2.12.2017

Project Polish Update 10

Viime kuussa kynsilakkaprojektini päivitys jäi harmikseni välistä kaikenlaisten kiireiden vuoksi. Erilaista häppeninkiä on lakkojen parissa kuitenkin ollut näiden parin kuukauden aikana, joten onpahan nyt ainakin, mistä kirjoitella. 

Olen saanut kaksi lakkaa loppumaan:


Essence Multi Dimension XXXL Shine - 69 Muvin' On (8 ml)
Essie - Sugar Daddy (5 ml)  

Tykkäsin paljon molemmista lakoista. Sävyiltään olivat mahtavia sekä siveltimet huippuja. Molemmat olivat kuitenkin melko vanhoja, joten oli kiva saada varastoista vihdoin pois. 

Näiden loppuneiden lisäksi tein pientä inventaariota kynsilakkojeni suhteen ja heitin pois seuraavat viisi lakkaa:


Maybelline New York Colorama Glossy Nail Color (7,5 ml) (en löydä sävyä)
Lumene Quick & Chic Nail Polish - 75 Night Party (6 ml)
Rimmel 60 Seconds - 730 Silver Bullet (8 ml)
Yves Rocher Vernis Nail Polish - 22 Terre de Feu (3 ml)
Yves Rocher Vernis à Ongles Nail Polish - 50559 Coral (3 ml)

Maybelline, Lumene ja Rimmel ovat joko kuivahtaneet tai liian paakkuisia. Yves Rocherin omat taas ikivanhoja (kaikki ovat vanhoja, mutta nämä tosiaan iki-sellaisia), enkä ole koskenut näihin varmasti vuosiin. Kumma kyllä, vaikuttavat edelleen ihan toimivilta. Nämä lähtevät nyt kuitenkin kaikki roskiin. 

Lisäksi myin kirpputorilla muutaman lakan, joista uskoin, että en tule enää niitä käyttämään. En ole pitänyt näiden koostumuksesta tai sävystä:

 
 
 
 

 

Nämä olivat kaikki testattuja lakkoja, mutta korkeintaan pari kertaa käytetty. Tuon oranssin OPIn ostin joskus Halloweenia varten (oli mielestäni täydellinen Halloween-oranssi), mutta kun se on vain kerran vuodessa, enkä tänäkään Halloweenina sitä käyttänyt, niin joutaa pois. Tuon China Glazen ostin Tukholmasta alkuvuodesta, mutta se oli suuri pettymys ja aika pliisu, eteenpäin vain. Avonissa ja kahdessa NYC:n lakassa en pitänyt sävyistä sekä Maybellinen kohdalla koostumus oli mielestäni mennyt metsään. Ihanaa, kun pääsin näistä eroon.  

Uusiakin lakkoja on ilmaantunut muutama näiden parin kuukauden aikana:


Catrice Brown Collection Nail Lacquer - 03 Goddess Of Bronze (10,5 ml)
Catrice Brown Collection Nail Lacquer - 02 Sophisticated Vogue (10,5 ml)
Lumene Gel Effect Nail Polish - 20 Wild Strawberry (5 ml) 

Nämä esittelin äskettäin ostospostauksessani. Ainoastaan tuota Catricen Goddess Of Bronze -lakkaa olen testannut ja se on aivan täydellinen! Hyviä lakkoja varmasti kaikki kolme.

Projektissa jäljellä olevat lakat ovat seuraavat:


Sally Hansen Miracle Gel - 560 Spice Age (14,7 ml) + Top Coat
Dermosil Summer Glow Nail Polish (12 ml)  
Butter London Nail Lacquer Vernis -  Yummy Mummy (11 ml)
Butter London Nail Lacquer Vernis - Ruby Murray (11 ml)
Lumene Natural Code Nail Styler Mini Nail Polish - 17 Funky Flower (4,5 ml)
Yves Rocher Yria Age Repair Nail Lacquer - 307 Rouge Imperial (10 ml)   

Uusina noiden kahden loppuneen tilalle otin siis Sally Hansenin sekä Butter Londonin Yummy Mummyn. Tosin en nyt vielä tiedä, jatkanko tätä lakkaprojektia enää ensi vuonna. Huvittaisi, mutta toisaalta taas ei. Ehkä jatkan vielä löysemmin rantein kuin tänä vuonna eli että annan itselleni luvan käytellä projektin ulkopuolella olevia lakkoja vieläkin enemmän. Pitää vähän miettiä. Joka tapauksessa seuraavassa postauksessa esittelen lakkavarastoni, tuleepahan ainakin laskettua ne kerrankin kunnolla. Rentouttavaa lauantain jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti