22.11.2017

Subscription Box Blitz update #3

Lupasin aina kuukauden puolessa välissä kertoilla Subscription Box Blitz –projektini kuulumisia. No tuo puoliväli tuli ja meni, koska kännykkäni päätti lopettaa yhteistyön kanssani. Se on temppuillut vaikka kuinka kauan, mutta olen vain lykännyt uuden hankkimista, koska puhelimen vaihto on omasta mielestäni äärimmäisen iso ja rasittava prosessi. Tällä hetkellä minulla on käytössä tyttären ikivanha puhelin, jossa on näyttö tuhannenpäreenä. Sillä ei siis kuvia oteta. Nyt on ollut ihan pakko yrittää opetella meidän järjestelmäkameran käyttöä, mikä ei ole helppoa. Se oli myös uuden vuoden lupaukseni tälle vuodelle, opetella sen käyttö.. Nyt tulikin pakkorako. Nämä kuvat on otettu sillä, eivätkä välttämättä ole täydellisiä. Joka tapauksessa, eiköhän se pääasia tule selväksi. 

Aloitin tämän projektin elokuussa ja yritän käytellä urakalla ensisijaisesti siihen mennessä tulleiden yllätysboxien tuotteita loppuun. Jatkan tätä projektia ainakin siihen asti, kunnes olen ottanut 70 tuotetta mukaan ja tämän päivityksen jälkeen mukaan on otettu jo 50 kappaletta. Loppuneiden määrällä ei nyt niin väliä, mutta haluaisin mahdollisimman monta tietenkin saada käytettyä ja loppujen kanssa päästä hyvään vauhtiin, tuotteille säännöllistä käyttöä.  

Jos aloitetaan tuotteista, mitkä olen saanut loppumaan viimeisen neljän viikon aikana:


Ultrasun Face Moisturising Anti-Ageing Sun Protection SPF 30 (Bette Box 05/2017)
Sophie La Girafe Baby SOS Cream Face & Body -suojavoide (Jolie Box 05/2017  
Lavera Glossy Lips -huulikiilto (Livbox 12/2015) 
Doucce Cosmetics Maxlash Volumizer Mascara (BoxyCharm 08/2016)
Smashbox Photo Finish Foundation Primer (Boxycharm 03/2017)
Essie Sugar Daddy -kynsilakka (Livbox 04/2015)
Biosolis Melt-in -aurinkosuojavoide SPF 30 (Jolie Box 06/2017)

Yhteensä seitsemän tuotetta, kuten kappalemäärältään ennustinkin viime postauksessa, mutta tuotteet ovat vähän erit. Mikä ihaninta, tuossa on pari todellista yllärituotetta, joiden olisin odottanut kestävän pienen ikuisuuden. Yllättynyt olen tuon Smashboxin primerin loppumisesta, koska otin sen käyttöön edellisessä päivityksessä, joten se tuntui kuluvan supernopeasti. Myös Essien kynsilakan loppuminen tuli todella puskista. Minulla oli vaaleiden kynsien kausi tuossa lokakuussa, johon tämä sopi tietenkin kuin nakutettu. Kun pinta aleni alenemistaan, niin tietenkin innostuin vaaleista kynsistä vain lisää. Olipa ihanaa saada yksi kynsilakka pois kokoelmista. Muiden tuotteiden ennustinkin loppuvan. Tuon aurinkovoiteen käytin melkein loppuun lokakuisella lomallamme, eikä olisi ollut enää mitään järkeä rehata sitä kotiin ja säästää sitä myöhemmälle, joten heitin sen siellä pois.

Uusia tuotteita tulee projektiin mukaan seuraavat 10 kappaletta:

Oikeastaan tässä on yhteensä 11, mutta lasken nuo Sally Hansenin kynsilakat yhdeksi tuotteeksi. 

