30.11.2017

Loppuneet tuotteet lokakuu 2017

Vielä ehdin kuin ehdinkin esitellä nämä marraskuun puolella. Käytettyjen tuotteiden läjä näyttää melko isolta vaikka olimme viikon reissussakin lokakuussa. Ne matkalla loppuneet esittelen tuolla alempana.




Pakko taas käydä vain heti asiaan.

Hiustuotteet:



Garnier Nutrisse Cream Permanen Nourishing Hair Color sävyssä 7.3 Golden Blonde - hiukset menivät nyt tämän myötä astetta tummempaan, mutta ai että, kun oli mahtava muutos ja mahtava hiusväri. Teki hiuksista todella hoidetun oloiset ja kiiltävät. Tätä ostan ensi kerrallakin. (5/5)

TRESemmé Keratin Smooth Up To 7 Day Smooth System Conditioner - hyvä, kun loppui, mutta näitä on vielä toinen kaapissa jäljellä. Tämän pitäisi olla varmasti vähän keskivertoa parempi hoitoaine, mutta kaukana siitä omalla kohdallani. Ei silottanut hiuksia tai tehnyt niitä kiiltäviksi. Yleensä tykkään TRESemmén hoitoaineista, mutta tästä ei ollut kyllä mitään hyötyä. (1/5)

Kasvovoiteet, seerumit ym.:



Caudalie Beauty Elixir - Tukholman ostos - mahtava tuote ihanalla tuoksulla. Käyttelin tätä välillä primerin tapaan meikkivoiteen alla, jolloin tuntui pitävän meikin paremmin paikoillaan. Käytin tätä lopuksi myös yövoiteen päällä, jolloin ihanasti raikasti ihoa. Tämä sopi kumpaankin tehtävään hyvin. (5/5)

Yves Rocher Even Botanical Dark-Spot Perfector Serum - ostospostaus, tuli kaupanpäällisenä - kevyt seerumi, jossa ihana tuoksu. Käytin ainoastaan yövoiteen alla ja antoi sopivasti lisäkosteutta iholle. (3/5)

Lumene Valo Bright Eyes All-In-One Eye Treatment - Livbox 11/2016, mukana Subscription Box Blitz -projektissani - sopivan täyteläinen silmänympärysvoide, jota käytin päivisin. Minulla on aina yö- ja päivävoiteet erikseen. Tämä kosteutti ihoa hyvin ja myös meikki levittyi hyvin tämän päälle. (4/5)

Murad Rapid Collagen Infusion - LF Beauty Box 06/2015 - mukana Subscription Box Blitz -projektissani - tämä oli mielestäni aika turha tuote, ei tehnyt mitään erikoista. Käytin tämän yövoiteen alla. (1/5)

Vichy Idéalia Smoothing and Illuminating Cream - Livbox 08/2016,  mukana Subscription Box Blitz -projektissani - erittäin miellyttävä voide, joka sopii hyvin meikin alla käytettäväksi. Ihanan vaaleanpunaisen väristä ja miellyttävä tuoksu. Voisin ostaa heti uuden. (5/5)

Kasvoliinat:



Simple Cleansing Facial Wipes Sensitive Skin Experts - nämä olivat ihanan pehmeitä puhdistuspyyhkeitä, joita tulen jatkossa ihan varmasti ostamaan uudestaan. Poistivat meikinkin hyvin, tosin maskaraan en kokeillut, vaikka tuossa sitä mainostetaankin. (5/5)

L'Oréal Rare Flowers Cleansing Wipes Normal & Combination Skin - näistä pyyhkeistä tykkäsin myös ja tulen varmasti ostamaan uudestaan. Mielestäni ihan samalla tasolla menee edellisten Simplen omien kanssa. (5/5)

Muut kasvojenhoitotuotteet:



TonyMoly I'm Real Red Wine Mask Sheet Pore Care - ostospostaus Beautynetkoreaan - tässä oli mieto, marjainen hyvä tuoksu, todella märkä naamio, joka asettui kasvoille hyvin ja helposti. Kosteutti hyvin, mutta ei mielestäni tehnyt huokosille kuitenkaan mitään. (4/5)

Absolution Creative La Crème de Santé Balancing Care - Jolie Lux Box 09/2017 - ei mitenkään ihmeellinen, ei ole jäänyt mitään mielikuvaa tästä, isommalla näytteellä ehkä olisi jäänyt (1/5)

Neal's Yard Wild Rose Beauty Balm - Jolie Lux Box 09/2017 - ihana tuote aivan ihanalla tuoksulla. Jätti ihon pehmeäksi ja kosteutetun oloiseksi, mutta en tykkää touhata märän liinan kanssa, jolla kasvot piti tämän levittämisen jälkeen pyyhkiä. Toinen vaihtoehto olisi ollut jättää tämä kasvoille ravitsemaan ihoa. Siihen testiin ei tämä pieni näyte kuitenkaan enää riittänyt. Tämän perusteella en kuitenkaan ostaisi. (4/5)

Meikit:



Rimmel puuteri sävyssä 001 Transparent - käytin tästä vihdoin ja viimein loput jämät ja olin unohtanut, kuinka mahtava puuteri tämä onkaan. Onneksi minulla oli jo back-up, joten korkkasin sen samantien käyttöön, vaikka niitä puutereita korkattuina olikin tusina. (5/5)

Lavera Glossy Lips -huulikiilto - Livbox 12/2015, mukana Subscription Box Blitz -projektissani -  ihana huulikiilto, jonka käytin viimeistä pisaraa myöten. Otin stopperin pois kauan sitten ja tuotetta vain tuli ja tuli. Väri oli ihanan marjainen, mutta ei tullut huulille liian voimakkaana vaan antoi juuri sopivasti väriä. (4/5)

Doucce Cosmetics Maxlash Volumizer Mascara - BoxyCharm 08/2016, mukana Subscription Box Blitz -projektissani - tässä oli aika raju sivellin, sellainen räjähtäneen oloinen, mutta loppujen lopuksi tykkäsin tästä paljonkin. Tuuheutti ja pidensi eikä paakkuuntunut. (4/5)

Vartalonhoitotuotteet:



Fruttini My Red Carpet Is Cherry Body Lotion - Riikan ostos - ihanan raikas ja pirteä tuoksu ja lisäksi voide oli huippu, kosteuttava ja imeytyi nopeasti. (5/5)

Bath and Body Works Perfect Autumn Day Ultra Shea Body Cream - USAn ostos - maailman ihanin tuoksu ja laitankin tähän nyt jenkkien tapaan "key notesit", mitkä kyljessä lukee: Bartlett Pear, Crisp Autumn Air, Maple Toffee, Amber Woods & Fig Leaf. Tätä tuoksua tulee ikävä!! (5/5)

TreacleMoon One Ginger Morning Bath and Shower Gel - Bette Box 10/2017 - mikä tuoksu tässäkin ja ihan kotimaasta saa! Niin raikas ja ihana ja tulen taatusti ostamaan isossa paketissa, kun vastaan tulee. (5/5)

L'occitane Shea Butter Ultra Rich  Body Lotion - Bette Box 10/2017 - huipputäyteläinen voide ja tykkään tästä tuoksusta. Tämä näyte vaan on edelleen todella hankalassa paketissa. (5/5)

Palmolive Strawberry Touch Body Butter Wash - ihanan pehmeä ja paksu suihkugeeli, jossa oli raikkaan mansikkainen tuoksu, ei ollenkaan tunkkainen. Silti luulen, että tähän en enää palaa, vaan testailen muita tästä lähtien. Tämä on nyt nähty. (3/5)

Sekalainen seurakunta:



Cien Moisturizing and Soothing Foot Cream - halpaan hintaansa nähden todella hyvin kosteuttava voide, jonka ostan taatusti jossain vaiheessa uudestaan (5/5)

Rfsu Intim Easy Shave Gel - Bette Box 05/2017, mukana Subscription Box Blitz -projektissani - hyvä, läpinäkyvä geeli, jolla sheivaus hoituu helposti. (5/5)

Essie Sugar Daddy -kynsilakka - Livbox 04/2015, mukana Subscription Box Blitz -projektissani - loppujen lopuksi ihanan hempeä lakka, jota aluksi pidin todella pliisuna. Pari kerrosta kun laittoi, niin kynsistä tuli hyvännäköiset ja siistit. Sutikin oli hyvä. (4/5)

Helein Kauneusravintolisä - Bette Box 08/2017, mukana Subscription Box Blitz -projektissani - näistä ei ollut itselleni mitään iloa (0/5)

Matkalla loppuneet:



Neljä näytettä: 
Garnier Hydrate + Refresh with Aloe Extract Botanical Day Cream, Lumene Lähde Hydration Recharge Overnight Cream, Nivea Anti-Wrinkle Skin Sleep Cream ja Little Butterfly London Blossoms in Spring Illuminating Day Cream (Jolie Lux Box 09/2017) - muut ihan perusjuttuja, mutta Jolie Boxista tullut päivävoide oli supermahtava. Se riitti minulle koko viikoksi ja antoi kivan kuullon iholle. Meikkikin levittyi siististi tämän päälle.

