1.11.2017

Draw My Stash Week 19

Aikaa taas vierähti ilman, että olen ehtinyt tänne paljoa kirjoittelemaan. Voisipa vuorokauteen tilata hieman lisää tunteja, että ehtisi kaiken touhun hoitamaan kunnialla. Nyt otan kuitenkin tämä hetken tälle blogille ja kirjoittelen muutaman rivin käynnissä olevasta projektistani


Viikon 18 tuotteet olivat seuraavat:



TheBalm Mary-Lou Manizer Highlighter
Morphe 9N The Naturally Blushed Palette
ColourPop Super Shock Shadow sävyssä Cornelius
 
Viikon käyttö näkyy ainakin highlighterissa ja luomivärissä:
 



Mary-Lou Manizer on ensimmäisiä korostusvärejäni ja ajoilta, kun hypetys tämän ympärillä alkoi. Olen säästellyt tätä liiaksikin ja nyt se pääsi vasta oikeasti tositoimiin. Tämä on upea highlighter, jolle tosin jopa omista varastoistani löytyy kyllä jo vertaisiaan, joten ei ole niin ainutlaatuinen enää. Tämä jättää juuri sopivan kuullon ja sopii oikein hyvin arkeenkin. Tätä täytyy alkaa käyttämään jatkossa enemmän.
 
Luomiväristä sain pohjan esille, eikä se ollut edes vaikeaa. Tämä on niin tyypillistä ColourPopille. Eihän näissä paljoa tuotetta muutenkaan ole, mutta se siirtyi taas ennemminkin noille reunoille kuin, että olisin oikeasti käyttänyt tätä niin armottomasti. Käytin kyllä joka päivä. Sävy ei ole niin intensiivinen kuin voisi luulla, vaan tulee melko laimeana, mutta silti kyllä tykkäsin siitä kovastikin. Käytin parina päivänä tätä täysin yksistään, koska antoi juuri sopivasti pientä väriä luomille.


Morphen paletista testasin kaikki napit paitsi tuota alareunan oikeanpuoleista, joka on kaikkein tummin sävy. Kuvassa tosin kaikki näyttävät melkein samalta. Kyllähän tällä poskille sai vähän liikaakin väriä, joka ei aina itselleni ole se kaikkein paras vaihtoehto. Aika reilulla kädellä tuotteita käyttelen, joten välillä teki tiukkaa tämän kanssa. Vaaleammista sävyistä pidin tässä paletissa paljon, mutta tummemmat menevät itselläni jo melkein bronzer-puolelle. Tämä paletti tulee kestämään kauan!

Viikon 19 uudet tuotteet ovat seuraavat:
 
 
Urban Decay Gwen Stefani Eyeshadow Palette
Artist Couture Diamond Glow Powder sävyssä Conceited
NYX High Definition Blush sävyssä Rose Gold
 


Tämän UD:n paletin tilasin pitkän harkinnan tuloksena Sokokselta, koska siellä näytti näitä olevan vielä jäljellä vaikka todella jälkijunassa tulinkin. Ainoastaan pari kertaa olen tätä testaillut enkä läheskään kaikkia sävyjä, joten nyt täytyy vähän tsempata tuon kanssa. Ihana paletti!
 

Artist Couture highlighter tuli kesäkuun Boxycharmista. Tämä on todella glitterinen ja intensiivinen korostusväri ja todella isossa purkissa. Enpä ole testailujen jälkeen tähän tarttunut, mutta nyt sitten sopivasti tuli muistutus tästäkin tuotteesta. Täytyypä pitää mielessä, kun pikkujoulukausi lähtee käyntiin, jos laittaisi tätä vähän muuallekin kuin kasvoille.  
 
NYXin poskipunan olen joskus tuonut USAn reissulta, kun näitä ei täältä Suomesta vielä kaupoista löytynytkään. Tätä tuli sen jälkeen käytettyä paljonkin, kuten kuvasta näkyy. Tämä on oikein kiva poskipuna ja mukava päästä tähänkin pitkästä aikaa käsiksi. 
 
Erittäin kivat ja laadukkaat tuotteet tälle viikolle, joten "helppo" viikko edessä. Yritän nyt saada tähän bloggaamiseen taas jonkinlaista rutiinia pikku hiljaa. Toivottavasti onnistuu! Leppoisaa illan jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Long time no hear <3 Mä voisin haluta myös lisätunteja vuorokauteen, mä käyttäisin ne nukkumiseen :D Tällä hetkellä mä karsin kodin siisteydestä ku tunnit loppuu kesken, varmaan myös blogista on helppo karsia jos tunnit ei riitä :) Mua aina naurattaa nuo Colourpopin luomivärit, ne näyttää niin märiltä ja nopeesti hupenevilta. Gwen Stefanin paletti on ihanan näkönen, sillä saa varmasti ihanan piristäviä meikkejä <3 Pitäis satsata johonkin värikkämpään palettiin, laatikoista löytyy kyllä tusina paletteja eri ruskean sävyissä! XD Hyvää viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nukkuminen olis myös kova sana :D Täytyy myöntää, että kyllä täälläkin siitä kodin siivoamisesta tulee vähän tingittyä, mutta onneksi on kuitenkin muutama apuri täällä samassa huushollissa... Harmittaa itseä kyllä niin paljon, kun ei ehdi tänne samaa tahtia kirjoittelemaan.
      Gwenin paletti on kyllä huippu, todella laadukkaan oloinen ja siinä on tosiaan muutama väripilkku mukana ;) Ruskeaa löytyy täältäkin ihan liikaa :D
      Kiitos, ihanaa viikon alkua sinulle!! Toivottavasti reissu meni hyvin!! <3

      Poista