23.6.2018

Boxycharm March 2018

Uutta boxia pukkaa jälleen ja tällä kertaa se on maaliskuinen Boxycharm. Enää muutama vanha yllätyspakkaus esittelemättä ja sen jälkeen olenkin aikataulussa.



Aivan kertakaikkiaan ihana tapaushan tämä maaliskuun paketti oli, joten olen edelleen erittäin tyytyväinen tilaaja. Jälleen kerran laatikossa on luomiväripaletti ja tuttuun tapaan yhteensä viisi toinen toistaan ihanampaa tuotetta.




Pür The Complexion Authority 12-Piece Eyeshadow Palette ($36.00)
Aivan ihana paletti, josta löytyy sekä shimmeriä että mattaa. Olen varsinkin noita punaisen eri sävyjä käytellyt aika ahkeraankin ja tykkään myös paletin laadusta. Tiedän, että sitä on joillakin tahoilla moitittu, mutta itse en tykkää liian pigmenttisistä luomiväreistä, koska niiden kanssa pitää olla vähän tarkemmat, ei niin ronskit otteet. Pigmenttiä tässä on siis omiin tarpeisiini juuri sopivasti. Hieman variseviakin värit ovat, mutta silti tämä jää ehdottomasti omaan käyttöön. 



Butter London Double Decker Lashes Mascara ($20.00)
No nyt on kyllä ainakin paketilla kokoa ja näköä. Tämän maskaran avulla pitäisi saada ripsiin 200 % enemmän volyymiä sekä 314 % lisää taipuisuutta. En osaa aavistaa, miten tuo on noin tarkkaan voitu mitata. Tarjolla olisi ollut myös vaihtoehtoisia maskaroita, mutta tämä herätti itsessäni etukäteen eniten ajatuksia, joten onneksi sain juuri tämän. Erittäin mielenkiintoinen tapaus ja ei kun maskarajonoon.


South Mane Beauty Under Eye Gels ($10.00) 
Ihanaa saada näitä silmänaluslappusia, koska niille on aina tarvetta, eikä niitä varastoissani näiden saantihetkellä ollut. Nämäkin on jo käytetty. Käytin kolmena peräkkäisenä iltana, että saisin sen parhaan lopputuloksen, mitä näillä on saatavissa. Liuskat hieman kihelmöivät, pysyivät erittäin hyvin, eivätkä olleet liian märät. Nämä olivat ennemminkin vetiset kuin geelimäiset ja pieni "cooling sensation" näistä tuli. Pidin lappusia joka päivä sen puolituntia, joka on melko pitkä aika. Havaittavissa oli ehkä pientä silmäpussien pienenemistä ja selkeästi kosteuttivat silmänalusia. Tummat silmänaluset eivät ole ongelmani, joten siihen en osaa ottaa kantaa. Ehkä voisin ostaa uudestaankin, mikäli vastaan tulisi. 


The Vintage Cosmetic Company Smokey Eye Brush Set ($23.15)
Jälleen kerran ne boxin pakolliset siveltimet ja jälleen kerran saanen mainita, että siveltimiä ei voi ikinä olla liikaa. Näissä on ihanan hempeän vaaleanpunaiset varret ja niissä kivat tekstit. Vaikuttavat erittäin laadukkailta, joten varmasti tulee tartuttua useinkin. Nimensä mukaisesti olisivat "smokey eye" -setti, mutta eihän niitä nyt tietenkään ole pakko vain siinä ominaisuudessa käyttää. 






Pretty Vulgar Make Them Blush - 111 Prim Vixen ($26.00)
Tämä poskipuna näyttää paketissa niin viimeisen päälle kirkkaalta ja pelottavalta, mutta oli poskilla oikeastaan ihan nätti. Tällä saa hieman luonnollisemman ja hempeämmänkin lopputuloksen, kun varovasti käyttää, joten oikeastaan tämä oli ihan kivaa vaihtelua poskipunavarastoihini. Tämän sävyistä en omista ennestään. Pysyi myös poskilla ihan hyvin. Vaihtoehtona tälle olisi ollut vähän normaalimman sävyinen saman merkin puna, mutta olen erittäin tyytyväinen tähän. Nämä Pretty Vulgarin pakkauksetkin ovat aina niin kauniita!




