2.10.2017

Draw My Stash Week 15

Kiirettä on jälleen pitänyt, mutta Draw My Stash -projektini päivityksistä en luovu. Vien tämän kunnialla loppuun, koska niin pitkällä tämän kanssa jo mennään. Eiköhän tämä hektinen vaihe nyt muutenkin tästä pikku hiljaa rauhoitu ja pääsen taas kirjoittelemaan  normaalisti tänne "päiväkirjaani"..


Kategorioistani (highlighterit, poskipunat, luomivärit) highlightereiden määrä on pienin, tällä hetkellä 26 kappaletta, joista 14 on nyt käyty lävitse. Yhden otan kuitenkin nyt listalta pois eli IBY Beauty Highlight & Contour -paletin, joka tuli toukokuun Boxycharmista, koska siinä ei kyllä oikeastaan ole highlightereita ollenkaan. Näin ollen ajattelin, että projektia olisi jäljellä ehkä 11 viikkoa. 

Viikon 14 tuotteet olivat seuraavat:

Makeup Revolution Ultra Blush All About Pink Palette
Urban Decay Naked 3

Lähtökohta oli seuraavanlainen:


MUR:n palettia olin käyttänyt aika paljonkin.



UD:n palettia taas en paljoakaan ja joihinkin nappeihin en ollut aikaisemmin edes koskenut.

Viikon käytön jäljet näkyvät molemmissa paleteissa:

MUR:n paletista käyttelin oikean alakulman highlighteria joka päivä. Se on vaaleanliilan värinen ja hyvin kaunis. Minulla on niin paljon kultaan meneviä korostusvärejä, joten tämä oli todella piristävä poikkeus. Sopii hyvin myös tällaiselle todella kalpeaihoiselle. Tätä oli helppo levittää ja sai sekä vähän intensiivisempää että vähän maltillisempaa lopputulosta. 

Poskipunista käyttelin lähinnä vasemman alakulman vaaleinta punaa. Se oli ihan nätti poskilla ja pysyikin hyvin, toisin kuin joku muu.. Noihin kahteen todella räikeään (kuva ei ihan kerro, kuinka räikeitä oikeasti ovat) en koskenut ollenkaan ja tuskin tulen niitä ikinä käyttämäänkään. Mutta tuota ylärivissä oikeanpuoleisimpana olevaa käytin parina päivänä. Sekin oli kyllä aika rajun värinen, mutta sormilla sai tasoiteltua sen vähän siedettävämmäksi.


UD:n paletti on aivan huippu. Sain testattua tästä nyt kaikki värit ja ihastuin tähän totaalisesti. Todella tasaisen laadukkaat värit ja löytyy mattaa ja glitteriä. Tämä on muuten ainoa UD:n paletti, jonka omistan. En ole niin himoinnut niistä mitään muita, mutta tämä oli vaan jossain vaiheessa ihan pakko saada. Heat-paletti houkutteli jonkun aikaa, mutta sekin himotus on vähän hiipunut. Ehkä jos näkisin sen livenä, mieli voisi muuttua. Joo, mutta takaisin tähän palettiin: ihana, ihana, ihana.. 

Tällä viikolla käyttöön pääsevät seuraavat tuotteet:


ColourPop Super Shock Cheek Highlighter sävyssä Lunch Money
Milani Baked Blush sävyssä 05 Luminoso
ColourPop Super Shock Shadow sävyssä Glow

Molempia ColourPopin omia olen käyttänyt aika paljon. Pelkään ColourPopin tuotteiden kohdalla sitä, että menevät supernopeasti käyttökelvottomiksi, joten sen vuoksi olen tehokäytellyt niitä. Highlighter on upea, joten ihan mielelläni olen sitä käytellytkin. Myös luomiväri antaa kivan pohjan luomille, joten tämän kanssa saan nyt sitten käytellä ihan mitä muita luomivärejä haluan. Näissä kahdessa laatukin on kohdillaan, toisin kuin siinä yhdessä onnettomassa ColourPopin luomivärissä, jonka kerran käytin loppuun. Milanon Luminoso on suhteellisen tuore ostos, joten tämä on tullut ainoastaan testattua. Upea sävy tässäkin, ei ole turhaan kehuttu.

Näillä mennään tämä viikko ja viikon päästä jälleen uusien tuotteiden kanssa taas kuvioissa mukana. Ihanaa viikon alkua! 

4 kommenttia:

  1. Mulla ei ole yhtään ColourPopin tuotetta, niin ei ole kokemusta, mutta kiinnostaisi mikä niissä on, kun ne menee äkkiä käyttökelvottomiksi? Olen lukenut vastaavaa muistakin blogeista.
    Luminoso on ruvennut kiehtomaan. Näyttää upealta.
    Tsemppiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noissa ColourPopin tuotteissa on niin omalaatuinen, jännä koostumus, se ei ole voidemainen, mutta kuitenkin melkein on... Ehkä siitä johtuu niiden nopea pilaantuminen. En voisi kuvitellakaan ostavani niitä kauheaa määrää kaappeihini, koska en varmasti ehtisi käyttää loppuun :D Se olisi kriisin paikka ;)
      Luminoso on IHANA! Sitä voi kyllä suositella! :)
      Kiitos paljon tsemppauksesta! :)

      Poista
  2. Nyt on kyllä huippu poskipuna <3 Luulen et Milanin Luminoso sopii sekä värittömille että värikkäille, ite oon tykänny tosi paljon :) Mullakin on vaan UD:ltä Naked3:nen joka on täydellinen päivämeikin tekoon, iltameikkiin ehkä turhan maanläheinen. Toisaalta sudin aina työaamuinakin täydeltä terältä, kun vielä voi! :D Heat ois ollu astetta värikkäämpi ja enemmän asennetta omaava paletti, mut mun toimitus Feeluniquelta hävis jonnekin Euroopan välille :( ColourPoppi multa tosiaan on vielä testaamatta, eilisessä Ipsyssäkään ei ko. merkiltä tullut mitään ja syyskuun Boxycharmia en oo vielä nähnykkää! Kaunista viikkoa sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luminoso on oikesti kyllä täydellinen poskipuna! Taisin löytää nyt uuden lemmikkini.. ;)
      Voi ei tuon Heatin kanssa! Todella harmittavaa! Toivottavasti saat paletin vielä käsiisi jotain muuta kautta! Itsellänikin on juuri Feeluniquen tilaus kadonnut parikin kertaa... kumma juttu.. en muista, että mikään muu tilaukseni olisi ikinä kadonnut. Ja nyt täytyy koputtaa puuta ja isosti!!! Odottelen myös edelleen syyskuun Boxycharmia.. Se EI saa missään tapauksessa kadota...
      Colourpoppia on tosiaan sieltä Boxycharmista saattanut tulla, joten eiköhän neitsyys sen suhteen mene sinullakin jossain vaiheessa ;)
      Kiitos, ihanaa viikkoa sinullekin! :)

      Poista