13.12.2018

Bette Box joulukuu 2018

Jolie boxia seuraa sitten toinen luottolaatikko eli Bette box. Kevyempääkin kevyempihän tämä joulukuun laatikko oli, joten joko se tietää jotain extra-super-kivaa tai sitten täysin päinvastoin. Kumpaankohan sarjaan tämä meni...?


Laatikon pitäisi sisältää tuotteita, joilla pysyy freesinä kiireen keskellä ja pystyy ehostamaan itsensä juhlaan. No joo, se pitää varmasti paikkansa. Aloitetaan boxin suurimmasta tuotteesta (100 ml):


Cutrin Muoto Extra Strong Hairspray
Laatikoissa oli kaksi vaihtoehtoista Cutrinin tuotetta eli joko tämä tai sitten Iconic Multispray -monitoimisuihke. Olisin niin mielelläni ottanut vastaan sen toisen tuotteen, mutta aina ei natsaa. Tämä saamani on siis hiuskiinne, jolla pitäisi saada hiuksiin sädehtivän kiillon sekä maksimaalista tukea. Käytettyähän tämä toki tulee, koska käytän hiuskiinnettä aina hiuksia laittaessani. Monitoimisuihkeesta olisi vain ollut iloa vähän pidempään ja olisi ollut niin kiva testata.


Femfresh Daily Intimate Wash
Tämä oli laatikon toiseksi suurin tuote (50 ml). Tuote on siis intiimialueelle kehitetty suihkusaippua, jonka saippuaton ja pH-tasapainotettu koostumus ei ärsytä intiimialuetta. Tuote sisältää mm. Aloe Veraa ja lisäksi sitä voi käyttää toki koko vartalolle. En ole aikaisemmin intiimisaippuoita käyttänyt, en ole kokenut tarpeelliseksi, mutta edellisen hiuskiinteen tapaan käytettyähän tämäkin nyt tietenkin tulee, kun sellaisen laatikosta sain. 


Manna Kadar Prime Time 3-In-1
Myös tämä oli yksi kolmesta vaihtoehtoisesta tuotteesta, joita laatikoista saattoi löytää. Oikeasti? Nyt ei ymmärrys riitä, koska tismalleen saman olen saanut elokuun 2017 Bette boxista. Kumpi tahansa niistä kahdesta muusta olisi kelvannut, molemmat olivat kulmatuotteita, mutta tätä en missään nimessä. Se edellinen saamani on kyllä melkein päivittäisessä käytössä, pohjustan sillä lähinnä luomiani, mutta se tulee kestämään vielä pienen ikuisuuden. Lisäksi tässä uudessa tapauksessa oli kansi hieman auki, joten korkattuhan tuo jo on. Täytyy taas tarjota jommalle kummalle tyttäristäni. Nyt ei tullut selostettua tuotteen käyttötarkoituksesta mitään, mutta monitoimituotehan tuo on. 

Manna Kadar Miracle Balm
Tämä oli mielestäni laatikon paras tuote, siis huulirasva. Alkaa jo varmaan pikku hiljaa muodostumaan kuva siitä, mitä mieltä tästä laatikosta olin. Tämä huulirasva sisältää sekä Argan-öljyä että erinäisiä vitamiineja, joten kosteutustehojen pitäisi olla kunnossa. Tämä tekisi niin mieli jo korkatakin, joten ehkä ajaa ohi noiden vanhempien laatikossa olevien.


Givenchy L'Interdit EdP -hajuvesinäyte
Aivan ihanan tuoksuinen näyte ja vielä suihkepullossa, joten käyttelen erittäin mielelläni. Toki eihän tässä kauaa nokka tuhise, kun jo loppuu.

Anyday Nut Bar With Berries
Lisäksi löytyi vielä niin herkullisen näköinen välipalapatukka, että olisi tehnyt mieli laittaa heti suuhun, mutta maltoin mieleni. Säästän huomiselle, kun on jumppaa tiedossa ja täytyy saada vähän energiaa. Onneksi tämä on gluteeniton.  


Vaikka kuinka yritin pysyä positiivisena ja pitää yllä joulumieltä, niin ei pysty. Olin ihan satavarma, että jotain on jäänyt lähettämättä ja tutkin lappua tarkkaan, mutta ei, tässä ne tuotteet ihan oikeasti olivat. Jolie boxin olen jo päättänyt lopettaa, Boxycharminkin lopettamista harkitsen tosissani ja LF boxi tulee nyt sen puoli vuotta ja sen jälkeen sekin saa luvan loppua. Olin ajatellut, että Betteä en taatusti lopeta, että se olisi se yksi ja ainoa edes jonkin aikaa. Eikä nyt ehkä tämän yhden selkeän hudin takia kannata maalata piruja seinille, mutta nyt täytyy kyllä Bettenkin skarpata, koska kyllä se toinen kotimainen Joliekin kelpaisi ihan hyvin yhdeksi ja ainoaksi. Käytettyähän näistä tulee kaikki paitsi tuo yksi Manna Kadar, mutta luksus on kyllä kaukana. Hajuvedessä sitä on 1 ml, joten ei ihan riitä pelastamaan. Kaikesta huolimatta, ihanaa viikonlopun odotusta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti