13.9.2017

Boxien testailut osa II

Vihdoinkin on tilaa tälle II-osalle, I-osasta on humpsahtanut jo muutama viikko. Silloin testailin kotimaisten boxien Bettyn ja Jolien tuotteita ja nyt olisi vuorossa heinäkuun ulkomaiset Boxycharm ja Ipsy Bag. Laatikot näyttivät tältä:





Aloitetaan taas niistä huonoista niin saadaan nämä negatiiviset kommentit ensin alta pois. Niitä löytyi kaksi kappaletta ja molemmat ovat lähteneet jo eteenpäin:


ColourPop Ultra Matte Lip -nestemäisen huulipunan sävyssä Beeper testasin vaikka arvasin, että ei sovi itselleni ei sitten vaikka kuinka yrittäisi. Liian tumma, rusehtava sävy ja näytin aivan naurettavalta. 

WinkyLux Uni-Brow Universal Eyebrow Pencil meni samoin täysin metsään. Yleensä en edes tällaisia käytä, vaan puuterisia, mutta ajattelin antaa tälle hyvän mahdollisuuden. Tästä ei meinannut tulla väriä ollenkaan, piti painaa ja hinkata kovaa, että sai edes jotain irti. Toisen pään harja oli ihan hyvä ja luulen, että se kenelle tämän luovutin, otti sen itselleen nimenomaan tuon harjan takia..


BRTC Jasmine Waterful Sleeping Mask oli ihan ok tuote. Tämän pitäisi tuoksua jasminelta ja varmaan tuoksuukin, mutta itselleni tuli mieleen laventeli. Yleensä en laventelin tuoksusta välitä, mutta tässä se oli ihana ja jotenkin rauhoittava. Tämä oli todella kosteuttava voide, joten säästän tämän kylmemmille ilmoille, jolloin toimii varmasti loistavasti ja siirtyy ok:sta asteen ylöspäin. 


Ihanuuksia olikin sitten useampia, viisi kappaletta, joten tyytyväinen saa jälleen olla laatikoiden anteihin.


Project Beauty Spray.Set.Go. Makeup Setting Spray vaikuttaa erittäin lupaavalta meikinkiinnityssuihkeelta. Olen tätä muutamia kertoja testaillut ja tuntuu pitävän meikin paikoillaan ja ihon mattana pidempään. Ottaa myös sitä liikaa "meikkimäisyyttä" pois sopivasti. Itse suihkekin on todella hieno, joten ei kastele naamaa läpimäräksi.

OFRA Cosmetics Gold Rush -luomivärissä on aivan huikea pigmentti. Sitäkin saisi vedellä vielä syvennettyä, mutta luulen, että tämän kohdalla sitä ei enää edes kaipaisi. Muutenkin ihan täydellinen ja todella laadukas luomiväri kaikkine ominaisuuksineen. Ihana!

Hempz Ultra Moisturizing Herbal Lip Balm toi mieleen sekä väriltään, koostumukseltaan että maultaan Herbinan huulivoiteen, joka tuli huhtikuun Bette boxista. Iso ero näiden kahden välillä on kuitenkin se, että tämä selkeästi kosteutti huulia ja oli erittäin miellyttävä käyttää. Tykästyin tähän todella paljon ja Hempz on merkkinä alkanut kiinnostaa valtavasti.


BareMinerals Invisible Light Translucent Powder Duo -paletista mattapuuteri oli loistava. Piti ihon mattana pitkään ja on melko huomaamaton, joten tällä sai luonnollisen peiton meikille. Glow-puoli ei ole selkeä highlighter, joten poskipäille sievästi laitettuna ei erottanut ollenkaan. Kuitenkin, jos tuotetta suti siveltimellä vähän sinne sun tänne, niin jo kyllä huomasi. On kuitenkin vähän siinä ja siinä, että onko minulla tälle Glow-puolelle mitään käyttöä. No, yleensä keksin aina jotain. Siinä mielessä tällainen duopaketti on vähän huono, koska toinen puoli roikkuu mukana, jos ei sitten halua "rikkoa" sitä. Mattapuoli oli kuitenkin huippu ja sen tulen käyttämään jossain vaiheessa loppuun asti.
 
Blinc Electric Eyes -paletissa on myös aivan huikea pigmentti kaikissa sävyissä. Aivan ihana paletti täynnä tuollaisia metallisia sävyjä, joita nyt ei tule ihan joka päivä laitettua, mutta ovat hyvät olla olemassa, kun sille päälle sattuu. Värit ovat kuitenkin yhtä lukuunottamatta melko neutraaleja, joten upea paletti kerta kaikkiaan!



Kaksi tuotetta jäi testaamatta, joista Juice Beauty PHYTO-PIGMENTS Ultra-Natural Mascaran korkkaan sitten, kun sen maskaran käyttöaika tulee. Ciaté London Wonderwand Gel-Kohl Hybrid Liner sävyssä Black lähtee myös eteenpäin, sitä en edes korkannut, koska näitä linereita riittää ja ne vaan kuivahtavat pakkauksiinsa. Kuitenkin suurimmalta osin upeat ulkomaan boxit taas! Mukavaa keskiviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Ihania tuotteita, huolisin kaikki itselle <3 Oon muuallakin ihastellut tuota Blincin palettia, harmi et missasin just sen paletin, mut kyl se Tarte kummasti lohdutti :D Sen verran innostuin noista ameriikan ihmemaan bokseista et tilasin Ipsynkin XD Nyt on sit tuplasti odotettavaa- ja tullattavaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo kuinka mahtavaa! :)) Hyvä päätös!! ;) Ipsyssä sitten onkin vaihtelua tuotteiden välillä aika paljonkin, siis kuka saa mitä... Se siinä on tooodella huippua, että tulee suoraan postilaatikkoon! Ja hienossa kiiltelevässä pakkauksessa.. ;) Shipito on vähän salakavala... saa meidät tilaamaan kaikenlaista.. ;)

      Poista