summer Glow Nail Polish (Livbox 07/2014) 
Hurraw! Vanilla Bean Lip Balm (Jolie Box 08/2017)
Absolution Le Sérum Anti-Soif (Jolie Box 07/2017)
Ziaja Goat's Milk Moisturising Day Cream (Bette Box 04/2017)
Aco Sun Kissed Self-Tanning Face Cream (Bette Box 06/2016)
Joik Regenerating Night Cream (Jolie Box 08/2017)
BioBelle Facial Masks x 2 (Boxycharm 06/2017)
Garnier Micellar Cleansing Water (Bette Box 07/2017)
Biozell Professional Color Mask Sävyttävä Tyvispray Light sävyssä Blonde (Bette Box 03/2017  

Yhdeksän tuotetta eli melkein pääsin tavoitteeseen, joka  on kymmenen kappaletta. Muutama muukin on kyllä viittä vaille loppu, joten läheltä piti. Uskomatonta, että tuo Dermosilin kynsilakka loppui. Se on tullut yli kolme vuotta sitten Livboxista, joten jälleen huomaa, kuinka kauan nuo lakat laatikoissa pyörivät. Eikä tosiaankaan ollut läheskään vanhin lakkani. Tuon Biozellin loppumista en viime postauksessa ennustanut, koska en tykännyt siitä ollenkaan, joten ajattelin sen kestävän pienen ikuisuuden. No, nyt kun värjäsin hiukset vähän tummemmiksi, niin tämähän oli aivan loistava tuote, sopi kuin nenä päähän ja varmaan ostan lisääkin, kunhan tarvetta tulee. Niin se mieli muuttuu. Enemmän näistä kaikista loppuneiden tuotteiden postauksessa (suurin osa loppui jo marraskuussa).  

Uusia tuotteita lähtee projektiin mukaan seuraavasti:

Vielä sain kasaan suhteellisen järkevät tuotteet, mutta kuten mainitsin, ei tule onnistumaan ensi kerralla, jos en anna itselleni lupaa ottaa uudempia juttuja mukaan. Uudemmilla tarkoitan tuotteita, jotka ovat tulleet boxeista elokuun jälkeen. Tulossa on ainakin yksi muukin projekti, joten täytyy vähän sitäkin silmällä pitäen näitä valkkailla.


Sóley Nærð Soothing Tonic Splash (Jolie Box 06/2017)
Lumene Night Cream for All Skin Types (Bette Box 08/2017)
Eyluren Naturals -tekoripset nro 020 (Bette Box 04/2017)
Juice Beauty Reflecting Gloss -huulikiilto (Boxycharm 02/2017)
Evo Root Canal Volumising Spray (Bette Box 01/2017)

Kasvovesi tulee ainakin kestämään pienen ikuisuuden, tuo pullo on todella iso, mutta itse tuote on niin luksusta, että ei haittaa ollenkaan. Lumene on korkkaamaton ja luultavimmin kestää parisen kuukautta. Tekoripsiäkin käytin jo pari kertaa, en malttanut odottaa tätä päivitystä ja ovat jo melko murjotussa tilassa. Käytän ehkä vielä kerran tai pari ja saa olla sitten siinä. En ole suuri tekoripsien ystävä. Huulikiiltoa ja Evon hiustuotetta olen kumpaakin aikoinaan testannut. Näiden kohdalla en osaa yhtään ennustaa, kestävätkö kuukauden, kaksi, kolme... 


Manna Kadar Beauty Bronzer Highlighter (Livbox 12/2016)
Beauty for Real Lip Revival -huulikuorinta (Boxycharm 12/2016)
Butter London Nail Lacquer Vernis sävyssä  Yummy Mummy (Boxycharm 09/2016)
Hempz Ultra Moisturizing Herbal Lip Balm (Ipsy Bag 07/2017)
BRTC Jasmine Waterful Sleeping Mask (Ipsy Bag 07/2017)

Manna Kadarista olen highlighteria käyttänyt jonkun verran, mutta bronzeria en ollenkaan. Kuitenkin bronzerin saan loppumaan nopeastikin, kunhan uskallan tarttua siihen. Jotenkin pelkään, että sotken tuon korostusväripuolen, jos käytän samaan aikaan. Nyt täytyy kuitenkin siihenkin uskaltaa tarttua. Huulikuorinnan laitoin suihkuun, että muistaisin sitä käyttääkin. Se on oikeasti unohtunut kaapin pohjalle, joten käytettyä on tullut ehkä neljäsosa tähän mennessä. Tuote tulee kuitenkin kestämään vielä kauan. Kuten tulee myös Butter Londonin kynsilakka, joka tuskin näkee tiensä päätä ihan lähiaikoina... Hempzin huulivoide on niin mahtava, että säästelin sitä tässä projektissa näihin kylmiin kuukausiin. Aivan huippu tuote, jonka käytöstä tulen nauttimaan täysin rinnoin joka kerta, kun sitä laitan. Sleeping maskin testasin myös aikoinaan ja totesin hyväksi. Säästelin tätäkin kylmemmille ilmoille.  

