13.11.2017

Draw My Stash Week 21

Jälleen olisi aika katsastaa, mitä kivoja juttuja tämä tuleva viikko tuo projektissa tullessaan. Monta viikkoa (ja jopa kuukautta) on jo takana ja loppusuoralla mennään. Tänään lupasin myös näyttää viimeisen kymmenen viikon suosikit, joista jotkut olivat ihan päivänselviä. 


Viime viikon käytetyt tuotteet olivat seuraavat: 

TheBalm Nude Dude Eyeshadow Palette
Vintage by Jessica Liebeskind Illuminating Face Highlighter
Makeup Revolution The One Blush Stick sävyssä Rush

Nämä ovat näkymät tuotteissa tällä hetkellä, viikon käyttö näkyy:

Palettia tuli käytettyä joka päivä. Ihan ok paletti, mutta nämä sävyt esiintyvät ihan taatusti muissakin paleteissani. Oli helppo ”blendata”, joskin noita tummempia sävyjä en testannut ollenkaan. Laatu tässä on kohdillaan, mutta tästä paletista vaan puuttuu se jokin, mikä tekisi tästä erityisen. Saa nähdä, unohtuuko tämä nyt laatikon pohjalle vai miten tämän kanssa käy. 

Tämä on niin kaunis highlighter, että ei mitään rajaa. Onneksi tämä on näin iso pakkaus, niin ei ole ihan heti loppumassa. Täydellinen sävy, joka sulautuu kivasti ihoon eikä pomppaa heti silmille. Antaa kuitenkin juuri sopivasti kuultoa. Aivan huippu tuote!

MUR:n poskipunasta on jäljellä (tai en tiedä, onko sisällä paljon tuotetta) enää pienen pieni nysä, joten tämän kanssa täytyy skarpata ja käyttää loppuun. Mahtavahan tämä on, juuri oikean värinen ja koostumus on huippu, joten on todella helppo levittää. Todella hyvä halvempi vaihtoehto esikuvalleen (jonka luulen olevan Narsin samantapainen versio). Tämän kanssa yhdessä käyttelin melkein joka päivä erästä uuttaa Essencen punaa, joka on kokoelmiini saapunut, mutta täällä vielä esittelemättä. Tulen senkin jossain vaiheessa näyttämään. 
 
Aikamoinen vuori on kymmenen viikon aikana tullut eri tuotteita käytettyä:

Näistä valitsin top 3 tuotteet eri kategorioihin (ensimmäisen 10 viikon top kolmoset ovat täällä):

Makeup Revolution Radiant Lights Glow
Vintage by Jessica Liebeskind Illuminating Face Highlighter
ColourPop Super Shock Cheek Highlighter sävyssä Smokin' Whistles 

Nämä highlighterit ovat kaikki vähän eri sävyisiä ja kaikki olivat omalla tavallaan loistavia. Tuo ensimmäinen MUR:n korostusväri on näistä kaikkein näyttävin, mutta silti sopivasti ”huomaamaton”. Tuon keskimmäisen kehuin juuri tuolla ylempänä ja ColourPopin oma on myös niin kaunis, vähän punertavaan vivahtava sekin. Kaikki aivan supermahtavia, joita kelpaa käytellä. 



Urban Decay Naked 3
Tarte Rainforest of the Sea Volume II Eyeshadow Palette 
Urban Decay Gwen Stefani Eyeshadow Palette

Parhaat paletit oli ehkä vaikein valita, koska hyviä luomivärejä tuli käytettyä tämän 10 viikon aikana vaikka kuinka. Valitsin nyt kuitenkin taattua laatua hyviksi todetuilta merkeiltä. Näihin kaikkiin kolmeen palettiin tartuin joka aamu todella innoissani ja sain iloita, koska olen niiden onnellinen omistaja. Kaikki paletit ovat myös kuitenkin helppoja sävyvalikoimiensa suhteen ja saa monenlaista vaihtelua aikaan moneen eri tilanteeseen. Gwen Stefanin paletin pinkille värille erityismaininta: se on aivan upea!

NYX High Definition Blush sävyssä Rose Gold
Nars Mini Orgasm Blush
Milani Baked Blush sävyssä 05 Luminoso 


Tämä poskipunatrio nyt on se kaikkein ennalta arvattavin. Tottakai tässä on mukana tuo Nars ja Milani, joihin kumpaankin ihastuin sydänjuuriani myöten. En ollut niitä juurikaan ehtinyt testailemaan ennen tämän projektin alkua. Kumpikin ovat niin kauniita ja kaiken hypetyksen arvoisia. NYXin punan kohdalla olin jo ehtinyt unohtaa sen mahtavuuden. Olen jossain vaiheessa käyttänyt tätä niin paljon, että pannua pamahti reilusti viikon aikana näkyviin.

