23.4.2018

Mádaraa

Tuli tehtyä pienimuotoinen tilaus Mádaran verkkokauppaan, kun mainostettiin niin kovia alennuksia. 40 % on jo sellainen, että sitä en malttanut jättää välistä. Tilasin kuitenkin vain kolme tuotetta, joten pidin pään kylmänä:


Näiden kanssa pääsin juuri ja juuri ilmaisiin postituskuluihin, jonka raja oli 50 € ja nämä maksoivat yhteensä 55,80 €. Pakettikin tuli todella nopeasti, jos ei nyt muistaakseni ihan heti seuraavana päivänä tilauksesta, mutta ainakin sitä seuraavana.



Ensimmäisenä Smart Antioxidants Anti-Fatigue Eye Rescue Cream, jonka nyt alennusten kanssa sain hintaan 18,60 €. Tämä on väsymyksen merkkejä häivyttävä silmänympärysvoide, jonka pitäisi myös kiinteyttää, kirkastaa, kosteuttaa, häivyttää juonteita, tummia silmänalusia sekä turvotusta. Tuote sisältää myös ikääntymisen merkkejä häivyttäviä ainesosia. Käytin tästä näytteen maaliskuussa ja tykästyin, joten korkkaamista odotellessa.



Tilasin myös Infusion Vert Firming Antioxidant Body Oilin, josta maksoin 16,20 €. Tämän pitäisi olla ylellisen pehmeä ja iholle välttämättömiä vitamiineja sisältävä aromaattinen vartaloöljy. Lisäksi tuotteen pitäisi kiinteyttää sekä edistää ihon kimmoisuutta. Tässä on ihanan raikas tuoksu, joka sisältää mm. sitruunamelissaa ja timjamia. Juuri mainitsin maaliskuun Bette Boxin kohdalla, että en mielellään lotraile öljyillä. Nyt lotrailtuani sen Natusanin kanssa, niin eipäs se nyt niin pahalta enää tunnukaan ja itse asiassa se on mahtavaa, kuinka nopeasti se imeytyy ihoon. Ajattelin, että tämä voisi olla ihana käyttää kesällä, koska jos toimii Natusanin tavoin eli imeytyy myös nopeasti, niin on siinä mielessä kevyempi käyttää lämpöisillä keleillä kuin normaali vartalovoide. Katsotaan, toimiiko.




Viimeisenä tottakai seerumi eli SOS Hydra Repair Intensive Serum, josta maksoin 21 €. Tästä olen lueskellut niin paljon, että oli pakko vihdoin ja viimein itsekin panna tilaukseen. Tämä tuote on kehitetty säilyttämään ihon syvimpien kerrosten kosteus ja tasapainottamaan stressaantunutta ihoa. Tuotteen pitäisi sopia kaikille ihotyypeille sekä kaiken ikäisille. Ihanaa päästä nyt tätäkin jossain vaiheessa käyttämään.



Aivan ihania ihonhoitotuotteita kaikki kolme ja olen näistä todella innoissani. En tiedä, koska mikään näistä pääsee käyttöön asti, mutta ehdottomasti nautin näistä täysin rinnoin sitten, kun se aika tulee. Aurinkoista viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti