14.7.2018

Jolie Box heinäkuu 2018

Yllätyslaatikon esittelyä olisi jälleen tarjolla, koska sorruin kaiken säästelyn ja hampaiden kiristelyn jälkeen tilaamaan jälleen Jolie boxin. Näinhän ei pitänyt käydä, mutta sieltä tuli niin hyvä tarjous, että se puri. Pitäisi saada yksi laatikko kaupan päälle tai ainakin sellainen oli jaossa niin kauan kuin niitä ylimääräisiä laatikoita riittää. Nyt on hieman epäselvää, että onko se ylimääräinen juuri tämä heinäkuun laatikko vai miten sen kanssa kävi. No luulisi, että olisivat ilmoittaneet, jos en saanut ylimääräistä laatikkoa. Täytyy varmaan varmistaa kuitenkin heidän asiakaspalvelustaan. 


Oli kyllä kiva saada vanha tuttu Jolie, josta tulee välillä sellaisia aarteita, että ei tiedä, miten päin olisi. Tulihan tästäkin usea todella kiva juttu, joten hyvin ainakin alkaa. 


Hyvät ihonhoitotuotteet ovat lähinnä se syy, miksi tämän jälleen tilasin. Tällä kertaa laatikko sisälsi kuitenkin jopa pari meikkituotetta ja yhden hajusteen, joten ihonhoitoon ei niinkään oltu tällä kertaa satsattu, mutta ei se mitään. 


Acorelle Eau Fraiche - Lotus Dream Relaxing
Kevyttuoksu, joista laatikkoon oli laitettu yksi kuudesta vaihtoehdosta. Itselleni osui aivan ihanan oloinen Lotus Dream, joka sisältää tyyneyden ja rauhallisuuden tunnetta sisältäviä litsin ja laventelin eteerisiä öljyjä. Vaikka en yleensä laventelista välitä, niin tässä se ei tunnu haittaavan ollenkaan. Vaikuttaa todella ylelliseltä tuotteelta, joka tulee ihan varmasti käytettyä. Merkki on itselleni uusi.


Uoga Uoga Natural Lip & Cheek Colour - Tender
Toinen laatikon meikkituotteista on voidemainen huuli- ja poskipuna viileän ruusuisessa sävyssä Tender. Hieman tummalta tämä ensi vilkaisulla tuossa purkissa vaikutti, mutta poskilla sävyä saa häivytettyä sen verran, että näyttää todella kauniilta. Käytän voidemaista punaa päivittäin, joten näille riittää käyttöä. Tämä tuote sisältää luonnollisia mineraalipigmenttejä ja kasviöljyjä, joiden pitäisi ravita, pehmentää ja suojata ihoa. Aivan ihana tuote tämäkin!


Couleur Caramel Essence de Provence Cream Eyeshadow - 178 Pearly Bronze
Toinen meikkituote on nestemäinen luomiväri kauniissa pronssisessa sävyssä. Tämän pitäisi sopia myös rajausten tekoon. Näyttää erittäin kauniilta, mutta tämä tuote lähtee valitettavasti eteenpäin, koska en millään saa käytettyä tätä ennen kuin menisi huonoksi. 


Absolution La Crème de Santé Balancing Care
Ihanaa saada heti tuote Absolutionilta, merkki, johon olen täysin ihastunut. Tämä voide on infolappusen mukaan Jolien koko viime vuoden myydyimpiä tuotteita, joten täytyy olla hyvä. Tämä on siis kasvovoide, jossa koostumuksen pitäisi olla kevyt, mutta tuotteen sisältämien 20 ainesosan ansiosta tehdä ihmeitä. Tämän pitäisi sopia myös meikin alle ja auttaa ihoa pysymään mattapintaisena, jotka ovat molemmat itselleni erittäin tärkeitä ominaisuuksia. Pääsee ehdottomasti käyttöön jossain vaiheessa. 


Mádara Smart Antioxidants Anti-Fatigue Eye Cream
Tuote, jonka pitäisi kosteuttaa, kiinteyttää ja kirkastaa sekä vähentää juonteita, tummia silmänalusia, turvotusta sekä väsymyksen merkkejä. Lisäksi tämän pitäisi ehkäistä ihon ennenaikaista ikääntymistä. Tuote, jonka omistan jo täysikokoisena, johon ihastuin käytettyäni aikoinani samanlaisen näytteen. Nappiin meni tämäkin, koska on jo hyväksi todettu. 


Mielestäni alkoi ihan kivasti tämä uusi Jolie-jaksoni, joten tästä on hyvä jatkaa. Ainoastaan luomiväri lähtee eteenpäin, mutta muut tuotteet jäävät ehdottomasti omaan käyttööni. Rentouttavaa ja aurinkoista viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Ihana Jolie, kuten sanoit ni nimenomaan ihonhoitotuotteet on superia näissä bokseissa <3 Ikinä en raski ostaa esim Absolutionin tuotteita vaikka mieli tekis, ni on ihana saada niitä sitten näin, luksusta <3 Mä muuten laitoin Jolielle viestiä tilatessani sen 3 kk:n satsin et kuuluuhan satsiin varmasti se 4. boksi, koska sitä ei näkyny ostoskorissa. No, en oo saanu vastausta. Mä oisin halunnu kans tilata heti sen 6 kk:n satsin, mut en tie mikä nuukuuskohtaus mulle tuli ni otin vain puolikkaan siitä. Nyt oon kade sulle! :D Mulla oli eri variaatiot tuotteista ku sulla, tuoksuna tosiaan Orchid jotain, antistressaava eli omiaan mulle :) Poskipunahuulijutusta oli Apricot, mun silmiin enemmänki just ruusun sävyä ku persikkainen. Siinä on vaan aivan liian vaalea sävy, et näkyis kunnolla. Oisin mielelläni ottanu sun Tenderin. Hyvä ku sanoit luomivärin rajatusta säilyvyydestä, en ees huomannu sellaista eli otan sen heti käyttöön. Pitää muuten sanoa et nauroin ääneen sun edellistä postausta mis olit pressannu sen puuterin, et sait ne jäljel olevat reunatki käyttöön. Nyt puhutaan tosi omistautumisesta! :D Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli niin ihana laatikko jälleen ja mahtavaa tosiaan, että sisälsi sitä Absolutionia! <3 Oletko jo saanut Jolielta vastausta siitä ylimääräisestä laatikosta? Pitäisi myös saada aikaiseksi laittaa se viesti, mutta tämä lomailu vähän sotkee näitä mun juttuja ja kuvioita.. :D
      Noo.. ainahan voit jatkaa tilausta ;) Ihme kyllä itselleni ei juuri tuossa paikassa iskenyt se nuukuus päälle.. vaikka yleensä se jyskyttää kyllä koko ajan takaraivossa: "tarvitsenko oikeasti.. no en kyllä tarvi..!" ;)
      Ooh.. Orchid tuoksu kuulostaa kyllä aivan luksukselta! Mutta harmi, jos se poskipunasysteemi oli liian vaalea :( No ehkä se menee talvella ;)
      Hahah... joo, tuossa se nuukuus just tulee esiin. Ilman muuta on otettava keinoja käyttöön, että saa tuotteen jämätkin käytettyä niin hyvin kuin mahdollista ;) Ei paina mitään vaikka kaapissa on 20 muuta puuteria jonossa... :D
      Kiitos! Helteistä viikon jatkoa sinulle!

      Poista