Talika Bio Enzymes Hydrating Mask (Bette Box 06/2017
Aco Sun Kissed Self-Tanning Face Cream (Bette Box 06/2016)
Absolution La Crème Gommante (Jolie Lux Box 12/2016)
Lumene Lähde Arctic Spring Water Enriched Facial Mist (Bette Box 07/2017)
L'atélier de Délices Hydra Masque (Jolie Box 03/2017)

Talikan naamion tulen käyttämään varmasti viimeistään joulukuussa, kun on kaikenlaista juhlantynkää ja kasvojen pitäisi olla priimakunnossa. Acon voiteen käytän sääriini, on jo sen verran vanhaa. Olen sitä jossain vaiheessa käyttänyt kasvoillenikin ja tuote on aivan loistava, toimii hienosti. Absolutionin kuorinta on korkkaamatta ja pääsee käyttöön heti, kun Dr. Brandtin (myös tässä projektissa) oma loppuu. Lumenen suihketta aloitin jo käyttämään, koska sain yhden aikaisemman käytettyä loppuun. Tämä pullo tulee kyllä kestämään kauan, pinta tuntuu alenevan erittäin hitaasti. L'atélierin naamion olen testannut jo kauan sitten, joten on jo korkea aika käyttää pois. Sehän on aivan ihana ja täyttä luksusta, joten aivan mahtava ottaa se säännölliseen käyttöön. 



NYX Whipped Lip & Cheek Soufflé sävyssä Pink Cloud (Ipsy Bag 06/2017)
Sally Hansen Miracle Gel sävyssä 560 Spice Age + Top Coat (Livbox 02/2016) 
Trilogy Everything Balm (LF Beauty Box 07/2015)
Lumene Arctic Aqua 3D Hydration Cream-Gel (Livbox 08/2015)
IBY Beauty Highlight & Contour Palette (Boxycharm 05/2017)

Nyxin ihanaista huulisuffleeta voi siis ihan luvan kanssa käyttää sekä poskilla että huulilla. Tämä on pieni pullo, joten kun vauhtiin pääsen, niin ei ehkä kestä ikuisuutta ja varsinkin jos käyttelen sitä kumpaankin kohteeseen. Sally Hansenin lakkoja olen joitakin kertoja käytellyt, sävy on aivan upea, mutta nämä ovat taas niin isot pakkaukset, että tulevat kestämään kauan. Trilogyn voidetta ajattelin käyttää nyt niihin muutamiin kuiviin kohtiin ihollani, mihin aikaisemmin käytin tuota edellä loppuneissa esiteltyä SOS-voidetta. Tästä olen käyttänyt jo aikaisemmin ehkä kolmasosan, mutta on erittäin riittoista tuote. Lumenen geelivoidetta en ole edes korkannut, siinä on "kelmu" päällä, vaikka on tullut jo vuonna 2015, ups... Minä ja Lumenen kasvovoiteet emme yleensä ole ylimpiä ystäviä, mutta annan jälleen kerraan hyvän mahdollisuuden myös kasvoilla. Jos ei toimi, käytän kaulalla, kyynärpäissä jne.

Ibyn palettia on tullut käytettyä aika reippaasti ja päivänselvästi saan nuo kaksi melkein jo käytettyä nappia loppumaan nopeasti ja parihan on jo loppunutkin. Kuitenkin nuo kaksi vaaleaa sävyä uhkaavat jäädä paitsioon ja haluaisin vielä nekin saada käytettyä, niin olisi yksi paletti vähemmän. Ainakin tuo vasemmanpuoleinen Highlight 1 on paljon puuterisempaa kuin tuo oikeanpuoleinen Highlight 3, joten se loppuu myös varmasti nopeasti. Highlightereitahan näistä ei saa tekemälläkään, vaan olen käyttänyt noita vaaleita värejä lähinnä silmänalusilla ja luomilla.

Yhteensä projektissa on mukana nyt 27 tuotetta:

Kuvassa on kaikki tuotteet, mutta listaan tähän nyt vain ne vanhemmat, uudemmat tuli listattua jo ylempänä:

BioBelle Facial Masks x 2 (Boxycharm 06/2017)
Dr. Brandt Microdermabrasion (Boxycharm 02/2017)
Garnier Micellar Cleansing Water (Bette Box 07/2017)
Joik Regenerating Night Cream (Jolie Box 08/2017)
Maybelline the Falsies Push Up Angel Mascara (Bette Box 01/2017)
Project Beauty Spray.Set.Go. Makeup Setting Spray (Boxycharm 07/2017)  
Herbina Kaura-Suklaa Vartalokuorinta (Livbox 03/2015) 
Ziaja Goat's Milk Moisturising Day Cream (Bette Box 04/2017)
RFSU Intim Cooling Balm (Bette Box 05/2017)
Absolution Le Sérum Anti-Soif (Jolie Box 07/2017)
Temptu Shimmer Bronzer (Boxycharm 10/2016)
Dermosil Summer Glow Nail Polish (Livbox 07/2014)  
Hurraw! Vanilla Bean Lip Balm (Jolie Box 08/2017)
Butter London -kynsilakka sävyssä Ruby Murray (Boxycharm 12/2016)
Lumene Nude Perfection Fluid Foundation sävyssä 1 Classic Beige (Livbox 02/2015)
Nivea Cellular Perfect Skin Eye Illuminator (Bette Box 02/2017)

