18.9.2017

Draw My Stash Week 13

Viikot ne vaan vierii vikkelään. Tuntuu, että saan koko ajan olla kirjoittamassa tästä projektistani. Välillä mietin, että pitäisikö päivitykset tehdä ehkä parin viikon tai jopa kuukauden välein, mutta ei ainakaan vielä. Kuukauden välein olisi ehkä jopa liian pitkä, koska sitten olisi liikaa läpikäytävää. 


Suurin piirtein kuukauden päästä meillä on reissu tiedossa, joten silloin ainakin jää päivitysten väliin pari viikkoa, joten katsotaan, miten siitä sitten jatkan eteenpäin. 

Viikon 12 tuotteet olivat seuraavat:



Makeup Revolution Radiant Lights Glow
Pacifica Island Life Natural Mineral Eye Shadows
Nars Mini Orgasm Blush

Highlighter ja poskipuna olivat käyttämättömiä, mutta luomiväripalettia olin joitakin kertoja testaillut. 

Viikon käytön jälkeen ne näyttävät tältä:


MUR:n highlighter on niin kaunis. Sävy on kultainen, mutta se ei tule niin voimakkaasti esiin kasvoilla kuin esimerkiksi Beccan Champagne Pop tai OFRAN Rodeo Drive. On paljon huomaamattomampi, mutta silti tykkäsin tästä todella paljon. Melko varisevaa tämä on, mutta onhan tämä edullinen tuote. Jälleen yksi highlighter, jota pitäisi alkaa käyttämään vähän enemmän tulevaisuudessa...  


Pacifican paletista en edelleenkään niin välittänyt. Jotenkin nuo sävytkään eivät riitä itselleni, vaan pitäisi olla jotain muuta apuna. Mielessä kävi, että tämä voisi olla kuitenkin ihan riittävä reissupaletti tulevalle matkalle, jos vain saisin siellä aikaiseksi luomiväriä edes laittaa. Tulisi ainakin käyttöä eikä olisi niin väliä, vaikka sattuisi rikkoontumaankin. 


Nars, Nars, Nars... Tämä oli kyllä oikeasti täydellinen poskipuna. Tässä ei ollut niin kovasti pigmenttiä kuin epäilin, joten ihan niin niin varovainen ei tarvinnut olla. Melko rennolla kädellä sai loppujen lopuksi laittaa. Sävy on aivan ihana, joten ei tätä kyllä turhaan ylistetä joka paikassa. Tämä minun punani on minikoossa, mutta uskon tuon olevan erittäin riittoisa paketti. 

Kaiken kaikkiaan viikko 12 meni kuitenkin ihan kivasti ja tiedänpä nyt omistavani jälleen yhden ihan täydellisen highlighterin ja ihan täydellisen poskipunan. Viikolla 13 käyttelen sitten seuraavia tuotteita:


Too Faced Sweet Peach Glow -palette
Studiomakeup On-The-Go Eyeshadow Palette sävyssä Cool Down

Tein nyt niin radikaalin tempun, että kun arvontakone arpoi highlighteriksi Too Faced'n paletin, päätin ottaa samalla saman paletin poskipunan myös käyttöön ihan ilman arpomisia. Olisi pitänyt silloin aiemmin tehdä sama sen Tarten Swamp Queen -paletin kanssa.


Tämän paletin ostin Tukholman Sephorasta aikaisemmin tänä vuonna ja testattua olen sen saanut, mutta kuten tavallista, siihen testaamiseen se on tainnut jäädä. En oikein edes muista, mitä mieltä olin mistäkin napista. Aion käyttää tuota bronzeria tämän viikon myös, niin pääsen senkin kanssa hyvään vauhtiin samaan aikaan. Ihana tuoksu tässä ainakin on! 


Tämä luomiväripaletti tuli 11/2016 Boxycharmista ja olenko käyttänyt tätä...? No en ole muuta kuin testannut äkkiseltään muutamaa sävyä. Nyt nähdään sitten kunnolla, mihin tästäkin paletista on. Sävyt ainakin vaikuttavat lupaavilta, joten uskoisin, että tämän kanssa pärjää hyvin. Näillä mennään seuraavat seitsemän päivää. Ihanaa alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Nostan hattua, että jaksat uurastaa Stash-tuotteiden kanssa ja tehdä vielä tarkat postauksetkin:)
    Musta ei olisi tällaiseen pitkäjänteisyyteen...;)
    Mukavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Kiva kuulla ja kannustus on aina tervetullutta :) Katsotaan nyt, kuinka kauan jaksan vielä, mutta yli puolen välin ollaan, joten eiköhän se tästä..
      Kiitos samoin, ihanaa uutta viikkoa sinullekin! :)

      Poista