26.9.2017

Draw My Stash Week 14

Heipä hei pitkästä aikaa! Näin tässä nyt vain jotenkin kävi, että tähän hommaan tuli pienimuotoinen paussi. Kaikenlaista on ilmassa, mutta nyt ehdin onneksi tännekin piipahtamaan. 


Viikko 13 tuli ja meni ja nyt mennään jo kovaa vauhtia viikkoa 14 Draw My Stash -projektissani. Projektissa läpikäyn arpomalla poskipuniani, highlightereitani sekä luomivärejäni. Viikon 13 tuotteet olivat seuraavat:


Too Faced Sweet Peach Glow -palette
Studiomakeup On-The-Go Eyeshadow Palette sävyssä Cool Down 



Viikon käytön jälkeen tilanne näytti tältä:


Tämän paletin highlighter on upea. Siinä on kullanhohtoinen metallinen sävy, josta saa todella intensiivisen, jos haluaa. Itse puuteroin tämän käytön jälkeen vielä poskipäät, joten sillä tavalla sain siitä vähän huomaamattomamman. Jos joku ikinä ihmettelee, kun en laita näitä koskaan esimerkiksi kulmien alle, niin minulla on siihen hommaan yksi toinen ja ainoa tuote, jota yritän käyttää loppuun. 

Valitettavasti en ollut kovin vakuuttunut tämän paletin poskipunasta. Yleensä tällaiset persikan sävyt sopivat itselleni, mutta tässä oli liikaa pigmenttiä. Jos yritti laittaa vähän, niin se ei näkynyt ollenkaan ja kun otti reippaammin, niin näky oli omilla poskillani aika karsea. Sitä täytyi käsin sitten vähän toppuutella. Toinen huono puoli oli, että tämä ei selvästikään pysynyt kasvoilla kovin kauaa. Jossain vaiheessa työpäivää sitä vain huomasi, että jaha, poskipunat ovat varisseet johonkin matkan varrelle. Voisin jopa väittää, että tähän astisista projektissa olleista poskipunista, tämä on huonoimmasta päästä. 

Vaikka tämä nyt ei tähän asiaan kuulu, niin käyttelin myös tuota oikealla olevaa bronzeria ahkerasti. Se taas oli aivan huikea. Sävyltään se on melko vaalea ja siksi juuri aivan täydellinen itselleni. Tämä pysyikin kasvoilla eikä tehnyt sellaista katoamistemppua kuin tuo poskipuna. Kunhan saan nykyisen bronzerini käytettyä loppuun, keskityn varmasti sen jälkeen tähän.


Ai että tämä paletti oli ihana! Testasin kaikki sävyt eikä laaduissa ollut mielestäni ollenkaan vaihtelua. Pigmenttiä oli juuri sopivasti ja näillä sävyillä sai kivasti vaihtelua meikkiin. Löytyy myös shimmeriä ja mattaa, joten kerta kaikkiaan täydellinen paletti. Aivan upea! 

Viikko meni siis oikein kivasti lukuunottamatta tuota poskipunan temppuilua. Olen aika hämmästynyt siitä, koska on kuitenkin ei enempää eikä vähempää kuin Too Faced'in. Ehkä tuokin vaan näyttäisi tuhat kertaa paremmalta ruskettuneella iholla, mutta minulle se ei kyllä sopinut. Onneksi kuitenkin saman paletin kaksi muuta nappia ovat huippuja. 

Viikko 14 on jo lähtenyt mukavasti käyntiin seuraavilla paleteilla:


Makeup Revolution Ultra Blush All About Pink Palette
Urban Decay Naked 3 


MUR:n paletti on ollut mukana Finish 17 in 2017 -projektissani, joten on täällä muutamaankin otteeseen vilahdellut. Tällä viikolla tästä olisi tarkoitus käytellä sekä tuota oikean alakulman highlighteria että poskipunia. Ihan tyytyväinen olen tähän palettiin, on siinä vielä hyviä nappeja jäljellä. 



Kuten kuvista huomaa, niin enpä ole tätäkään palettia paljoa ehtinyt käytellä. Joihinkin väreihin en ole koskenut ollenkaan. Yritän nyt saada ainakin korkattua tällä viikolla kaikki 12, katsotaan, onnistunko. Kaunis palettihan tämä todellakin on, joten mahtavaa keskittyä nyt ainoastaan tähän yksi kokonainen viikko.

Toivottavasti ehdin tässä pikku hiljaa jatkamaan samaan tahtiin tätä postailua kuin ennenkin. Näissä merkeissä kuitenkin varmasti noin viikon päästä jälleen. Ihanaa illan jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Ei olis uskonut, että Too Faced peach poskipuna käyttäytyy noin arvaamattomasti. Sävyt on kyllä kauniit ja hehkeät:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä olisi kyllä tosiaan uskonut. Hamuilen niitä Too Faced'in muitakin poskipunia aina silloin tällöin, kun lähelle pääsee, mutta nyt en tiedä, uskaltaako niitä yrittää ikinä hommata. Toisaalta punia on nyt vaikka muille jakaa, joten eipä haittaa. Luulisi kuitenkin, että niissä muissa on ainakin suurinpiirtein laatu kohdillaan.. Ei kait ne muuten niin suosittuja olisi! ;)

      Poista