7.11.2017

Draw My Stash wk 20

Olisi aika jälleen kerran esitellä, mitä tuotteita tulen tällä viikolla käyttämään ja miten viime viikon tuotteiden kanssa kävi. Uskomatonta, että tätä projektia on jo pian 20 viikkoa takana, mutta on tämä ollut todella antoisaa. On ihan mahtavaa, kun tietää, mitä seuraavan viikon tulee käyttämään ja viikossa tuotetta tulee oikeasti käytettyä useammankin kerran kuin vain kokeiluasteella. 


Ensi kertaan kerään jälleen viimeisen kymmenen viikon ajan top kolmoset kuten tein viikolla 11.  

Viikolla 19 käytin seuraavia tuotteita:


Urban Decay Gwen Stefani Eyeshadow Palette
Artist Couture Diamond Glow Powder sävyssä Conceited
NYX High Definition Blush sävyssä Rose Gold


 

Viikon käytön jälkeen näkymä paletissa ja poskipunassa on seuraavanlainen:




Testasin 11 sävyä eli kaikkia paitsi tuota vasemman alakulman vaaleaa sävyä, sähkönsinistä ja oikean reunan harmaata ja mustaa. Vaaleanpunaiseen ihastuin täysin. Se ei ole liian glitterinen vaikka kuvassa siltä näyttääkin, vaan antaa sopivasti hempeää väriä luomille. En usko, että omistan edes toista tuollaista tai olisin edes ikinä omistanut, joten oli ainutlaatuinen kokemus. Noita maanläheisiä sävyjä minulla on muissakin paleteissa eivätkä ne nyt niin edukseen erottuneet niihin verrattuna, mutta olivathan ne erittäin laadukkaan oloiset ja täyttivät minun vaatimukset luomiväreille. Tällä paletilla saa meikin sekä arkeen että juhlaan ja käyttöä varmasti tulee jatkossa enemmän. 


Poskipunasta pulpahti pohja näkyviin ja ihan kunnolla! En muistanutkaan, kuinka mahtava tämä NYXin poskipuna on, joten ei ihme, että olin aikoinaan tätä sutimalla sutinut. Olinkin jo noin lähellä pannua. Tämä on tällainen pienen pienellä kimalteella varustettu tiilenpunainen terrakotta, joka tuntuu itselleni istuvan hyvin. Antaa luonnollisen sävyn ja pysyy poskilla koko päivän. Aivan huippu!

Artist Couturen highlighteristahan nyt ei käyttöä kuvaamalla saa esiin, iso purkki kuin mikä, joka tulee kestämään ihan taatusti loppuelämän. Mahtavahan se on, sitä ei voi kieltää, mutta ei ehkä ihan arkeen ainakaan omalla kohdallani. Erittäin säihkyvä, kultainen highlighter, jonka laittamisen kanssa saa olla todella varovainen.

Viikon 20 tuotteiksi arvoin nämä kolme:

TheBalm Nude Dude Eyeshadow Palette
Vintage by Jessica Liebeskind Illuminating Face Highlighter
Makeup Revolution The One Blush Stick sävyssä Rush


TheBalmin palettia on tullut käytettyä kyllä aika ahkeraan, mutta eihän se tuosta kuvasta näy. Tämän olen muistaakseni tilannut joskus Cocopandalta. Yllätys, yllätys, että paletti on täynnä näitä eri ruskean sävyjä, jotka vaan osaa viehättää kerta toisensa jälkeen. Täytyy kyllä oikeasti alkaa urakoimaan näiden luomivärien kanssa ihan tosissaan. Ennen tätä projektia olen ollut aika laiska luomivärien käyttäjä, mutta se saa nyt kyllä luvan muuttua. 


Tämä highlighter tuli marraskuun 2016 Boxycharmista ja tässä on todella upea persikkainen sävy. Vähän erilainen kuin muissa omistamissani. Tykkään muutenkin tällaisista punertavista korostusväreistä, joten ihana päästä tämän kanssa nyt tositoimiin.  


Poskipunaksi arpakone antoi vihdoin ja viimein yhden voidemaisista poskipunistani. Tämän olen saanut yllätyspussukasta Makeup Revolutionilta tilauksen yhteydessä. Omistan voidemaisia poskipunia viisi, joten ihme, että ei ole aikaisemmin mikään niistä osunut kohdalle. Listalla nyt ei mahdottomasti ole enää niitä tuotteita. Joka tapauksessa tätä olen käyttänyt todella paljon ja tuossa kuvassa on kaikki, mitä päälle päin on tästä jäljellä. Sisältä löytyy sitten ihan taatusti lisää tuota tuotetta, en edes uskalla miettiä kuinka paljon, koska olen käyttänyt tätä niin kauan eikä loppua näy. Elättelen toiveita, että saisin tämän käytettyä piankin pois varastoistani ja keskityttyä johonkin toiseen voidemaiseen poskipunaan. Laitan voidemaista yleensä aina puuterin alle ja kasvopuuterin päälle sitten puuterista poskipunaa. Jos se puuterinen katoaa kasvoilta päivän mittaan, niin en ole kuitenkaan ihan kalmankalpea. 

Näiden kanssa nyt pitäisi pärjätä tämä viikko ja suurin piirtein viikon päästä jälleen tämän projektin merkeissä. Ihanaa päivän jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Juhuu, Nyxistä näkyy pannu!!! Pullakahvien aika siis <3 Hieno saavutus :D Onhan se aina kiva fiilis ku pannu näkyy, oikea virstanpylväs XD Puuterit ja poskipunat on ainoita missä oon saanu pannun näkyviin tai tuotteen peräti käytettyä, ennen ku tuote on vanhentunut, pilaantunu tai muuta. Tuo persikkainen Vintage highlighter on kyllä todella kauniin värinen, ei tuu heti mieleen, et omistaisin ees mitään vastaavaa. Kattoin tässä yhtenä päivänä, et omistan niin monta eri ruskeasävytteistä luomiväripalettia, et on pakko luovuttaa osa niistä johonkin rakastavaan kotiin. Pitää vaan ensin muistutella missä niissä oli hyvä pigmentti, levittyvyys, häivyttyvyys jne ja sit säästää parhaimmat niistä. Voi siis tilata/ostaa hyvällä omalla tunnolla lisää!! XD Jäänpä oottelleen seuraavan kerran top kolmosta <3

    VastaaPoista
  2. Kyllä! Pullakahvit aina kehiin, kun pannun saa näkyviin!! :D Onhan se huippua! ;)
    Tuo highlighter on kyllä kaunis. On iso pakkauskin onneksi, koska ei itsellänikään kyllä mitään tämänkaltaista toista ole.
    Hah.. joo, se on kumma kun nuo ruskeat sävyt vetävät puoleensa. Vaikka niitä on pilvin pimein, niin lisää pitää vaan hankkia :D Tuo onkin järkevää laittaa niitä eteenpäinkin, saa joku muu niistä iloa. Kyllä varmaan itsellänikin olisi jonkinlainen "declutter" paikallaan... vaikka kirpasee. Niin.. sittenhän ainakin tulisi tilaa uusille!! :D <3

    VastaaPoista