26.11.2017

Draw My Stash Week 23

Yksi viikko taas takana tätä projektia ja ensi viikon uudet kujeet odottavat. Täytyy sanoa, että onneksi viikot käyvät vähiin, alkaa meinaan jo vähän turnauskestävyys hiipua.


Viikon 22 käyttelin seuraavia tuotteita:



TheBalm Frat Boy Blush
Studiomakeup On-The-Go Eyeshadow Palette Warm Up
Tarte Grav3yardgirl Swamp Queen -paletista highlighter







 Tältä niiden pinnat näyttävät tänään:

Tätä punaahan olin jopa vähän säästellyt enkä ollut sitä juurikaan käyttänyt, mutta nyt on sekin asia korjattu. Käytin tätä joka päivä ja tämä on aivan loistava poskipuna. TheBalmin punat ovat olleet järjestään aivan ihania, ja silti kaikki vähän eri sävyisiä. Ei tämä nyt niin hempeän vaaleanpunainen ollut, kuten viime postauksessa mainitsin, vaan vähän tummempi sävyltään. Pysyi kauan poskilla ja pienellä määrällä pärjäsi pitkälle.

Tätäkin palettia käytin joka päivä enkä koskenutkaan muihin luomiväreihin. Käytin tästä kaikkia muita sävyjä paitsi tuota alarivin mustaa. Shimmeriset värit ovat vähän varisevampia kuin matat, mutta pigmentti on kaikissa napeissa ihan hyvä. Jotenkin tästäkin paletista vaan puuttuu se jonkinlainen wau-efekti. Toisaalta voi olla, että omistan liikaa juuri tämän sävyisiä luomivärejä, joten alkaa pikku hiljaa kyllästyttämään niiden käyttö päivästä toiseen. Jos tämä olisi ainoa palettini näissä sävyissä, varmaankin kehuisin tämän maasta taivaaseen.

Tarten highlighterissa tähtäsin joka päivä tuohon oikeaan reunaan, että näkisin, kuinka nopeasti pinta kuoppaantuu. No kyllä se sitä vähän teki. Tämä on erittäin puuterinen ja variseva korostusväri, joka tosin saattanee johtua siitä, että olen tämän joutunut pressaamaan uudestaan. Sain tämän aikoinaan rikkoontuneena. Tämä on erittäin glitterinen ja todella kultainen sävyltään. Ei ehkä ihan arkeen, mutta tulipahan nyt arkenakin käytettyä ihan olan takaa. Muuten kyllä kaunis highlighter, korosti hyvin ja oli helppo levittää.  

Viikolla 23 käyttelen seuraavia tuotteita:

Milani Baked Blush sävyssä Rose D'Oro
Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter sävyssä Pink Lights
Sleek MakeUP i-Divine Mineral Based Eyeshadow Palette A New Day 



Milanin punan olen ostanut USAn reissulta. Siitä on sävyn nimi kadonnut, mutta oletan, että se olisi Rose D'Oro. Erittäin kaunis puna, jota olen käyttänyt ja paljon. Olisi pitänytkin ottaa kuva sivulta, niin näkisi, kuinka matala tuo kumpu jo on. 

MUR:n highlighterin tilasin tämän vuoden toukokuussa Kosmetik4less-verkkokaupasta. Eipä ole tainnut tulla kuin testattua sen jälkeen. Tämä on varmasti kuitenkin aivan huippu.




Sleekin palettiakin on tullut vain vähän hipaistua ja ainoastaan paria vaaleaa sävyä. Tässä on nyt jälleen noita maanläheisiä sävyjä vaikka muille jakaa, joten katsotaan, minkä tuomio tämä saa viikon käytön jälkeen.  Tämän olen ostanut meidän lähikaupasta siinä hypetyksessä, kun ne sinne ilmestyivät.

Näihin tuotteisiin haluaisin keskittyä ensi viikon ja eiköhän se onnistukin ongelmitta. Kiva saadakin tuolle highlighterille ja paletille käyttöä. Niin ja tietenkin Milanille, joka on ollut nyt paitsiossa pienen iäisyyden. Rentouttavaa sunnuntain jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Toi MURin highlighteri näyttää todella kauniin väriseltä. Vaikka mulla mahtaa olla varmaan 10 highlighteria niin silti sitä haluaa uusia varsinkin jos näkee jonku sävyn mitä ei vielä omista :) Sama juttu se on muuten poskipunienkin kanssa! XD Meijän Citymarketissa myytiin noita Sleekin luomiväripaletteja yhteen aikaan 50%:n alennuksella, mutta silti mä pökö en ostanu niitä :( Ehkä pitäis vaan orientoitua niihin kahteen palettiin mitkä oikeasti haluan, eli UD:n Naked Heat ja sen TF:n Peach-paletin <3 Hyvää alkavaa viikkoa ja jeeeeeeeeeeee, enää neljä yötä kalenteri(e)n aukaisuun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo MUR on vähän erilainen, kun yleensä ne highlighterit on kultaiseen meneviä. On ollut kyllä niin kaivattua vaihtelua :D
      Oi ei, no ne on olleet sitten halvalla!! Olisi pitänyt satsata ;) Tuo, minkä ostin, oli omalla kohdalla myös kyllä kovan harkinnan tulos.. tarvitsenko, enkö tarvitse ja lopulta ostin viimeisen kappaleen! En sitten seurannut, tuliko niitä lisää.. Totta, ehkä kuitenkin parempi säästää nekin rahat kuitenkin niihin, mitä oikeasti haluaa. Nuo kaksi ovat kyllä kauniita paletteja! <3
      Kiitos samoin sinulle, hyvää viikon jatkoa!! Samat hihkunnat täällä... jiihaaa... enää pari yötä, niin luukut aukee.. :D

      Poista