20.12.2017

Draw My Stash Final Update

Uskomattomat 25 viikkoa on (vihdoin) takanapäin tätä projektia. Sinä aikana kävin läpi joka ikisen korostusvärini. Luomivärejä sekä poskipunia jäi muutamia käyttämättä, mutta ei montaa ja varmaan ne loputkin joskus tulevat täällä blogissa vilahtelemaan, jos eivät ole sitä jo tehneet.


Viimeisellä viikolla 25 keskityin seuraaviin tuotteisiin:



Pacifica Coconut Infused Blush Duo
Vintage by Jessica Liebeskind Illuminating Face Highlighter Set
Stila Eyes Are The Window Shadow Palette - Mind
 
Viikon käyttö näyttää niissä tältä:
 


Kehuin tämän Pacifican poskipunan jo viime kerralla eikä se pettänyt luottamustani koko viikon aikana kertaakaan. Melko varisevaa tuote on ja todella pigmenttistä, joten varovainen saa olla. Keskityin käyttämään lähinnä tuota oikeanpuoleista punaa ja luulenkin, että tuon vasemmanpuoleisen tulen käyttämään varjostusvärinä/aurinkopuuterina jossain vaiheessa.  
 


Yleensä en pyytele anteeksi kuvia, mutta tämä on melkoinen saavutus. Luulin otosta loistavaksi, mutta pah, kaukana siitä. Itse tuote on kuitenkin aivan superloistava. Käyttelin kumpaakin puolta tuosta highlighterista aika tasaisesti ja olen tyytyväinen molempiin. Ihania sävyjä, jotka antoivat kivasti korostusta poskipäille. Jos rehellisiä ollaan, niin ehkä kuitenkin tuo vasemmanpuoleinen punertavampi (kyllä - se on punertavampi) oli enemmän omaan mieleen, koska noita kultaiseen meneviä omistan useampia. Joku muu sävy on aina niin piristävä.   
 
Tässä vasta on upea paletti. Olenkin jatkanut tämän käyttöä nyt, kun projekti on ohi. Testasin tästä kaikki muut sävyt paitsi tuota tumminta oikeassa yläkulmassa. Nämä napit tuntuvat olevan täyttä tavaraa, niistä saa pigmenttiä hyvin irti vähällä yrittämisellä eikä varise juuri ollenkaan. Nämä häivyttyvät todella hyvin ja tällä paletilla saa vähän kaikenlaista aikaiseksi vaikka kaikki ovatkin mattavärejä. Mahtava! 
 
Kaiken kaikkiaan oli oikein helppo ja kiva viikko tuotteiden osalta. Kaikki olivat huippuja ja voin olla näihin tyytyväinen. Tässä on vielä viimeisen viiden viikon testauspino:
 


Tässä on yhteensä 15 tuotetta ja tässä vielä jokaisesta kategoriasta lempparit:
 


Stila Eyes Are The Window Shadow Palette - Mind
Vintage by Jessica Liebeskind Illuminating Face Highlighter Set
TheBalm Frat Boy Blush
 
Kärkisijoista kamppaili useampiakin juttuja. Esimerkiksi Stilan paletin valitsin Too Faced'n palettiin verrattuna pelkästään siksi, että siinä on enemmän luomivärejä. Laadultaan ovat ihan samaa sarjaa. Highlightereista Vintage by Jessica Liebeskind voitti juuri sen puneratavan sävyn vuoksi, mutta Manna Kadaria pidän ihan huipputuotteena myös. Eikä MUR:n liilaan meneväkään paljoa näille hävinnyt. Poskipunissa taas theBalm vain on täydellinen ja tykkään tasaisesti kaikista omistamistani sen merkin punista. 

Sellainen projekti - vihdoin takanapäin. Nyt saa alkaa käyttämään mitä ikinä haluaa, kunnes tulee tietenkin seuraava projekti ja seuraavat tavoitteet. Olihan se kiva saada käyttöä näille kaikille tuotteille ja oikeasti huomata, miten upeita juttuja sitä omistaakaan. Koko projektin aikana taisin laittaa vain kolme juttua eteenpäin. En todellakaan tarvitsisi enää yhtään uusia tuotteita näissä kategorioissa, en saa ikinä käytettyä näitäkään, mutta meikit ovat niitä pieniä iloja elämässä, päivien piristäjiä. Ihanaa joulunodotusta!

2 kommenttia:

  1. Onneksi olkoonn<3 Mahtava urakka takana! Rentoa joulunodotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! - "Pyyhin hikeä otsalta"! :D
      Samoin sinulle, rentouttavaa joulunodotusta! :)

      Poista