Muut projektissa olevat tuotteet:


IBY Beauty Highlight & Contour Palette (Boxycharm 05/2017)
Herbina Kaura-Suklaa Vartalokuorinta (Livbox 03/2015) 
L'atélier de Délices Hydra Masque (Jolie Box 03/2017)
Lumene Lähde Arctic Spring Water Enriched Facial Mist (Bette Box 07/2017)
Project Beauty Spray.Set.Go. Makeup Setting Spray (Boxycharm 07/2017)   
Dr. Brandt Microdermabrasion (Boxycharm 02/2017)
Absolution La Crème Gommante (Jolie Lux Box 12/2016)
NYX Whipped Lip & Cheek Soufflé sävyssä Pink Cloud (Ipsy Bag 06/2017
Talika Bio Enzymes Hydrating Mask (Bette Box 06/2017  
Lumene Nude Perfection Fluid Foundation sävyssä 1 Classic Beige (Livbox 02/2015)
Nivea Cellular Perfect Skin Eye Illuminator (Bette Box 02/2017)
RFSU Intim Cooling Balm (Bette Box 05/2017)
Maybelline the Falsies Push Up Angel Mascara (Bette Box 01/2017)
Trilogy Everything Balm (LF Beauty Box 07/2015)
Lumene Arctic Aqua 3D Hydration Cream-Gel (Livbox 08/2015)
Sally Hansen Miracle Gel sävyssä 560 Spice Age + Top Coat (Livbox 02/2016) 
Butter London -kynsilakka sävyssä Ruby Murray (Boxycharm 12/2016)
Temptu Shimmer Bronzer (Boxycharm 10/2016)

Absolutionin kuorintaa sekä NYXin suffleeta en ole vielä päässyt korkkaamaan, koska käyttelen vielä edellisiä samaista lajia olevia tuotteita. Melkein kaikki muut ovatkin säännöllisessä käytössä ja olen saanut ne osaksi rutiinejani. Talikan naamio, RFSU ja kynsilakat ovat poikkeus.

IBYn paletti näyttää tällä hetkellä tältä:

Olen keskittynyt lähinnä tuohon Highlight 1:een ja Contour 2:een, jotka ovatkin kuluneet tasaiseen tahtiin. Tämä paletti tulee käytettyä loppuun viimeistä nappia myöten, mikä on aivan huippua ja kertoo paletistakin paljon. 

Tässä vielä kannellisten purnukoiden käyttöastetta:

Beauty for Real Lip Revival -huulikuorinta (Boxycharm 12/2016)
Trilogy Everything Balm (LF Beauty Box 07/2015)
Lumene Arctic Aqua 3D Hydration Cream-Gel (Livbox 08/2015)  

Huulikuorinnasta jo mainitsinkin. Trilogya käytän joka päivä ja on erittäin riittoisa voide. Lumenea käytän päivittäin tasan kaulalleni, ei sopinut meikin alle itselläni tämäkään Lumenen kasvovoide.  

Seuraavaan päivitykseen mennessä luotan kovasti, että seuraavat tulisi käytettyä:

Talikan naamion käytän varmasti joulun aikoihin, kun haluan jotain ekstrahemmottelua. Temptu on viittä vailla loppu, en meinaa saada ulos enää mitään, mutta en vielä julistanut loppuneeksi. Dr. Brandtin kuorinnassa (leikkasin jo kahtia) on varmasti yksi tai kaksi kertaa jäljellä, joten täysin varma loppuja sekin. Sleeping mask on pieni tuubi, joten jos vain muistan käyttää, varma loppuja. Tuo RFSU on niin sitkeä tapaus, että ihan hävettää. Tuubi on todella pieni, mutta ei lopu ei. Nyt käytän sen väkisin loppuun. Ripset siis heitän taatusti pois ja Herbinasta saa kunnolla puristaa tuotetta, että enää mitään saa ulos. Olen nyt sitkeästi tuota kuorintaakin käyttänyt, vaikka ei ole minun juttuni ollenkaan. 

