9.10.2017

Bette Box lokakuu 2017

Hain tänään töiden jälkeen lokakuun Bette boxin, jota odottelin vähän kuumeisemmin kuin normaalisti, koska oli bloggaajaboxi. Odottelin tätä jo ennen viikonloppua saapuvaksi, mutta ilmeisesti tämä alkaa olla ihan normaalia, että tulee nykyään vähän myöhemmin. 


Boxi vaikutti melko pienikokoiselta ja todella kevyeltä, joka on aina vähän arveluttavaa. Painavamman yhdistää aina huippulaatikkoon, mutta eihän se nyt toki niin välttämättä mene. 


Tämä oli ensinäkymä, kun boxin avasin. Heti tietenkin pisti silmään tuo Lumenen ihanuus, jota olen kaavaillut joskus hankkivani, mutta eipä sitten enää tarvitsekaan. 


Tunnetila-blogin Ninan suosikkia Lumene Invisible Illumination Instant Glow -sävyseerumia olen muutaman näytteen verran testannut ja on aivan loistava tuote. Varsinkin, kun näihin ilmestyivät ne eri sävyvaihtoehdot, ajattelin jossain vaiheessa ostaa tämän light-versiossa, koska se "kaikille sopiva" sävy oli hieman liian tumma. Nyt kun tästä saadusta pullosta etsin sitä sävyä kissojen ja koirien kanssa, huomasin, että tässähän lukee "Universal Shade", joten pikkaisen laskivat nyt pisteet, mutta käytettyä kuitenkin tulee. Tätä seerumia voi siis käyttää ihan sellaisenaan tai kasvomeikin alla. Voi kun olisikin ollut sävyssä light... 


Seuraavana laatikosta pisti silmään Ziaja Goat's Milk Moisturizing Day Cream, joka on Hannamaria-blogin Hannan laatikkoon valitsema tuote. Nythän tilanne on niin, että tykkään aivan kamalasti Ziajan suihkugeeleistä sekä käsi- ja vartalovoiteista, mutta nämä kasvorasvat eivät vaan itselläni toimi. Tämäkin tulee varmasti käytettyä tasan tarkkaan kaulalla vaikka kuinka pitäisi sopia hyvin meikin alle. Sitä paitsi tämä on tarkoitettu kuivalle iholle, joten metsään menee siinäkin. Niin tai sitten yövoiteena on toinen vaihtoehto, koska pintakuivuutta kyllä saattaa talvella välillä itselläni esiintyä.


Curaprox Black is White Whitening Toothpaste on ihan mielenkiintoinen tuote. Tämä sisältää aktiivihiiltä ja valkaisee ilman kiillevaurioita. On myös todella kallis tuote, koska 90 ml tätä yhdessä hammasharjan kanssa maksaa noin 24 €. Tämä onkin nyt hyvä ottaa tulevalle matkalle mukaan, tulee varmasti siellä käytettyä samantien loppuun. Tämä oli siis Blinger Shimmer -blogin Miran suosikkituote. 

L'occitane en Provence Shea Ultra Rich Body Lotion on tuttu tuote, olen muutaman tällaisen pienemmän pakkauksen tätä käyttänyt. Voide on todella kosteuttava ja tykkään myös tämän vähän omituisesta tuoksusta. Pieni purkkihan tämä on, joten ei valitettavasti kauaa nokka tuhise, kun tämä on loppu-slut, mutta miellelläni kuitenkin tämän käyttelen. Tämän tuotteen on Essie's-blogin Essi valinnut boxiin. 


Viimeisenä tuotteena Nonnulan Jonnan suosikki Treaclemoon One Ginger Morning Bath and Shower Gel. Tässä on niin lumoava tuoksu, että se vie totaalisesti mennessään. Aivan ihana! Värikin on niin piristävä, että aamulla varmasti herää, kun tätä käyttää! Tuli ihan oikeaan saumaankin, koska minulla ei suihkugeelia ollut valmiina tällaisessa pienessä pullossa, joten tämä lähtee nyt sitten myös reissuun mukaan. Tätä tuotetta ei ole testattu eläimillä ja Treaclemoonin tuotteet ovat muutenkin täysin vegaanisia. Hintakaan tällä ei ole paha 5,90 €/500 ml, joten luulenpa, että tätä täytyy ihan vain jo tuoksun perusteella alkaa kyttäämään kauppojen hyllyiltä. 


Viisi tuotetta sisältävä boxi oli kaiken kaikkiaan ihan kiva. Vähän miinusta siitä, että neljä tuotetta olivat pienikokoisia ja se täysikokoinen Lumene sitten sitä universaalia sävyä. Kuitenkin käytän erittäin mielelläni näistä kaikki Ziajaa lukuunottamatta. Silti ihan onnistunut boxi mielestäni. Ihanaa illan jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Mäkin odotin kuin kuuta nousevaa tätä boksia ja olin niiiiiin onnellinen eilen avattuani sen, etten tajunnut ees et 4/5 oli pikku kokoja! :D Lumenen Beauty Serum oli ihan huippu! Rakastan sitä tuotetta, ihanan kuulaan lopputuloksen antaa <3 Tällä hetkellä tykkään, jos nassu ei näytä niin pakkeloidulta ja Beauty Serum antaa sille juuri sopivan pientä tasoitusta ja eloa. En säikähtänyt sävyäkään (hintsun verran tumma mullekin) vaan kivasti se sulautui kasvoille niin ku viime/edellis kuun (?) puuteri. Muut ihanuusyllärit oli suihkugeeli, jonka tuoksu oli kyllä todella virkistävä ja pointsit siitä, et tuli mulle uusi merkki ja ilmeisesti aika ekologinenkin. Mä oon ite myös lähdössä parin viikon päästä reissuun,ja mahtaa olla etten käytäkkään vanhempia tuotteiden pienoiskokoja ensin pois,vaan otankin suihkuihanuuden, hammasjutskan ja L'occitanen mukaan :) Mua naurattikin et Lokkitane oli niin pieni, et mahtaa olla kerralla käytetty mun ruhoon!! XD Ziajan mahan käyttää myös vartalovoiteena. Mulla on yhä käyttämättä edellinenkin versio siitä. Ihanat valinnat oli taas tehty, ja jos perinne jatkuu, niin onko seuraava bloggaajaboksi sitten puolen vuoden päästä? Mukavaa loppuviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, sinulla on reissu vielä edessä päin!! :) Jotain mitä odottaa! <3 Itsekin rehasin juuri nuo kolme samaa tuotetta reissuun mukaan ja tuli kyllä käyteltyäkin. Tahna tuli tiensä päähän ja riitti melkein koko viikoksi. Suihkari on niin totaalista luxusta, joten sitä täytyy alkaa jossain vaiheessa metsästämään. Aivan ihana! <3 Uusi merkki oli itsellenikin.
      Olen samaa mieltä tuosta Lumenen seerumista. Antaa juuri sopivan peittävän ja ohuen lopputuloksen. Värikin sopisi juuri nyt (sain reissussa jopa vähän väriä naamaan), mutta niin sopii myös subscr box blitz -projektiin ottamani vähän liian tumma Lumenen meikkivoide, joten käytän nyt sitä. Kun ei tarvi nyt onneksi sekoitella sitä vaaleampaan..
      Oikein ihanaa ja rentouttavaa lomaa sinulle jo tässä vaiheessa!! <3

      Poista