11.10.2017

Draw My Stash Weeks 16 & 17

Tänään esittelenkin tuotteet, joista toiset olen arponut normaalisti ja toiset valinnut listalta jäljellä olevista testaamattomista tuotteista itse. Olemme siis parasta aikaa reissussa, enkä halunnut rehata sinne mitään paletteja tai muuta isompaa, joten valitsin pikku juttuja. Onneksi sellaisia oli jäljellä. 


Mutta ensin viime viikon tuotteet ja olivatko onnistuneita:

ColourPop Super Shock Cheek Highlighter sävyssä Lunch Money
Milani Baked Blush sävyssä 05 Luminoso
ColourPop Super Shock Shadow sävyssä Glow


Tässä on viikon käytön jälki:


ColourPopin highlighter oli jo ennestään mahtavaksi todettu ja tätä olin käytellytkin jo jonkin verran. Erittäin kaunis sävy, joka sopii hyvin myös arkeen. Levitän muuten näitä ColourPopin tuotteita aina sormin, jotenkin helpompaa sillä tavalla. Tuntuu myös, että näissä highlightereissa ei ole paljoa tuotetta ja tästäkin saisi pian jo pannun näkyviin. Tosin se tuote taitaa siirtyä myös tuonne reunoille. 

Milanin Luminososta tuli nyt kyllä yksi lempiposkipunistani. Melko intensiivinen, joten piti opetella laittamaan vähän maltillisemmin. Ihana sävy, joka sopi minulle hyvin ja pysyi koko päivän. Luminosoa ilmeisesti uudistettiin tuossa jossain vaiheessa ja uskon, että itselläni on juuri se uudistettu versio. Siitä vanhemmasta versiosta ei tuota väriä tullut ilmeisesti ihan näin tehokkaasti. Mutta ymmärrän hypetyksen tämän ympärillä nyt täysin ja olen tyytyväinen, kun päätin vihdoin ja viimein tämän hankkia. 

ColourPopin luomiväriä käyttelin pohjasävynä kaiken muun ohella. Pigmenttiä löytyy sopivasti, joten ihan hyvä siinä ja sormilla tietenkin levittelin tämänkin. Vähän sellaista kuivumista on jo havaittavissa, joten tämä täytyy varmasti ottaa tehokäyttöön jossain vaiheessa. 

Seuraavat tuotteet arvoin viikoille 16 ja 17:


Coastal Scents Blush and Bronzer Mini Palette
Makeup Revolution Ultra Eyeshadows Flawless Matte
BH Cosmetics Carli Bybel 10 Color Eyeshadow & 4 Color Highlighter Palette

Käytin näitä nyt pari päivää ennen reissua ja lisäksi jatkan käyttöä heti reissun jälkeen. 23.10. alkaa sitten taas uusi viikko uusine tuotteineen. 

Coastal Scentsin paletista tulen varmaankin käyttämään ainoastaan tuota oikean yläkulman poskipunaa. Olen sitä testannut jo aiemmin, mutta ei se nyt mitään riemunkiljahduksia silloin aiheuttanut. Siinä on kimalletta mukana, joka pikkasen häiritsee. Tuo toinen poskipuna on melko räikeä, joten sitä tuskin tullaan poskillani näkemään, ennemminkin menisi luomivärinä. Tämä paletti on tullut elokuun 2016 Boxycharmista.


MUR:n palettiakaan en ole paljoa ehtinyt käyttämään. Todella maanläheisiä sävyjä kaikki ja nehän ovat juuri suosikkejani. Ei ole edes paljoa sävyeroa joidenkin nappien välillä. Nyt ehdin tähänkin tutustumaan vähän paremmin, kiva!


Carli Bybelin paletin luomivärithän olivat aivan täyttä ... sanonko mitä... Toivottavasti nämä highlighterit toimivat vähän paremmin. Sävyt ovat ainakin aivan ihananoloiset, joten toivottavasti ovat ok. Olen kyllä testannut ainakin tuota ensimmäistä, mutta ei pienintäkään muistikuvaa, mitä mieltä siitä olin. 

Seuraavat tuotteet valitsin reissuun mukaan:



TheBalm Balm Springs Blush
IBY Beauty Three's Company Trio Eyeshadow Palette
ColourPop Super Shock Cheek Highlighter sävyssä Smokin' Whistles


TheBalmin poskipuna, joka tuli kesäkuun Ipsy Bagista. Tämä on sopivan pieni reissuun otettavaksi ja tässä on kaunis sävykin. Tällä pärjään siellä koko viikon ja toista punaa en mukaan ota. 

Tämä ColourPopin highlighter on upea! Ostin näitä silloin joskus kolmen kappaleen pakkauksen ja tämä oli niistä kaikken kaunein. Arvontakone ei ole tätä vielä napannut, joten nappasin sen nyt itse matkalle mukaan. Tätä kyllä tulee siellä ihan varmasti käytettyä, koska kimaltelee kivasti auringossa.


IBYn paletti on myös tarpeeksi pienikokoinen otettavaksi mukaan matkalle. Katsotaan nyt, kuinka jaksan siellä luomiväriä laittaa, mutta saatan yllättää. Yleensä olen kyllä reissuissa aika laiska meikkaaja... Tämä pikkupaletti on tullut lokakuun 2016 Boxycharmista.

Tämä oli siis ajastettu postaus ja niitä on tulollaan tässä vielä muutama. Suurin piirtein viikon päästä palaillaan matkoilta. Ihanaa viikon jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Kyllähän tuo Luminoso nousee mulla poskipunien top 5:een <3 Onko nuo Colourpopin luomivärit ja highlighterit jotenkin jankkia? Merkki kiinnostelis hirveesti, mut koostumus mietityttää... Olin niin ilonen ku sain jostain viime kuun pussukasta (kiva et on päässy jo unohtumaan et mistä XD) Colourpopin huulipunan, mutta voihan kökkö, tummanruskeana!!!!! Niin paljon ku tykkäänki 90-luvun vaikutteista ni se sävy oli aivan liian kaikkea :( Hyvät loman jatkot (jos ne on vielä meneillään!) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kotosalla ollaan ja lomailu otettiin erittäin rattoisasti ja rennosti :)
      Noissa Colourpopin tuotteissa on niin jännä tuo koostumus. Se on melkein voidemaista, mutta ei kuitenkaan ollenkaan :D Ota nyt tuosta sitten selvää... En ehkä ihan jankkina puhuisi. Niitä uudempia Colourpopin luomivärejä en ole ostellutkaan, joten en tiedä niiden koostumuksesta. Näitä, mitä itselläni näissä kuvissa vilahtelee, en ostelisi ihan mahdottomia määriä, koska vaikuttaa siltä, että eivät kaukaa korkattuina säily vaan menee tuollaiseksi kokkareiseksi. Yksi syy tuohon voi kuitenkin olla sekin, että on sekoittunut normiluomivärien kanssa. Tämä ostorajoite siis, jos on yhtään niin kitupiikki näiden tuotteiden suhteen kuin minä olen... :D
      Heh.. boxeja satelee.. ;) Itse olen muuten laittanut kaikki Colourpopin huulituotteet eteenpäin.. yksikään ei ole vielä natsannut.. Varmaan jonkun tummanruskeankin ;)

      Poista