Biosolis Melt-in -aurinkosuojavoide SPF 30 - Jolie Box 06/2017, mukana Subscription Box Blitz -projektissani - jaaha, että sellainen voide. Tämän kanssa kyllä iho kiilsi kuin olisi voilla voideltu. Auringolta kyllä suojasi, en palanut. Tämän käyttö oli kyllä kuitenkin nyt tässä. Tuoksukin oli todella outo. Kukaan muu meidän perheessä ei suostunut tätä ensimmäisten kokeilujen jälkeen enää kropalleen laittamaan. (1/5)

John Masters Organics Geranium Grapefruit Body Milk - Jolie Lux Box 09/2017 - ihanan hurmaava tuoksu, joka muistutti minua jostain, mutta en vain saanut päähäni mistä. Itse voidekin oli sopivan kevyttä tuonne lämpimään ilmastoon ja imeytyi hyvin. (5/5)

Curaprox Black is White Whitening Toothpaste - Bette Box 10/2017 - tämä aktiivihiiltä sisältävä hammastahna riitti minulla myös melkein koko viikoksi. Tahna oli mustaa, joka oli erittäin mielenkiintoista, mutta sotki lavuaarin aika hyvin. En myöskään huomannut, että olisi mitenkään erityisesti valkaissut hampaitani. Ehkä tässäkin tapauksessa pitäisi olla isompi tuubi, että muutokset huomaisi. (3/5)

Ultrasun Face Moisturising Anti-Ageing Sun Protection SPF 30 - Bette Box 05/2017 - ihan ok voide, joka myös suojasi hyvin auringolta. Käytin kasvoilla ja kaulalla ja voisin ostaa uudestaankin. (4/5)

Yves Rocher Pure Calmille Deep Cleansing Gel - ostospostaus - oli todella raikas puhdistusgeeli, joka puhdisti kasvot hyvin meikistä. Tuoksu oli myös ihanan raikas. (4/5)

Pidemmittä puheitta, ihanaa viikonlopun odotusta! 

4 kommenttia:

  1. Näitä on niin mukava lukea, kun on kunnon satsi loppuneita ja hyvät arviot:)
    Caudalie on merkkinä kiinnostanut jo pitkään, mutta sitten, kun pääsen hyllyn ääreen, menee sormi suuhun, enkä tiedä mistä aloittaa, heh;)
    Mullekaan ravintolisät/kauneuslisät ei tee mitään vaikutusta. Käytin jokin aika sitten yhtä litkua, eikä tapahtunut yhtään mitään. Harmittaa.
    Mäkin aina palaan Rimmelin peruspuuteriin, kun se on niin takuuvarma tuote.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin tykkään lueskella loppuneiden postauksia, ne on melkein niitä parhaita :)
      Caudalielta olen muutamaa muutakin juttua käyttänyt ja ovat kyllä järjestään olleet todella hyviä tuotteita. Ovat vaan vähän liian hintavia :(
      Se on jännä noiden ravintolisien kanssa.. ehkä sitten tosiaan kaikki on kunnossa, jos ei näe mitään tehoja :D Ei ole mitä parantaa :D Ne on kuitenkin yleensä (myös) niin kalliita, että niiden haluaisi tekevän ihmeitä!!
      Joo, Rimmelhän on aivan supermahtava! Ja halpa... ;) Olin tosiaan ihan täysin unohtanut, kuinka huippu tuo puuteri on. Pian on se back-uppikin jo käytetty ;)
      Rentouttavaa viikonloppua! :)

      Poista
  2. Onpa taas kunnioitettava kasa <3 Onko kuitenkin niin, et käytettävä kasa ei vajonnu yhtään vaikka ois heittäny pois 3 kg tyhjiä tuotteita! :D Musta tuntuu just siltä, vaikka juuri pari viikkoa sitten lahjoitin aika paljon tuotteita eteenpäin... Aattelin vissiin tehä tilaa joulukalenterituotteille :) Viime vuonna "säilyttelin" kalenterien tuotteita, ja nyt avataan jo uusia luukkuja, joten viime vuodesta viisastuneena käytän tuotteita pois sitä mukaaa mitä niitä tulee :) Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sehän on juurikin näin! :D Tuntuu, että sitä mukaa, kun tavaraa lähtee ulos, sitä tulee tuplasti sisään, vaikka kuinka yrittää himmata näiden osteluiden kanssa! ;) Yritän myös aina välillä lahjoitella jämähtäneitä tuotteita eteenpäin, jos vaan vielä mahdollista.
      Hehheh :D Ajattelin just ihan samaa tänä vuonna, odotan kuvien ottoon asti ja sitten avaan surutta haluamani tuotteet enkä säästele ollenkaan. Pitäisi olla säästelemättä minkään kohdalla, koska käytettäväksihän ne jutut on ostettu! Koskahan tuon oppis...! ;)
      Kiitos, mahtavaa viikonloppua sinullekin! <3

      Poista