10.12.2017

Draw My Stash Week 25

Viimeinen viikko tätä projektia alkaa huomenna! Ihanaa! Mahtava projektihan tämä on ollut, olen käynyt läpi nyt ainakin kaikki korostusvärini, mutta välillä olisi ollut kiva ottaa ihan sitä mitä haluaa laatikoistansa. Tottakai niinkin olisin voinut tehdä, mutta luonne ei ole antanut periksi. 


Viikon 24 minulla oli käytössä seuraavat tuotteet:


Alima Pure Pearluster Eyeshadow sävyssä Champagne
Make Up Store Microshadow sävyssä Sibiria
I Heart Makeup Blushing Hearts Triple Baked Blusher sävyssä Candy Queen of Hearts  
 
Tässä niiden käytönjälki tänä päivänä, viikon käytön jälkeen:
 

Ensiksi tämä MUS:n luomiväri, josta sen käytön oikeasti näkeekin. Käytin tätä ihan joka päivä, joskus yksistään ja joskus uusimman palettini kanssa, joka tuli edellisestä Boxycharmista (en ole sitä vielä täällä esitelly). Yksistäänkin tämä on aivan huippuluomiväri. Se antaa sopivasti väriä, mutta ei liikaa, joten on melko huomaamaton. Kuitenkin se antaa jonkinlaista näyttävyyttä luomille. Luomivärinpohjustajan kanssa sävyn saa tietenkin paremmin esille, mutta aina en vaivaudu sitä käyttämään. Koostumus tässä on hyvä, ei suuremmin varise sekä levittyy helposti. Todella kiva luomiväri. 
 

Alima Puren luomiväriä (tämä oli korkkaamaton viikon alussa) käytin siis hihglighterin ominaisuudessa, mutta ei se siinä hommassa kyllä toiminutkaan. Tässä ei ollut oikeastaan shimmeriä ollenkaan, joten oli todella huomaamaton poskipäillä. Laitoin tätä sekä puuterin alle, että päälle, että tulisi edes jonkinlaista kuultoa pintaan, mutta tooodella vähän. Tätä täytyy siis jatkossa käyttää luomivärin ominaisuudessa. Tosiaan, en sitä tehnyt tällä viikolla, vaikka mahdollisuus olisi tietenkin ollut tuon yksittäisen MUS:n kanssa. Purkki tässä on hankala, en tykännyt siitä ollenkaan. Ripottelin tuotetta tuohon mustaan kanteen noista pienistä rei'istä, jotka taas ovat tuon muovikannen alla. Muovikannen kanssa tappelin muutamaan otteeseen, kun oli niin vaikea saada sitä auki. Toisaalta hyvä, että se siinä on suojaamassa noita reikiä, mutta oli silti välillä todella sotkuista hommaa.

Poskipuna sen sijaan oli aivan ihana. Tässä on paljon glitteriä pakkauksessa, mutta poskille se ei tule niin intensiivisenä, vaan ihan sopivasti. En tykkää liian glitterisistä poskipunista, joten tämähän olisi heti lähtenyt minulta käpälämäkeen, jos tämä sellainen olisi. Sävykin tässä on upea ja tähän tulee varmasti kesällä taas tartuttua vähän useammin.

Viikolla 25 käyttelen seuraavia ihania tuotteita:
 
Pacifica Coconut Infused Blush Duo
Vintage by Jessica Liebeskind Illuminating Face Highlighter Set
Stila Eyes Are The Window Shadow Palette - Mind
 
Pacifican poskipuna tuli elokuun Ipsy Bagista. Testasin tämän niihin aikoihin ja tämä oli aivan loistava poskipunakaksikko. Vasemmanpuoleinen puna on ehkä enemmän bronzer, mutta on ihan täydellinen sekin. Aivan ihana tuote.
 

Tämä korostusväriduo tuli tammikuun Boxycharmista ja on siis viimeinen testaamaton listallani, joten ei ollut paljon valinnan varaa. Tässä oli tullessaan tuo vasemmanpuoleinen highlighter murusina, mutta sain sen joten kuten fiksattua. Sen testaamisen jälkeen en taida olla tähän tarttunut kertaakaan, joten on jo aikakin. 
 

Luomiväristä täytyy sanoa, että sen valitsin nyt itse enkä alkanut arpomaan. Tilasin tämän kauan himoitsemani Stilan paletin jo yli vuosi sitten (apua...) Beauty Baysta enkä ole raaskinut tähän tarttua. Nyt todellakin korjataan se vahinko eikä enää säästellä tätä ollenkaan. Ei tätä, eikä mitään muitakaan tuotteita. Tämä on varmasti aivan upea paletti!
 
Ihanaa tosiaan, että viimeinen viikko alkaa huomenna. Viikon päästä suurinpiirtein käyn läpi vielä nämä kolme viimeistä tuotetta ja se on sitten siinä.. It's a wrap. Mukavaa illan jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Stilan paletti on upean näköinen:) Pelkästään kuvista voisi päätellä, että pigmentti on todella hyvä;)
    Kivaa viikkoa ja tsemppiä.9

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset tsempeistä :) Pigmenttiä Stilasta kyllä löytyy, ja aahh noi sävyt ovat niin upeita! :D
      Viimeistä viikkoa viedään... mitähän seuraavaksi keksisi...
      Ihanaa viikon jatkoa! :)

      Poista
  2. Uskon et keksit vielä vaikka mitä, jään mielenkiinnolla oottelen :D Totta et toi Stila on todella upee, harvoin mattavärit on niin kauniita ku esim. shimmeriset, mut se on varmaan paljon sävyistäkin kiinni ja miten ne on sijoitettu palettiin :) Viikon jatkoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy laittaa mietintämyssy päähän.. ;) Olen nyt muutaman päivän käytellyt tuota Stilaa ja on se vaan ihana! Siinä on ihan selkeästi laatu kohdillaan. Totta, shimmeriset on kyllä paljon näyttävämpiä :) Jotenkin vaan iskin tähän silmäni jossain vaiheessa, kutkutteli niin kauan, että hommattava oli! :D
      Kiitos samoin sinulle, ihanaa viikon jatkoa! :)

      Poista