9.4.2018

Ipsy December 2017 Glam Bag

Olisi ehkä korkea aika esitellä viime vuoden viimeinen "yllätysboxi", joka on ihanan kimaltelevassa, hopeisessa pussukassa tullut Ipsy Bag:


Valitettavasti nämä postaukset laahaavat pahasti perässä, mutta sama kait tuo loppujen lopuksi on, koska nämä Ipsyt esittelee. Tämä tulee kuitenkin Jenkkilästä ja muutenkin eri pussukoissa voi olla valtavasti vaihtelua, ihan eri sisällöt. 



Tuotteita löytyi jälleen viisi, joista kolme on näytettä, yksi täysikokoinen ja yksi sivellin. Mitään näistä en ole vielä korkannut, mutta aikaisempaa kokemusta on yhdestä näytteestä. 



Kokemusta on vasemmalla olevasta First Aid Beauty Face Cleanserista. Tämän samaisen tuotteen olen käyttänyt aikaisemmin täysikokoisena ja pidin siitä todella paljon. Tämä on erittäin hellävarainen puhdistaja, puhdistaa erittäin hyvin, jättää ihon pehmeäksi, pieni määrä riittää ja on tuoksuton. Ihan täydellinen siis ja jää ehdottomasti käyttöön. 

TonyMoly The Chok Chok Green Tea Watery Cream on täysin uusi tuttavuus. Tämä on geelipohjainen ja kosteuttaa todella tehokkaasti kuitenkaan tekemättä ihosta tahmaisen tuntuista. Tämän pitäisi silti jättää iholle ohut kosteutta suojaava kerros, jonka ansiosta iho pysyy kosteutettuna pitkään. Tätä voi käyttää myös naamion tavoin. Tuleehan tämäkin käytettyä, ihan kivalta nämä TonyMolyn tuotteet ovat noin yleisesti tuntuneet. Mikäli ei sovi meikin alle, käytän joko yövoiteena tai naamiona. 



Luxie Beauty Precision Shader Onyx Brush 239 on valitettavasti myös jäänyt testaamatta. Siveltimiäkin alkaa olla ihan olan takaa ja sitä on löytänyt ne omimmat, joihin automaattisesti tarttuu päivästä toiseen. Harjasosa vaikuttaa pehmeältä, mutta jämäkältä, joten varmasti tällekin käyttöä löytyy. Tämä on tarkoitettu luomivärin häivyttämiseen luomivaossa, mutta eiköhän näitä nyt saa käyttää ihan miten haluaa. Olen Luxien siveltimistä kyllä tykännyt, niitähän on boxeista tullut ennenkin, useitakin. 

Lisäksi pussukasta löytyi MAC In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara. Tämän hoitavan ripsivärin pitäisi antaa ripsille pituutta, kaarevuutta ja tuuheutta. Ihan mielenkiinnolla tämänkin testaan ja mikäli on loistava, miksen joku kaunis päivä hamassa tulevaisuudessa ostaisikin.  

Viimeisenä City Color Cosmetics Shimmer Shadow sävyssä It's a Girl, joka on tuote, josta olin pussukassa vähiten innoissani. Sävy on tuollainen vahva viininpunainen enkä tulisi ikinä käyttämään tätä niin usein, että tulisi näkemään loppuansa. Värin pitäisi olla erittäin pigmenttistä, blendautua hyvin, olla pitkäkestoista ja sisältää myös metallinhohtoa. Tämä saa siis lähteä eteenpäin. 



Tykkäsin tästä joulukuun pussukasta, josta itselleni jää nyt sitten neljä tuotetta käyttöön. Vielä olisi pari Ipsyä esiteltävänä, tammi- ja helmikuun omat, mutta ne ovatkin sitten viimeiset vähään aikaan. Ihanaa alkanutta viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Mulle ei ole niin väliä missä vaiheessa minkin ulkolaisen yllätyspussin tai -boxin esittelee, aina ne on uusia kuitenkin, kun ei niitä itse tilaa:)
    Minusta ihan käyttis satsi jälleen, ei ehkä mitään vau-tuotetta, mutta ei kai aina voi ollakaan ihan vautsivau-fiilistä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin vähän itsekin tuumailin tätä hommaa ja aina mielelläni katselen myös muiden ulkomaan boxeja vaikka olisivat kuinka vanhoja :) Ja kyllä ihan niitä kotimaisiakin...
      Tämä satsi oli joo tosiaan ihan hyvä vielä, mutta mutta... aina ei mene nappiin :D Tammikuun Ipsystä tulee tekstiä jossain vaiheessa... ;)

      Poista