28.11.2017

Ostoksia - Jolie Lux Box, Yves Rocher ym.

Tarkoitus oli kirjoitella vihdoin ja viimein lokakuun loppuneista tuotteista, mutta niissä on muutama juttu viime aikoina ostetuista jutuista, joten parempi ehkä esitellä ensiksi ne ostokset. Muutaman kuukauden pystyin kukkaron nyörit erittäin tiukilla, mutta lokakuussa se sitten räjähti myös reissun myötä käsiin tuo touhu. Reissuostokset esittelin jo täällä erikseen, mutta nyt on luvassa pitkä juttu muista sekalaisista ostoksista syys-marraskuulta. Lähinnä kuvien muodossa mennään.

Syyskuussa oli vain pakko tilata Jolie Lux Box, koska se edellinenkin (viime joulukuussa) oli ihan täydellinen:



Hintaa tällä oli 44 € ja kyllähän sillä todellakin hintansa edestä tuotteita sai. Loppujen lopuksi kyllähän nuo tuotteetkin nyt ovat aivan huippuja jälleen. Tuotteita tuli yhteensä 6 kappaletta ja muutama näyte:







Absolution La Brume Systématique Biphased Moisturizing Mist 125 ml (arvo 40,70 €)



Patyka Double Action Smoothing Scrub 20 ml (arvo 15,60 €)
Patyka Intensive Moisturising Mask 20 ml (arvo 19,60 €)



John Masters Organics Geranium Grapefruit Body Milk 30 ml (arvo 6,00 €)



Iroisie Effective Eye Contour With Jojoba Extracts 15 ml (arvo 39,90 €)





Alima Pure Pressed Eyeshadow sävyssä Icon 2,5 g (arvo 32,00 EUR)



Neal's Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm
Absolution La Crème de Santé Balancing Care
Little Butterfly London Blossoms in Spring Illuminating Day Cream



Tuotteiden arvo oli siis yhteensä 153,80 € ja lisäksi vielä nuo kolme näytettä päälle. Todella arvokas laatikko siis ja nuo kaikki merkitkin, mitä täältä löytyi, olivat omasta mielestäni huippumerkkejä. Joidenkin kohdalla saattaa kestää jonkin aikaa, että pääsevät ihan käyttöasteelle asti, mutta eiköhän niidenkin aika tule. Nuo arvot näille tuotteille olen ottanut Jolien sivuilta.

Yves Rocherille tein tilauksen lokakuussa, koska sieltä sai taas sen ensimmäisen tuotteen ilmaitteeksi:



Sieltä löytyi sopivasti silloin joulukokoelmasta jo tuo White Vanilla -sarja, joten satsasin tilauksessa lähinnä niihin. Tämä koko YR:n tilaus tuli maksamaan yhteensä 21,90 €.



White Vanilla Perfumed Body Lotion
White Vanilla Bath & Shower Gel
White Vanilla Bath & Shower Gel



White Vanilla Liquid Hand Soap
White Vanilla Hand Cream
White Vanilla Nourishing Lip Balm



Riche Crème Comforting Anti-Wrinkle Night Cream
Jardins du Monde Coffee Beans From Brazil Velvety Shower Cream



Tuo yövoide oli tuote, jonka valitsin ilmaiseksi ja mitä olisikaan YR:n tilaus ilman Brazilian kahvisuihkaria. White Vanilla -sarjasta täytyy sanoa, että tuttu, ihan ok tuoksu entuudestaan, mutta en aio satsata näihin enää tämän jälkeen.

Tuli tilattua myös Elle-lehti, jossa sai viisi numeroa hintaan 19,90 € ja aivan mahtavat kaupanpäälliset:



Eiköhän tämä satsi selitä tämän tilauksen.



Lumene Time Freeze Firming Eye Cream
Lumene Blueberry Wild Volume Mascara sävyssä Rich Blac
Lumene Gel Effect Nail Polish sävyssä 20 Wild Strawberry/Ahomansikka



Clarins Instant Light Natural Lip Perfector
Clarins Be Long Mascara sävyssä 01 Intense Black
Clarins Instant Light Lip Perfecting Base




Aivan ihanat kaupanpäälliset, joten en voinut jättää välistä näin hyvää tarjousta.

