3.9.2017

Draw My Stash Week 11

Nyt jäi huippuviikko taakse Draw My Stash -projektissani. Kaikki kolme tuotetta olivat aivan luksusta, erittäin helppoja käyttää ja ihan täydellisiä. Mutta niistä on nyt vain luovuttava ja jatkaa uusilla jutuilla viikolle 11. 


Ne luksustuotteet olivat seuraavat:

RealHer Eye Shadow Palette III 
Milani Powder Blush sävyssä 04 Bella Rosa
OFRA Highlighter sävyssä Rodeo Drive 

Mitään näistä en ollut paljoakaan ehtinyt käyttämään:



Tältä ne näyttävät viikon käytön jälkeen:

Tämä kesäkuun Boxycharmista tullut paletti on aivan huippu. Käytin viikon aikana kaikkia sävyjä ja kaikki toimivat järjestään hyvin. Välillä oli aamuisin aivan valinnan vaikeutta, mihin sävyyn tarttua. Pigmenttiä tässä on sopivasti eikä tuote varise poskille. Itse pakettikin tässä on melko jykevä ja peilillä varustettu, että on kyllä laadukkaan oloinen tuote. Hintaa tällä on 28 USD, joten ei ole edes kovin kallis, kun vertaa kaikkiin enemmän hypetettyihin paletteihin.

OFRAn highlighterista on samoin pelkkää positiivista sanottavaa. Helppo levittää, kaunis kullan sävy, mahtava lopputulos jne. Ruskettuneella iholla tämä olisi varmasti vieläkin upeampi, mutta sellaista en omista ja silti tykkään tästä todella paljon. Tämä on tullut huhtikuun Boxycharmista ja olen niin onnellinen, että sain tämän. Tämän projektin jälkeen tämä on yksi niistä korostusväreistä, joita tulen käyttämään pikkasen useammin kuin tähän asti. 

Milanin poskipuna on ihana. Tämä sävy, Bella Rosa, on sellainen, että sillä ei helpolla övereitä saa aikaiseksi, vaan poskista tulee luonnollisen näköiset. Ihanan helppo ja sopii oikein hyvin arkipunaksi. Käytön jälkikin näkyy tuossa ihan selvästi viikon jälkeen. Ikävä, kun tuo hieno ruusukuvio lähtee pois.

Jo kymmenen viikkoa takana päin, joten ajattelin valita parhaat kolme joka kategoriasta tähän mennessä. Ne eivät ole alempana mitenkään paremmusjärjestyksessä. Tällaisen määrän tuotteita olen saanut kymmenessä viikossa testattua: 


Ainoastaan yksi tuote tähän mennessä on lähtenyt eteenpäin ja se oli Bellápierre Cosmetics Highlighter sävyssä Snow Flake. Sille en kerta kaikkiaan keksinyt mitään muuta käyttöä, koska en siis käyttäisi highlighterina enkä luomivärinä. Sen lisäksi on ollut ainoastaan muutama pettymys, mutta tuotteissa, joista en ole luopumassa. Suurimmalta osin olen kuitenkin ollut varastoihini tyytyväinen.

 

Parhaat paletit ovat tässä:

MUA Makeup Academy Eyeshadow Palette Hall of Fame 
RealHer Eye Shadow Palette III 
Clinique All About Shadow Quad 

Tämän kategorian parhaat tuotteet oli ehkä kaikkein helpoin valita. Näihin kolmeen olin kaikkiin erittäin tyytyväinen ja käyvät sekä arkeen että juhlaan ja täyttävät ne ehdot, mitä luomiväreiltä haluan.

Parhaat poskipunat:

theBalm Down Boy Blush
Milani Powder Blush sävyssä 04 Bella Rosa 
Lumene Touch of Radiance Blush sävyssä 20 Rosy Blush - Onnellisuus 

Loistavia poskipunia on ollut näiden viikkojen aikana useampia, joten ei ollut niin helppo valita kolmea parasta. Näistä theBalm on ollut luottopunani joskus aikoinaan, eikä turhaan. Milaniin ihastuin tämän viikon aikana ja Lumeneen omalla viikollansa. 

