16.9.2017

Subscription Box Blitz Project Pan - update #1

Lupasin suurin piirtein kuun puolessa välissä kertoa kuulumisia Subscription Box Blitz -projektin etenemisestä. Aloitin tämän projektin kuukausi sitten ja ensimmäinen postaus löytyy täältä



Lyhykäisesti kerrottuna yritän käytellä pois juttuja, joita on tullut eri yllätysbokseista. Lisään joka kuukausi aina 10 uutta tuotetta projektiin mukaan vaikka edellisen kuukauden aikana en olisikaan saanut kymmentä käytettyä. Aikamoinen härdelli siis tiedossa. Innostuksen projektiin sain täältä: JmeJinxx.

Aloitin projektin yhteensä 20 tuotteella, joista noin puolet oli jo muutenkin vakituisessa käytössä. Suurin osa tuotteista on melko pitkän aikaa kestäviä, joten niitä tuotteita saattaa tosiaan olla jossain vaiheessa käytössä melkoinen määrä. Ensimmäisen kuukauden aikana sain kuusi tuotettua loppumaan:


Skyn Iceland Glacial Face Wash with White Willow Bark (Ipsy Bag 06/2017
KVossNYC Macaroon Lip Balm (Ipsy Bag 05/2017)
Clean Fresh Laundry -tuoksunäyte  (Bette Box 08/2017)
Doucce Cosmetics Maxlash Volumizer Mascara (mini) (Ipsy Bag 06/2017)
Oscar Blandi Pronto -kuivashampoo (BoxyCharm 01/2017)
TanWorks Tan Maintainer (LF Beauty Box 09/2015)

Näistä vain Skyn Iceland ja maskara olivat vakituisessa käytössä jo ennestään. TanWorksin korkkasin tähän projektiin ja nuo loput olin testannut. Hajuvettä olin kyllä käytellyt satunnaisesti, joten sitä ei ollut hirveästi jäljellä. Näistä lisää loppuneissa tuotteissa ja muutamastahan jo olikin. Niistä alkuperäisistä projektiin otetuista tuotteista jäljellä on siis vielä 14:


Nivea Intensive Care -käsirasva (Bette Box 08/2017)
Sophie La Girafe Baby SOS Cream Face & Body -suojavoide (Jolie Box 05/2017
Herbina Kaura-Suklaa Vartalokuorinta (Livbox 03/2015)
RFSU Intim Easy Shave (Bette Box 05/2017)
RFSU Intim Cooling Balm (Bette Box 05/2017)
Doucce Cosmetics Maxlash Volumizer Mascara (BoxyCharm 08/2016)
Murad Rapid Collagen Infusion (LF Beauty Box 06/2015)
Helein Skin, Hair & Nails -kauneusravintolisä (Bette Box 08/2017)
Pepsodent White Now Care Correction Whitening -hammastahna (Bette Box 07/2017)
Dermosil Moisturizing Cream Light -kasvovoide (Bette Box 06/2017)
Lavera Glossy Lips -huulikiilto (Livbox 12/2015) 
Lumene VALO Bright Eyes All-In-One Heleyttävä ja Korjaava SY-voide (Livbox 11/2016) 
Dermosil Summer Glow Nail Polish (Livbox 07/2014)  
Naturativ Regeneration Hair Mask (Jolie Box 04/2017
 
Uudet projektiin lähtevät tuotteet ovat seuraavat:
 
Dr. Brandt Microdermabrasion (Boxycharm 02/2017)
Project Beauty Spray.Set.Go. Makeup Setting Spray (Boxycharm 07/2017)
Joik Regenerating Night Cream (Jolie Box 08/2017)
Nivea Cellular Perfect Skin Eye Illuminator (Bette Box 02/2017
Ziaja Goat's Milk Moisturising Day Cream (Bette Box 04/2017)

Tässä ensimmäiset viisi, joista ainoastaan Joik on ollut nyt vähän aikaa vakituisessa käytössä. Dr. Brandtin kuorinnan olen testannut eli siis korkannut ja sen vuoksi käytän sen seuraavana kuorintana pois, on niin kallis tuote. Kiinnityssuihkeen otan juuri loppuvan tilalle, vaikka muitakin olisi, mutta käytetään nyt tämä ensin. Nivean silmänympärysvoide sekä Ziaja ovat molemmat täysin uusia, en ole edes testannut. Molemmat tulevat pian loppuvien voiteiden tilalle. Isoja tuotteita kaikki, näiden käytössä varmasti kestää.  
 
Temptu Shimmer Bronzer (Boxycharm 10/2016)
Butter London -kynsilakka sävyssä Ruby Murray (Boxycharm 12/2016)
Essie Sugar Daddy -kynsilakka (Livbox 04/2015)
TonyMoly Liptone LipCare Stick in Rose Blossom -huulirasva (Ipsy Bag 04/2017)
Vichy Idéalia -päivävoide (Livbox 08/2016)

Temptua olen käytellyt aina silloin tällöin käsivarsilla sekoitettuna vartalovoiteeseen. Alkaa puhti loppua sen suhteen, joten otin sen tähän mukaan, että tulisi käytettyä pois. Kasvoille en tätä laita (en osaa käyttää, koska nestemäistä). Tuotetta on vähän yli puolet ehkä jäljellä. Kynsilakat otin mukaan kynsilakkaprojektiini, joten sitä myöten tulivat myös tähän projektiin mukaan. Butter London oli korkkaamaton, mutta Essietä olen muutamaan otteeseen käyttänyt. TonyMolyn huulivoiteen olen myös testannut, joten otin tämän edellisen loppuneen tilalle. Huulivoiteita minulla on korkattuina tällä hetkellä vähän liikaakin, joten kiva yrittää keskittyä nyt vain tähän yhteen. Saan nopeasti käytettyä tämän. Vichyn päivävoide on ollut auki myös kauemmin kuin laki sallii, nyt on korkea aika käyttää se jo pois. Sitä on ehkä puolet jäljellä, mutta käyttelen varmasti kaulalla ja kasvoilla, niin kuluu nopeasti.

Ajattelin, että seuraavat tuotteet voisivat jopa loppua seuraavaan päivitykseen mennessä:
 
Tuotteita on yhteensä 11, joten toivottavasti onnistuu, koska 10 uutta tulee joka tapauksessa. Suurin osa näistä on kyllä erittäin varmoja tapauksia, mutta muutaman suhteen voi käydä kämmi. 
 
Seuraavat kolme saattaisin saada loppumaan kuukauden aikana:
 
Käytän SOS-voidetta säännöllisesti, mutta niin minimaalisen määrän kerralla, että ei ole varma loppuja. Hammastahnankin kanssa on vähän niin ja näin, vaikka käyttelen tietenkin pari kertaa päivässä, riittoisaa on. Muradia taas sitten en ole edes vielä korkannut, mutta olen sentäs saanut sen tuolta pussista ulos. 
 
Seuraavat eivät lopu missään nimessä:
 
Tiukkaa tekee näistä joidenkin kanssa saada edes seuraavan puolen vuoden aikana loppumaan.
 
24 tuotteen satsilla siis jatketaan:
 
Kivaa tämä on ja mietin jo kuumeisesti seuraaviakin kymmentä tuotetta. Nekin on jo melkein tiedossa. Ihana saada varsinkin jo korkattuja tuotteita vakituiseen käyttöön ja sitä mukaa pois varastoista. Aivan huipputuotteitahan näistä suurin osa on, joten on kyllä kiva käytelläkin niitä. Rentouttavaa viikonlopun jatkoa!

2 kommenttia:

  1. On kyllä kunnioitettava kasa! :D Mulla menee aina kylmät väreet ku nään tuon Herbinan kaura-suklaakuorinnan, se oli niin tujukan hajuinen, et meinas laatta lentää suihkussa ku testasin sitä. Se ei menny ees eteenpäin vaan suoraan roskiin! :) Suklaa sopii siis vain suuhun! 8D Säilytätkö sä eri boksien tuotteet systemaattisesti yhdessä, et muistat mitä tuli mistäkin? Mulla on eri genret koottuna yhteen eli hyvin harvoin muistan mikä on mistäkin. Kun esim sy-voiteet on yhdessä läjässä, ni nään (muistelen) helpommin mitkä on vanhempia tuotteita eli seuraavaksi vuorossa ja myös sen mitä luultavasti ite en käytä ja voin lahjoittaa eteenpäin! Puoliväli kuusta on nyt ylitetty ja jään jännityksellä odottamaan uusia "Ameriikan tuliaisia"! Hyvää alkavaa viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo kun tuossa Herbinassa on niin ihana tuoksu!! ;;) En ole mikään innokas kuorija, mutta sen tuoksun ansiosta sekin on nyt hauskaa! :D Vaikka vanha tuote onkin, niin kumma kyllä se tuoksu on ihan hyvä vielä... Näin se menee.. :) Onneksi kaikilla ei ole samanlanen maku :) Sellainen luonnollinen, ei liian teollinen suklaan tuoksu on niin ihana kaikessa kosmetiikassa.
      Itsekin säilytän juuri eri genret koottuna yhteen. Yleensä muistan melko hyvin, mikä on tullut mistäkin laatikosta, mutta välillä täytyy tehdä pohjatyötä, googlailla jne. Sen käytön järjestyksen suhteen vain ei ole aina logiikkaa; joskus otan uusimman, joskus vanhimman, joskus parhaimman, joskus huonoimman, joskus sen joka kuluu nopeiten jne.
      Sama täällä, odotus on kova.. Tulisi jo ne Amerikan laatikot sieltä!!! ;)
      Kiitos samoin, ihanaa viikon jatkoa sinullekin!

      Poista