Prismasta tarttui kätösiini seuraavat kaksi tuotetta:




Rezepte der Oma Gertrude Sanfte Handcreme
Rezepte der Oma Gertrude Reichhaltige Körperlotion

Näitä olen nähnyt vilahtelevan vähän yhdessä sun toisessa blogissa ja kun osuivat silmään ostosreissulla, otin muutaman tuotteen testiin. Kalliitahan nämä eivät todellakaan luonnokosmetiikaksi olleet yhtään. Käsivoide maksoi 1,95 € ja vartalovoide 2,95 €, joten jatkossakin näihin voi kaupassa tarttua ihan hyvällä omalla tunnolla, jos  vain osoittautuvat hyviksi.

Lähikaupan eli Citymarketin ostoksia:



Gunry Apple & Cinnamon Liquid Soap
Gunry Orange & Gingerbread Liquid Soap

Nämä iki-ihanat saippuat maksoivat yhteensä 3,00 €. Näitä meillä on ollut aikaisemminkin käytössä ja ovat aivat upeita ollakseen noin halpoja.



Catrice Brown Collection Nail Lacquer sävyssä 02 Sophisticated Vogue
Catrice Brown Collection Nail Lacquer sävyssä 03 Goddess Of Bronze
Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor Deep Treatment
Aussie 3 Minute Miracle Moisture Deep Treatment

Catricen kynsilakkoihin heräsi kiinnostus ihanaisesta Better nail day -blogista ja vaikka en saisi lakkoja ostella, niin nämä olivat todella edulliset, ainoastaan 3,49 € kappale ja sävythän ovat aivan upeat. Aussien tehohoidot maksoivat yhteensä 10,00 €. Nämä tehohoidot ovat tähän asti olleet ihan hyviä, joten päätin ostaa, vaikka en tarvitsisi. Harvoin olen näitä alennuksessa nähnyt.

Bodyshopilta tilasin lokakuussa joulukalenterin:





Bodyshop 24 Days of Beauty Advent Calendar

Mietin kauan, ostanko vai enkö mitään joulukalenteria tänä vuonna, mutta tähän nyt päädyin. Saapahan tuntea taas sitä luukkujen availun riemua ja Bodyshopillahan tuotteet ainakin ovat mahtavia ja luotettavia. Tämä oli niistä kalentereista halvin ja maksoin tästä 69 €. 

Lokakuussa tuli tehtyä myös reissu Ouluun, jossa toisella tyttärellä oli urheilukilpailut. Nämä muutamat ostokset ovat kaikki Sokokselta:



Biozell Texturizing Spray
Schwarzkopf BC Bonacure Hairtherapy Oil Miracle Rose Oil
Balmain Texturizing Salt Spray

Tuosta hiusöljystä tuli aikoinaan näyte Livboxin mukana ja ihastuin siihen täysin. Nyt se oli niin edulliseen hintaan 13,10 €, joten oli pakko ostaa. Biozell on HG-tuote ja Balmainin suolasuihkeessa oli niin ihanan oloinen tuoksu, että ostin kokeiluun. Sekin maksoi vain 11,30 €.



Biotherm joulukalenteri

Tähän onkin hyvä lopettaa. Tämä kalenteri on nyt sitten aivan totaali heräteostos enkä tiedä, mikä minuun meni. Heikko. Nyt minulla on sitten kalentereita kaksi, joten sitä availun riemua tulee koettua joka päivä tuplasti. Kuinkakohan kauan menee näiden kaikkien tuotteiden käyttämisessä...?! Juuri sain käytettyä viime joulun L’Occitanen kalenterista 23. tuotteen eli yksi, hajuvesi, on vielä jäljellä. Joka tapauksessa, Biotherm, joten täytyyhän tuon kalenterin olla aivan ihana (en ole katsonut, mitä sisältää, kuten en myöskään Bodyshopin kohdalla). Hintaa tällä oli 52,90 €.