Parhaat highlighterit:

Urban Decay Afterglow Powder Highlighter sävyssä Sin
ColourPop Super Shock Cheek (highlighter) sävyssä Stole the Show
Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter sävyssä Champagne Pop  

Tämä oli vaikein kategoria valita parhaat kolme, koska suurin osa testaamistani ovat olleet mahtavia tuotteita. Esimerkiksi tämä Becca ja ylempänä hehkutettu OFRA ovat loppujen lopuksi melko samanlaisia, joten otin niistä tähän vain toisen. Täytyy myös nostaa esille NYXin Strobe of Genius -paletti, joka oli todella mahtava ja ansaitsisi olla tässä.

Ensi viikolle kuitenkin arvoin jälleen uudet tuotteet ja viikolla 11 käyttöön lähtee seuraavat:

 
E.l.f. Eye Transformer Pastel Illusions -paletti
theBalm Hot Mama! Shadow/Blush
Temptu X BoxyCharm Liquid Glow -highlighter

Elfin paletin olen tilannut joskus aikoinaan heidän sivuiltaan, jotka sitten lopetettiin. Tässä paletissa on neljä erittäin hempeää pastellin sävyä, joita olen aina silloin tällöin käyttänyt pohjustamaan koko luomen. Tällä viikolla saan siis näiden lisäksi käyttää jotain muutakin luomiväriä ihan hyvällä omalla tunnolla, koska nämä yksistään näyttäisivät itselläni ainakin todella hölmöiltä.


Tätä theBalmin Hot Mama -poskipunaa olen käyttänyt jonkun verran ja sävy tässä on upea. Tämän käytön kanssa ei tule olemaan mitään ongelmia, erittäin mielelläni laittelen tätä ihan joka päivä. 

Temptun highlighterista en näköjään ottanut yksistään enää kuvaa, mutta tuotehan tuli toukokuun Boxycharmista ja on todettu hyväksi ainakin sekoitettaessa paksumpaan värivoiteeseen. Aina silloin tällöin olen edelleenkin näin tehnyt ja ehkäpä tällä viikolla teen sitäkin vähän useammin. Highligherina poskipäillä ei ole niin näkyvä, joten ehkäpä otan jonkun toisen korostusvärin tällekin nyt kaveriksi täksi viikoksi. 

Näissä merkeissä jälleen viikon päästä. Ihanaa sunnuntai iltaa!

2 kommenttia:

  1. Tää on kyllä todistettavasti todella tehokas meikkien käyttötapa :) Hyvästi pölyiset laatikonpohjat! Omassakin (sun innoittamana!!) projektissa alkaa 3. viikko :D Sun viime viikon tuotteissa näkyy ihan selkeästi kulumista, jotenki jo kuvien katsomisesta huomaa, et on ollu suokkarituotteita käytössä :) Itse asiassa Ofran highlighteri oli yks niistä sysäyksistä et kiinnostuin tosi teolla Boxycharmista. Muistan et haikailin et sit kesällä ku on saanu rusketusta naamaan (Muahhhahhhhahhhaaaaa mikä vitsi!!!!) ni nimenomaan tää highlighteri näyttää täydelliseltä poskipäillä <3 Maanantaista on tullu himpun verran mielenkiintoisempia ja "helpompia" päiviä ku saa korkata uudet ihanat tuotteet käyttöön! Hyvää alkavaa viikkoa sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, hyvästi pölyiset laatikonpohjat!! ;) Hyvin sanottu! :D En olisi koko aikana tarttunut näistä aika moneenkaan tuotteeseen, jos en olisi tätä projektia aloittanut! Olisivat vain lojuneet siellä laatikoissa. Viikkokin on just sopiva aika kunnolla tutustua tuotteeseen. Ja tosi kiva, kun sinäkin innostuit ja jaksat ylläpitää omaa projektiasi!!
      Boxycharmista on tullut paljon mahtavia juttuja ja tuo Ofra on kyllä yksi parhaasta päästä tähän mennessä.. mutta mutta Tarten jälkeen vasta kylläkin... ;)
      Kiitos, ihanaa viikon alkua sinullekin! :)

      Poista