Tässä on siis seitsemän tuotetta, mutta toivon, että näiden lisäksi tulisi vielä ainakin kolme yllättäjää, koska ensi kerralla tosiaan tulee mukaan vielä ne uudet 10 tuotetta. Alkaa olemaan jo aika vaikea pysyä kärryilläkin, mitä kaikkea pitäisi yrittää käytellä.

Yhteensä mukana on nyt 28 tuotetta:

Mietin vielä kuumeisesti, miten projektin jatkon kanssa käy. Uudet 10 tuotetta tulevat mukaan vielä kuukauden päästä ja varmasti vielä sitten yksi päivitys loppuneista, mutta miten jatko sen jälkeen...? Joka tapauksessa jatkan kaikkien tuotteiden käyttämistä, joten (kynsilakoista en uskalla luvata) kaikkien luulisi tulevan ennemmin tai myöhemmin ensi vuoden aikana tiensä päähän. Rentouttavaa sunnuntaita!

4 kommenttia:

  1. Ihailen edelleen suuresti sun suunnitelmallisuutta ja sinnikkyyttä. Valtava määrä tavaraa, ja vielä melkoisen kiinnostavia tuotteita kaikki:)
    Mulla on yksi Soleyn aika iso kasvosuihkenäyte menossa, ja vähän sen tuoksu kyllä tökkii, vaikka loistomerkistä on kyse...Tuoksu on ehkä liian kasvimainen...no, hyvä tuote muuten:)
    Rentoa sunnuntaita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita tuotteita on niin paljon, että vähän hirvittää. Olen saanut ne kuitenkin laitettua sellaisiin paikkoihin, että huomaan ne ja niihin tulee tartuttua... Ainakin suurimpaan osaan. Vähän ärsyttää kyllä kaapin päällä olevat purnukat, mutta saahan ne nopeasti piiloon tarvittaessa :D
      Tuo Soleyn tuoksu on tuossa omassanikin voimakas. Vielä tykkään siitä kyllä sydänjuuriani myöten, mutta saas nähdä, kun pidemmälle mennään. On kyllä loistomerkki! :)
      Kiitos paljon, rentouttavaa sunnuntain jatkoa sinullekin! :)

      Poista
  2. Se on järjestelmällisyys joka kannattaa :D Sitä on järjestelmällisesti tullu päivittäin uusia tuotteita kahdesta kalenterista, joten kaikkinen tarkoitus, et käyttää vanhoja tuotteita pois, heittää härän pyllyä, koska kalentereista tulee niin ihania tuotteita, jotka haluaa heti ottaa käyttöönsä :D Saikohan tuosta nyt itsekkään selkoa!? Siellä kuvissa se yhä kummittelee se Herbinan hajuhirvitys, oot sä kyllä sitkeä sissi et leikkaatkin sen tuubin vielä auki vaikkei kuorinta oo siis ihan sun juttu :) Mä tykkään kuorinnoista, ja pyrinkin kuorimaan kerran viikossa vartalon. Tulipa mieleen, et toisaalta on hyvä et kalentereista tulee tuotteita, joululomalla on (ehkä) aikaa myllätä taas meikki- ja voidevarastot ja tehdä sotasuunnitelma mitä käyttää milloinkin. Hyvää tulevaa viikkoa, toivottavasti se menee nopeasti et päästään joulun viettoon <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo kalenterit on vaarallisia... :D Mutta ah niin päivän piristäjiä kuin olla ja voi!! <3 Siinä kyllä kieltämättä vanhat tuotteet jäävät kuin nalli kalliolle, kun sormet syyhyää päästä noiden uusien kimppuun :D Joo, tuo on kyllä niin hyvä idea, pitäisi kyllä itsekin käydä kunnolla taas läpi koko sampuran kosmevarastot..
      Hahhah... Herbinan hajuhirvitys.. :D Onkohan mulla nenässä jotain vikaa, tykkään tuosta tuoksusta aivan järjettömän paljon.. Eihän tätä sarjaa vissiin enää edes ole?! Voi olla, että olen ollut tuoksun suhteen vähemmistönä.. ja nenän hajunystyrät on vinksallaan ;) :D
      Kiitos samoin sinulle, hyvää viikkoa ja joulunodotusta! Jeee... enää viikko! <3

      Poista