22.10.2017

Ipsy August 2017 Glam Bag

Minulla on muutamakin saamani yllätysboxi esittelemättä, joten aloitetaan nyt siitä vanhimmasta, joka on elokuun Ipsy Bag. Näistä esittelemättömistä boxeista olen myös testannut jo ne tuotteet, jotka edes aioin testata tai korkata, joten laitan nekin mielipiteet nyt näihin samoihin postauksiin. Elokuun pussukka näytti tältä:


Näitä pussukoita oli kolmessa eri punertavan värissä ja tekstissä (Peace Love Lipstick, Wild & Free tai Good Vibes Only) ja itse sain tämän Peace Love Lipstick -version. Tyttäreni tietenkin hamusi tämän jo itsellensä, joten on päässyt siellä jo käyttöön. Näitä pussukoita tulee nyt tasaiseen tahtiin, eikä niille kaikille todellakaan ole itsellä käyttöä. 


Yhteensä tuotteita oli jälleen viis:

Pacifica Coconut Blush Duo
Steve Laurant Precision Tip Liner in Black
Make Up For Ever  Excessive Lash Arresting Volume Mascara
TheBalm Voyage Vol. II sävyssä Kuwakaribisha
A. True Green Tea Calming Cream

Näistä olen ainoastaan Pacifican poskipunaduon testannut:



Coconut Blush Duo sisältää siis kookosta, jolla pitäisi olla ihon vanhenemista estäviä vaikutuksia. Vasemmanpuoleinen puna on ennemminkin bronzer, mutta kummatkin sävyt olivat niin kauniit ja hyvännäköiset, että tämä jää ehdottomasti omaan käyttöön. Näillä saa sekä vähän maltillisemman että hieman pakkeloidumman lopputuloksen, joten varovainen saa olla. Melko varisevaa tavaraahan tämä oli, mutta annettakoon se anteeksi.  Isot plussat myös tietenkin siitä, että tämän tuotteen pitäisi olla täysin vegaani eikä ole testattu eläimillä.   



Steve Laurant on ilmeisesti ihan uusi merkki markkinoilla enkä ole siitä aikaisemmin kuullutkaan. Tämän rajauskynän ruusukultainen pakkaus on aivan upea ja luxusmainen ja itse tuotteen pitäisi olla vedenkestävä. Mutta minulla ei ole tälle käyttöä, joten tämä lähtee arvontaan, jonka vielä varmasti tämän vuoden puolella tulen suorittamaan. 

Green Tea Calming -voiteella pitäisi olla ihoa rauhoittava vaikutus varsinkin sisältämiensä laventelin ja kamomillan ansiosta. Koostumuksen pitäisi olla kevyttä ja sopiva erityisesti rasvaiselle iholle ympäri vuoden. Pitäisi toimia myös meikin alla. Tätä en ole korkannut vielä päivänselvästä syystä. Niitä voiteita on jonossa hieman liikaa, myös niitä korkattuja, joten tämä saa nyt odottaa vuoroaan. 


MUFEn maskara oli huippukiva yllätys. Vaikka maskaroita on jonoksi asti, niin tämän korkkaan ehdottomasti käyttöön, kunhan tämä nykyinen (tosin juuri käyttöön otettu) on tullut tiensä päähän. Yksi kerros tätä maskaraa pitäisi riittää saadakseen kaikki tehot irti. Mahtavaa!


Viimeisenä ihanassa pikku pakkauksessa oleva theBalmin luomiväri, jota siis en myöskään ole testannut siitä syystä, että lähtee myös tyttärelleni. Eiköhän minulta tätä samaa persikkaan menevää sävyä löydy varastoistani jo ihan tarpeeksi, joten mielelläni annan tämän jollekin, jolla on oikeasti tälle käyttöä. Olisihan tämä voinut highlighterinakin mennä, mutta onhan minulla niitäkin jo ihan tarpeeksi. 


Kolme tuotetta jäi siis omaan käyttöön ja loput, pussukka mukaan lukien, lähtevät eteenpäin. Olen kuitenkin enemmän kuin tyytyväinen näihin omaan käyttöön jääviin, joten erittäin onnistunut pussukka siinä mielessä. Poskipuna on jo mahtavaksi todettu, maskarakin on sitä ihan varmasti ja luotan siihen, että voidekin toimii. Rentouttavaa sunnuntain jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Ipsy Glam Bag on kyllä aivan mielettömän hyvä yllätysboxi:) Sieltä tuntuu löytyvän aina tuotemerkkejä, joista ainakaan meikäläinen ei ole koskaan kuullutkaan, kuten Steven Laurant. Pitääkin ruveta kaivamaan tarkempaa tietoa ko.merkistä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kyllä kovasti tästä boxista. Tulee juuri noita tuntemattomampia merkkejä, mutta välillä ihan huippujakin, kuten nyt omasta mielestäni tuo MUFE. Tämä pussukka on niin halpakin ja sen saa omaan postilaatikkoon, mikä on itselleni suuren suuri plussa! ;)

      Poista