Näin se homma räjähti, mutta nyt yritän jälleen järkiintyä näiden ostosten kanssa ja keskittyä taas lähinnä tuotteiden käyttämiseen. Yllätysboxeja tulee, mutta muuten odottelen aleja ja niistäkin ostan vain erittäin harkitusti. Niin ja sitten olen luvannut itselleni sen yhden palkintotilauksen, koska projektini on onnistunut niin hyvin... Ihanaa illan jatkoa!

6 kommenttia:

  1. Mukava katsella tätä ostoskavalkadia, mukavia tuotteita<3
    Onpa Yves Rocherilla kivoja joulutuotteita. Olen jättänyt YR:n mainossähköpostit viime aikoina lukematta, kun mulla aina lähtee mopo käsistä YR:n suihkusaippuoiden ja -geelien kanssa;)
    Hamstrasin muutaman Gunryn joulusaippuan Cittarista...;) Pitäähän sitä edes jotain saippuoita olla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) YR:lla olisi se toinenkin joulusarja, mutta taitaa jäädä katsastamatta. Pitäisi ehkä itsekin vain jättää lukematta noita mainosposteja, niin pysyisi mopo käsissä ;) Siellä YR:lla se hullaantuminen on tosiaan aina vaarana...!
      Gunryt ovat ihania! Mahtavat tuoksut ja kyllä ne pullotkin ovat ihan kivat lavuaarin reunalla <3

      Poista
  2. Poikaystävä tykästyi tuohon White Vanilla -käsisaippuaan, niin tilasin sille vielä kaksi pulloa sitä sen joulukalenteriin :D Harmi vaan, että eivät kovin riittoisia ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun miehetkin tykkäävät! :) Se pullokin on myös niin suloinen ja ihanan talvinen :D Katsotaan nyt, pitääkö itsekin hamstrata sitä vielä lisää! Aika pienikokoinen paketti on tosiaan... mutta ei hinnalla sekään pilattu ;)

      Poista
  3. Syyskuun Jolie Lux Box oli kyllä älyttömän hyvä- parempi ku viime vuoden :) Dementia on kyllä iskenyt, jos multa ois kysytty mitä ko. boksi sisälsi niin en ois enää muistanu! Mun pitää sanoa, et en oo 80-luvun jälkeen tilannu mitään Yves Rocherilta. On jääny täysin vieraaksi koko merkki, mut joulun White Vanilla-pakkaukset vaikuttaa kyllä mielenkiintoisilta, ja ei ole hinnalla pilattu :) Et oo muuten ainoo joka tilas Ellen lahjuksien takia! :D Ne oli kerrankin hyvät ja kiintoisat- lehdestä en niin tiedä. En ees tienny (=muistanu) et Biothermiltäki oli joulukalenteri. Arvon tässä koko ajan, et tilaisko vielä Elevenilt alennuksesta jonku joulukalenterin- jos niit on edes enää jäljellä :) Ylihuomen päästään aukoon luukkuja <3 Hyvää loppuviikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lux Box oli ihana! Haluaisi heti päästä käyttelemään niitä tuotteita, mutta pakko himmata vähän.
      YR:lta on kiva tilata just silloin, kun sieltä saa sen yhden tuotteen kaupanpäälle.. Satsaan niin kertoihin ;) Toisinaan muihinkin kertoihin... kröhöm... Kannattaa välillä katsastella..!
      Joo, tuon Ellen on varmaan aika moni pistänyt tilaukseen, koska oli harvinaisen hyvät lahjukset! Piti heti iskeä kiinni ;)
      Joo, enpä ollut itsekään tiennyt tuosta Biothermistä, joten oli niin totaalinen heräteostos kuin olla ja voi. Niitä eri kalentereita alkaa olemaan niin paljon.. Elevenin kalenteri on varmasti aivan upea!! Vielä ehtisi..
      Jes, enää kaksi yötä.. eka luukku..!! <3 Kiitos samoin, ihanaa viikonloppua! :)

      Poista