Biozell Professional Color Mask Sävyttävä Tyvispray Light sävyssä Blonde (Bette Box 03/2017)

Seuraavan 30 päivän sisällä luulisin seuraavien tuotteiden loppuvan:

Yhteensä 11 tuotetta (naamiot ovat yksi tuote) ja jos ei mitään yllätyksiä tapahdu, niin nämä ovat itse asiassa kaikki melko varmoja loppujia. Niissä on niin vähän tuotetta kaikissa jäljellä tai muuten vain helppo käyttää loppuun. Muutamaan olen merkannut, missä menen ja Ziajan tuubikin on jo leikattu kahtia. Aikamoinen kasa, jos oikeasti näin kävisi, että kaikki loppuvat. Toivon kuitenkin, että jotain yllätyksiäkin tulisi, niin pysyisi edelleen suhteellisen maltillisena tuo käytössä olevien tuotteiden määrä.

Ideanhan tähän projektiin sain täältä: JmeJinxx. Hänen projektinsa etenemistä on ollut mielenkiintoista seurata. Tavoitteena hänellä on saada käytettyä vuoden aikana 100 tuotetta ja seuraava päivitys onkin jo finaali. Ihanaa päivän jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Näitä on kyllä kiva seurata! Samalla näkee uusia tuotteita/tuttavuuksia itselle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla, että tykkäät! <3 Ja mahtavaa, jos saat uusia vinkkejäkin! Niitä löytyy myös paljon sinun blogistasi ;)

      Poista
  2. Onpa ollu työrintamalla niin kiire ettei oo ehtiny/kyenny kommentoimaan vaikka ois mieli tehny! :D Meinas taas hymyilyttää tuo Lumenen geelivoide kahden vuoden takaa, eiköhän se oo täysin kuranttia ainetta ku folio ollu päällä :) Mä yritän aina olla kattomatta noita viimesiä päiväyksiä ym etten kovin ahdistuis niistä ja siitä paljonko rahaa on menny hukkaan jos ei ehi ite käyttää tuotteita! :) Tuo Herbina kaura-suklaakuorinta vaan jatkaa mun vainoamista XD Miten joku niiiiin hyvältä maistuva voikin haista niin pahalta!! Tuoksusta puheenollen, annoin Lumenen kasvosuihkeen työkaverille koska se haisi niin voimakkaasti. Harmi, meinaan tykkäsin siitä tosi paljon. Toivottavasti saat pian uuden puhelimen ja sillä välillä opit uusia taitoja järkkärin kanssa :) Hyvää tulevaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä kommentteja on kyllä aina niin kiva lukea! :) Joo, tuo Lumene, tuo Lumene.. noita taitaa olla vielä toinen samantapainen tuolla odottamassa vuoroaan.. vähän vain uudemmassa versiossa. Yritän kyllä muka joskus noita päivämääriäkin vähän katsoa, että edes jonkinlainen järjestys olisi, mutta ei se nyt ihan niin päivän päälle ole... :D Nyt minulla on tuon Herbinan kuorinnan lisäksi se samaisen sarjan suihkugeelikin käytössä.. olen sitä varjellut, kun se tuoksu on niiiin ihana! <3 ;) Onneksi meitä on moneen lähtöön ;) Lumenen kasvosuihke on mahtava tuote eikä mielestäni tuoksu liian voimmakkaalta.. Ehkä minulla on hajuaistissa vikaa ;)
      Minulla on nyt uusi puhelin käytössä.. jeee! Ei tarvitse viritellä linssiä, miettiä salamaa eikä mitään muutakaan. Pääsee vähän helpommalla :D
      Kiitos samoin, ihanaa viikonloppua sinulle! <3

      Poista