24.10.2017

Draw My Stash Week 18

Pari todella nopeasti mennyttä viikkoa on jälleen takana tätä projektia. Siitä ajasta yksi viikko meni reissussa, joten ei ihme, että aika tuntuu hujahtaneen vähän liiankin vikkelään. 


Muutama viikko sitten arvoin tuotteet yhdelle viikolle ja toiselle valitsin ne itse. Valitsin itse, koska otin ne matkalle mukaan ja halusin niiden olevan sekä lomailuun sopivia että pieniä pakkauksia. Tässä ensin ne arvotut tuotteet:


Coastal Scents Blush and Bronzer Mini Palette
Makeup Revolution Ultra Eyeshadows Flawless Matte
BH Cosmetics Carli Bybel 10 Color Eyeshadow & 4 Color Highlighter Palette
 




Tältä ne näyttivät viikon käytön jälkeen:




Tämän poskipunan kanssa meillä vaan ei synkannut ollenkaan ja käytinkin tätä loppujen lopuksi ainoastaan muutamana päivänä. Väri on liian voimakas pinkki ja siinä on liikaa pienen pientä glitteriä mukana. Tuohon toiseen tummempaan en koskenut kertaakaan. Nämä molemmat menisivät itselläni ennemminkin luomiväreinä, mutta tulevaisuus näyttää, tuleeko siinäkään tehtävässä käytettyä. 


Tähän MUR:n palettiin olen erittäin tyytyväinen. Yritin testata kaikkia värejä ainakin kerran (sitä ei kuvasta todellakaan huomaa) ja taisin jopa onnistua. Laatukin on hyvä kaikkien värien kohdalla, joskin jotkut sävyt ovat todella samanlaisia. Nämä ovat juuri sellaisia sävyjä kuitenkin, joita käyttelen eniten, joten eiköhän tähänkin palettitiin tule jatkossa tartuttua hieman useammin. 


Tämän BH Cosmeticsin paletin haukuin täällä luomivärien kohdalla pystyyn. Highlighterit ovat sitten onneksi jokseenkin toista maata. Kaksi vasemmanpuoleista olivat todella kauniit poskipäillä, mutta reunimmaisesta tykkäsin ehkä eniten. Se on hieman vaaleanpunaiseen menevä. Toista oikealta kokeilin myös highlighterin ominaisuudessa, mutta oli liian tumma itselleni. Oikeanpuoleista väriä käytin muutamaan otteeseen bronzerina ja oli kyllä melko tumma, mutta sormilla sai sitäkin sitten lievennettyä. Nämäkin varisivat kyllä mielin määrin, mutta ei sitten poskipäillä niin haittaa kuin silmillä. Tuotteen hävikki ei kuitenkaan ollut ihan sitä luokkaa kuin luomivärien kohdalla, näissä se oli ihan normaalin rajoissa.

Nämä tuotteet valitsin reissuun mukaan:

TheBalm Balm Springs Blush
IBY Beauty Three's Company Trio Eyeshadow Palette
ColourPop Super Shock Cheek Highlighter sävyssä Smokin' Whistles

Tässä viikon käytön jälki poskipunan ja korostusvärin osalta:


TheBalmin poskipuna oli niin mahtava ja ihan nappivalinta tuonne matkalle. Sävy on tuollainen syvän ruusunpunainen, joka sopi itselleni sekä alkureissusta (haamunaama) sekä loppureissusta, kun olin saanut vähän väriä kasvoilleni. Koostumushan näissä theBalmin punissa on vaan niin täydellinen, pysyy poskilla hyvin ja on helppo laittaa.

ColourPopin highlighter oli suosikkini jo ennestään ja sitä tuli käytettyä reissussa poskipunan tavoin ihan joka päivä. Tässä on sopivasti hohtoa, ei yhtään liikaa eikä liian vähän. Lisäksi sävy ei ole liian kultainen vaan vähän maltillisempi. Levitän tämän aina sormin, mutta tässäkin highlightereissa tuo koostumus on pysynyt hyvänä eikä kuivumisen merkkejä näy. 

IBYn luomiväreihin en koskenut reissussa kertaakaan. En nähnyt tarvetta tuhlata siihen aikaani, mutta nyt olen tarttunut siihen jo tällä kuluvalla viikolla, joten käyttöä sillekin tulee. 

Uusimmat arvotut jutut, jotka otin eilen jo käyttöön, ovat nämä:

TheBalm Mary-Lou Manizer Highlighter
Morphe 9N The Naturally Blushed Palette
ColourPop Super Shock Shadow sävyssä Cornelius

Tämä on yksi surullisen kuuluisista paleteistani, joka tuli hajonneena perille ja jonka onnistuin joten kuten fiksaamaan, täällä siitä enemmän. En ole palettia käyttänyt tuon korjauksen jälkeen ja yritän käyttää joka päivä eri sävyä, joten käydä läpi 7 jäljellä olevasta kahdeksasta sävystä. Kuvassa näyttää siltä, että sävyeroja ei juurikaan ole, mutta kyllä niitä todellisuudessa (edelleen) on.

Mary-Lou Manizeria olen käyttänyt ainoastaan muutamia kertoja. Ensin säästelin tätä ja nyt viime aikoina korostusvärivarastoni ovat huimaa vauhtia lisääntyneet, niin on vain kerta kaikkiaan unohtunut käyttää. Tykkään tästä niiden muutamien kokeiluiden perusteella, joten kiva keskittyä tähän yksi kokonainen viikko. 

ColourPopin luomiväriä olen myös muutamia kertoja käyttänyt aikaisemmin. Pigmenttiä tuosta napista ei saa irti tuollaisenaan kuin se tuossa näyttäytyy, vaan paljon vaaleamman sävyisenä. Edes kerrostamalla en onnistu tästä saamaan kunnolla väriä. Tämän kohdalla se ei haittaa, vaan on juuri täydellinen näin arkeen esimerkiksi. Tämän kanssa saan käytellä nyt muitakin luomivärejäni jälleen, joten kiva siinäkin mielessä. 

Viikon päästä taas jatkoa. Ihanaa illan jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti