18.9.2018

Dermosilia

Vaikka yritänkin pitää tiukkaa linjaa ostosten suhteen niin nyt tuli sellainen tilanne, jota vain en voinut ohittaa. Huomasin nimittäin Dermosilin bussin parkissa erään kaupan pihassa, kuhina kävi, joten se oli pakko käydä katsastamassa. 



Olen Dermosililta joskus aikoinaan tilaillut monestikin, mutta se on viime aikoina tietyistä syistä jäänyt. Tietenkin tuotteita tulee muista ostoksista ja yllätysboxeista vähän liikaakin ja lisäksi harmittaa ne postituskulut, kun ei väen väkisin haluaisi vähintään 50 € tilata. Nyt tuli kuitenkin muutama kiva tuote pitkästä aikaa hankittua. 


Hand & Foot Night Care
Tämä on siis yövoide käsille ja jaloille. Tulee varmasti tarpeeseen talvella ja tuubikin on iso 200 ml jötikkä, joten on riittoisaa. Tuoksua tässä en oikeastaan huomannut.

Licorice Hand Cream
Tämän antoi myyjä kaupan päälle, mutta en huomannut sitä siellä bussissa. Kotona olikin sitten kiva yllätys, kun tämä löytyi pussukasta. Tässä on aivan ihana aidon latritsin tuoksu, joka myös tuntuu pysyvän iholla.


Facial Wash
Tätä kasvopesua olen aikoinaan käyttänyt monta pullollista. Todella hyvä tuote ja myös riittoisassa 250 ml pullossa. 

Licorice Hand Soap
Tätähän ei vain voinut vastustaa. Tässä on myös niin aidon lakritsin tuoksu, että on kuin lakritsalla pesisi kädet. Pullokin on tyylikäs, joten se jää varmasti uusiokäyttöön joksikin aikaa tyhjentymisensä jälkeen. 

Sensitive Hydrating Serum
Seerumeita minulla kuluu, mutta en ole muistaakseni ikinä Dermosilin seerumeita testannut. Hinta ei ollut paha (7 €), joten nyt ostin sitten testiin. 



Sellaiset pienimuotoiset ostokset, joiden totaalisummaksi tuli 23,70 €. Dermosilin tuotteissa on muuten myös aina erittäin hyvät parasta ennen -päiväykset, joten siitäkin plussaa. Olen niitä tässä viime aikoina epätoivoisesti tutkaillut ja selvitellyt muista tuotteistani, joten pistin heti merkille. Todella kiva päästä pitkästä aikaa Dermosilia käyttelemään. Hyvää viikon jatkoa!

6 kommenttia:

  1. Mie ostin tuota lakukäsisaippuaa viime jouluna, mutta en saa sitä pumppua toimimaan. Kieritin sitä varmaan 30 kierrosta, mutta mitään ei tapahtunut. Pumppu pysyi lukittuna (kokeilin myös lukitulle puolelle, mutta ei auttanut) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi, siinä meni tyylikäs pullo pilalle.. jos ei sitten saanut jotain muuta pumppua siihen mahtumaan :( Täytyi käydä heti kokeilemassa tuota omaani, toimiiko, onneksi toimi. Ja se lakritsin tuoksu... oooo... niin hurmaava :D

      Poista
  2. Jos Dermosil -bussi tulisi vastaan, en varmasti minäkään jättäisi sinne poikkeamatta:) Iso kassillinen tulisi takuuvarmasti hamstrattua;)
    Mulla on joitakin vakio Dermosil-tuotteita, joita pitää melkein aina olla varastoissa: karbamidijalkavoide ja Vitamin E-sarjan kasvovesi! Ja pikkukäsivoiteet on myös aika vakiokamaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun näin sen bussin, niin heitin roskakoppaan kaikki upeat päätökset ostolakosta.. :D Onneksi sentään ostosten suhteen oli jonkinlainen järki päässä ;)
      Juuri tuota jalkavoidetta sekä käsivoiteita olen itsekin suurkäyttänyt jossain vaiheessa ja tosiaan tuota kasvopesua, jonka hamstrasin tälläkin kertaa. Heillä on niitä muutamia huippuja, joita kyllä ostaisi ihan koko ajan, mikäli olisi helpommin saatavilla..

      Poista
  3. Mä tykkään todella Dermosilista :) Missasin niiden bussin kesällä ku olivat Oulussa, olin just lomilla. Muuten oisin paukauttanu ruokkiksel törsään kaikki siihen asti tienaamani rahat sinne! :D Dermosilin kuorintasukat on aivan huiput ja kulmakarvaväri siinä lasisessa purkissa. Mä oon törsänny niimpal rahaa sinne, et mulla on ilmaiset toimitukset! :D Oonko taas ainoa joka ei välittäny lakritsisaippuasta ja varsinkaan voiteesta! :D Alko meinaan hieman öklöttää se haju käsissä. Harmi meinaan ideana se on aivan huippu :) Hyvä ku mainitsit nuo säilytysajat, pitää muistaa kattoo muistakin tuotteista niitä. Nyt mainostivat tyrni-tuotteita, joten lähden niitä katteleen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole ikinä kokeillut kuorintasukkia (minkään merkin) ja siellä bussissa katselin justiinsa niitä ja mietin kauan, että olisiko aika. En uskaltanut :D Olen kauhulla katsellut joidenkin jalkoja niiden käytön jäljiltä ja varmasti omatkin kauhistuttaisi niin paljon, etten pystyisi niiden kanssa elämään...
      Vielä ei ole tuo lakritsi alkanut ällöttämään.. olen ihan hurmioissa :D Mutta en kyllä ihmettele, jos niin tapahtuisi, koska on niin voimakas tuoksu, joten kyllästymisen riski on olemassa ;)
      Näin noi tyrnimainokset myös ja kiinnostaa täälläkin päässä ehdottomasti!! :)

      Poista