Boxin arvo oli maaliskuussa yhteensä noin $115, joten arvokkaamman puoleinen yllätyspakkaus jälleen kerran. Tykkäsin tästä todella paljon ja kaikki tuotteet jäivät omaan käyttöön. Oikein ihanaa juhannuksen jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Ihana boxi<3 Superkivoja tuotteita jokaikinen. Olisi hauska kuulla jossain vaiheessa pitikö luvatut prosenttilukemat kutinsa tuossa Butter Londonin ripsivärissa... "200 % enemmän volyymiä sekä 314 % lisää taipuisuutta" kuulostaa melkein maailmaennätykseltä;)
    Kivaa juhannusta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli huippuboxi jälleen kerran! <3 Hahhah.. ihmetellä täytyy, minkälainen taikuri nuo luvut on saanut aikaan ;) Täytyy raportoida sitten joskus, pitikö lähimainkaan paikkansa :D
      Helteistä viikon jatkoa! :)

      Poista
  2. Nämä boksikommentoinnit on yks mun suosikkilukemisia. On kiva tietää, et niitä on vielä sulla jäljellä (ja lisää tulee luultavasti...) :) Mulla ei ole liioin kosmetiikasta kiinnostuneita kavereita, niin sitäkin kivempi on lukea muiden kokemuksia ja mielipiteitä samoista tuotteista mitä itelläki on! :) Nytkin sain sulta rohkaisua ottaa vain käyttöön tuo Pretty Vulgarin poskipunan, sävyhän on törkeän kaunis ja pelottava niinku sä sanoit, mutta niiiin kirkas et pelkään näyttäväni elähtäneelt mollamaijalt :D Vessan kalmovaloissa on niin hankala määritellä sitä pigmentin määrää varsinkin kuolemanväsyneinä työaamuina. Luomiväripaletit on järjestään olleet kauniita, mut täytyy myöntää et mulla menee ne enemmän tai vähemmän sekaisin, niin paljon ja samantyylisiä on tullu :) Mun Double Deckerin maskara on just nyt käytössä ja oon ollu yllättyny sen hallitsevuudesta. Siis minä hallitsen sen eikä se mua! Olin satavarma, et se on aivan liian iso mulle, ja värjään samal poskikarvatki jos ripsetki. Eiköhän jotku miesinsinöörit oo laskeskelleet noita %-volyymeja ja muita :) Ens viikon jälkeenhän saa taas ruveta ihan todenteolla ootteleen uusia bokseja. Vielä saa jännitellä josko johonkin ois puskettu se vakioaurinkosuoja XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin tykkään lueskella näitä boxijuttuja muiden blogeista, saa ihmetellä, mitä mieltä muut ovat olleet. Itseltä on erittäin suurella todennäköisyydellä tulossa vielä tekstiä jälkijunassa noista Boxycharmeista, tosiaan ainakin muutama.. tulihan sieltä jo tuo kesäkuunkin boxi.. Ja sorruin kuin sorruinkin tilaamaan Jolien. Voi apua... En ole sitä vielä hakenut, on kyllä jo tullut, mutta toivon totisesti, ettei siellä ole sitä vakkari aurinkovoidetta...
      Pretty Vulgar oli kyllä yllättävän hyvä.. Hahhah.. tuo mollamaija oli aika osuva vertaus :D ;)Ja nyt kyllä niin alkoi kutkuttamaan tuon Double Deckerin korkkaus.. pahus soikoon. Jos se oikeasti toimii kuten miesinsinöörit on laskeskelleet, niin avot..! Hitsiläinen, kun niitä maskaroita riittää ja jonkinlainen roti pitäisi siinä järjestyksessä pitää. No, yritän tsempata..
      Kiitos kommentista ja anteeksi tooodella myöhäinen vastaus! Aurinkoista viikon jatkoa! :)

      Poista