Viikolla 21 pääsevät seuraavat tuotteet käyttöön:

Too Faced Natural Matte Eye Shadow Collection
Pür Cheek Stain sävyssä Peach Bellini
Manna Kadar Beauty Bronzer Highlighter 

Pürin voidemainen puna tuli tammikuun 2017 Boxycharmista enkä ole tätäkään ehtinyt kuin pari kertaa testailla. Niiden testikertojen perusteella oli kyllä ihan kiva tapaus, helppo levittää ja sävykin oli kaunis, aika oranssiin menevä.

Tämä Madar Kadarin highlighter tuli joulukuun 2016 Livboxista ja olen käyttänyt tätä jo todella paljon. Sävy tässä on niin kaunis ja on vain jotenkin täydellinen. Ihanaa päästä tätä vihdoin ja viimein käyttämään, olen odotellut, koska tämä tulee projektissa vastaan. 

Luomiväriksi sain myös toisen kauan odottamani tuotteen eli Too Faced Natural Matte -paletin, oli jo aikakin. Tämän ostin noin vuosi sitten Kanariansaarilta. Tätäkään en ole paljoa testaillut, mutta nyt sekin asia sitten muuttuu. Laatu tässä on todellakin kohdallaan ja niin kuin arvata saattaa, nuo sävyt ovat omasta mielestäni täydelliset. 

Vielä jokunen viikko tätä projektia ja se on siinä. Ihanaa illan jatkoa! 

4 kommenttia:

  1. Vintage by Jessica Liebeskind -merkki on ihan uusi mulle. Mistä tuotteita saa? Highlighter rupesi kiinnostamaan. Se vaikuttaa todella upealta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin upea! <3 Tämän tuotteen olen saanut Boxycharmin kautta. Yritin vähän vilkuilla ja valitettavasti ainakaan heidän omat nettikauppansa Vintagecosmetics.com ei postita suoraan Suomeen. Ehkä tilaus voisi onnistua Shipiton kautta, mutta siinä on alkuun ne omat kommervenkkinsä, jos sitä ei ole aikaisemmin käyttänyt. Ebayssa oli myös myynnissä, mutta ne myyjät, jotka katsoin, eivät myöskään toimittaneet Suomeen tai oli jäätävän suuret toimituskulut. Amazonistakin löysin, mutta eri sävyssä...
      Näyttää valitettavasti olevan melko hankalan homman takana tämän tilaaminen. Mutta on kyllä omasta mielestäni vaivansa väärtti, vaikka vähän hankalammaksi menisikin.. :D

      Poista
  2. Ihanat tuotteet tuli valikoitua tälle viikolle :) Too Facedin luomivärit kiinnostaa, mulla mahtaa muistaakseni olla merkiltä vain Peach-poskipuna, joka on kyllä loistava, oon vissiin ennenkin kehunu. Mun mieleen ois myös Boudoir Eyes-paletti, mut en oo nähny sitä vähään aikaan missään. Voisin haluta myös Peach-paletin! XD Narsin Orgasm, Milanon Luminoso ja edellä mainittu Too Facedin Peach on kaikkein kauneimmat poskipunat mitä omistan, mäkään en yhtään ihmettele niiden suosiota <3 Tuossa Purin voidemaisessa poskipunassa on sivellinpää, onko se kätevä levityksessä? Mä oon levittänyt ko.punat aina sormin. Illan jatkoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ollut niin huiput tuotteet! <3 Ihan odottaa aamua ja sitä, että saa laitella näitä kasvoille :) Boudoir eyes -paletti on kyllä kaunis, kelpaisi minullekin.. Too Faced'lla on niin paljon mahtavia juttuja, joten harmi, kun on niin hankala hankkia.
      Totta, tuossa Pürissa on sivellinpää, mutta en ole sitä käyttänyt. Sormilla on helpompi levittää. Sivellin on kyllä todella jämäkkä ja olen sen testannut, mutta on vaikeampi kuitenkin levittää sen kanssa kuin sormin. Ehkä tuolle keksisi jonkun vaihtoehtoisen homman ;)
      Kiitos, ihanaa illan jatkoa sinullekin, tai yötä jo tässä vaiheessa! :)

      Poista