11.6.2018

Reissuostoksia - Tallinnan tuliaiset

Teimme toukokuun puolessa välissä viikonloppureissun Tallinnaan. Paikka on sellainen, että sieltä pakostakin tulee ostettua vähän yhtä sun toista. Päätin kuitenkin jättää meikit väliin ja ostelin vaatteita, kengät sekä tietenkin jonkin verran muuta kosmetiikkaa.



Kaikenlaista kivaa ja mielenkiintoista muuta kosmetiikkaa mukaan sitten tarttuikin. Yritin ostella tuotteita, mitä ei ihan heti täältä meidän lähikaupoista löydy tai mitä en ole aikaisemmin kokeillut. 


Oblepikha Siberica Hand Cream
Oblepikha Siberica Foot Cream

Näitä en ole aikaisemmin kokeillut ja koska käsirasvatilanteeni on todella hyvässä jamassa, päätin ostaa. Samalla mukaan tarttui jalkavoide, jolle tulee syksymmällä sitten varmasti käyttöä. 


Mizon Enjoy Vital Up-Time Soothing Mask
Mizon Enjoy Vital Up-Time Calming Mask
Mizon Dust Clean Up Deep Cleansing Bubble Mask
Mizon Enjoy Vital Up-Time Nourishing Mask

Naamioita laatikkoni koristeeksi lisää. Kuten olen kertonut, olen viime aikoina keskittynyt tuubiversioihin, joten nämä kangasnaamiot ovat jääneet todella vähäiselle käytölle. Eiköhän näidenkin aika kuitenkin tule.  Näistä varsinkin tuo Bubble Mask tulee olemaan mielenkiintoinen, en ole aikaisemmin kokeillut. 

Rich Pure Luxury Argan De-Frizz & Shine Mist 

Tämä oikeasti on täyttä luksusta. Hyvänen aika, millainen kiilto tästä tulee hiuksiin, ihan häikäisee, ja tuoksukin on aivan kertakaikkisen lumoava. Tuoksu voi olla joillekin ehkä jopa liikaa. Itse olen kuitenkin erittäin tyytyväinen ostokseeni ja kun tämä pullo on käytetty, ostan lisää. 


Naturalium Mango Body Lotion
Treaclemoon One Ginger Morning Bath and Shower Gel

Naturaliumin vartalovoiteessakin on niin ihana mangon tuoksu, että en malta odottaa sen käyttöönottoa. Minulla on saman sarjan vartalosuihke, joten niitä on sitten kiva käyttää yhtäaikaa. Treaclemoonin raikastakin raikkaampi suihkugeelinäyte tule aikoinaan Bette Boxista ja ihastuin siihen täysin. Vihdoin sain ostettua itselleni sen täysikokoisena ja tämä pääsee taatusti jo kesällä käyttöön. 


Fruttini Bonjour Macarons Vegan Shower Gel
Fruttini My Daydream Is Strawberry Body Lotion

Vain kaksi Fruttinia?! Pystyin kiristämään hammasta näiden kohdalla. Otin ihanaisen mansikkavartalovoiteen sekä uutukaisen suihkugeelin, johon en ole aikaisemmin törmännyt. Tuoksu on molemmissa aivan taivaallinen. 


Dirty Works Super Rich Hand Cream 
Dirty Works Shea You Care Body Butter 

Tämän merkin tuotteita olen blogeissa nähnyt, mutta itse en ole vielä päässyt testaamaan. Tuoksu näissä kummassakaan ei mielestäni ole kovin kummoinen, mutta itse purkit ovat todella pirtsakoita tapauksia.  


Semmoiset omasta mielestäni melko minimaaliset olivat Tallinnan tuliaiset tällä kertaa. Kyllä se Tallinnan tarjonta vaan tuntuu aina niin paljon mielenkiintoisemmalta. Ihanaa viikon jatkoa!

6 kommenttia:

  1. Oi, mitä Fruttineja! :O Oliko siellä kuinka paljon erilaisia? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fruttinit ovat niin parhaita! <3 Tällä kertää yritin kuitenkin pitää järjen päässä niiden kanssa. Olisihan siellä ollut vaikka ja mitä.. läheltä piti etten vartalosuihkettakin ostanut, mutta tyydyin nyt näihin. Enköhän pääse Fruttinien lähelle uudestaankin jossain vaiheessa ;) Tuohon Macaronsiin en ollut missään aikaisemmin törmännyt...

      Poista
  2. Kivoja ostoksia ja tuollaiset värikkäät putelit piristävät kummasti:) Olen kokeillut joitakin Dirty Worksin tuotteita, mutta niiden vahvuus on kyllä kiva ulkonäkö (Soap & Gloryn tapainen) ennemmin kuin tuotteiden teho ja laatu, näin ainakin itse koin. Fruttineja pitäisi saada kokeiltua enemmän. Pitäisiköhän lähteä Tallinnassa käymään...;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on, juuri nuo Dirty Worksit ostin ihan täysin noiden purkkien ulkonäön perusteella, pöytää koristamaan ;) Eivät valitettavasti muuten vaikuta hääppöisiltä.
      Noita Fruttineja saisi kyllä alkaa tulemaan tänne Suomeenkin jo vihdoin ja viimein ihan kunnolla.. Aina melkein pitää ulkomailta asti niitä rehata..
      Tallinnan reissu tekee aina hyvää.. piristää kummasti ;) <3

      Poista
  3. Voi tätä kateuden määrää!! :D En oo ikinä käyny Tallinnassa (tai siis olen vuonna - 92, ku vessapaperissaki oli vielä tikkuja), sun ostokset on ihania <3 Uusia ja kivankuuloisia merkkejä, ja tietenkin shoppailun ihanuus :D Ootko aatellu et voisit esitellä vaatteitakin ja niitä kenkiä! :) Aina kiinnostaa muiden ostokset. Siberican tuotteet ois kokeilulistalla, jalkarasvasta ois hyvä aloittaa. Richin misti alko ihan tosissaan kiinnostelee, mun kuontalo ku on karhea luonnonkikkura. Itellä ei oo mitään reissua tiedossa paitsi perusreissu Turkuun, ruotsinlaivallekaan en ehdi. Onko sulla vielä tiedossa (ostos)reissuja? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tallinna on kyllä niin ihana paikka varsinkin kesällä.. ja joulun aikoihin, silloin on tunnelmaa! Mutta kallistuu koko ajan, ihan Suomen hinnoissa jo valitettavasti mennään joidenkin asioiden kanssa.
      Olen joskus miettinyt tuota muiden ostosten esittelyä, mutta en ole saanut aikaiseksi. Pitää ensi kerralla pitää mielessä! Itseäkin kiinnostaa aina kovasti muiden ostokset (muukin kuin kosmetiikka), joten ihan hyvin voisi senkin tehdä.
      Tuota Richiä ei voi kuin suositella. Itselläni on nyt vaalea tukka ja se tekee siitä niin kiiltävän, että huh... Mahtava!
      Ei olla kesälle vieläkään buukattu mitään. Kiire alkaa tulla, jos johonkin haluais vielä lähteä. Lasten syyslomalle on kyllä varattu, joten joku reissu onneksi siintää siellä kaukana tulevaisuudessa <3 Turkukin on aivan ihana kaupunki, varsinkin kesällä! <3

      Poista