21.12.2018

Joulukalenterien luukut 16-20

Taas ollaan päästy muutama pykälä lähemmäs aattoa ja tällä kertaa esittelen viisi seuraavaa luukkua. Yritin julkaista tämän jo eilen, mutta jostain syystä en saanut kuvia ladattua tänne. Sen vuoksi tämän päivän tuotteet jäävät ensi kertaan esiteltäviksi. Tässä ei ole nyt tänä vuonna oikein muutenkaan ollut mitään logiikkaa, kuinka usein näitä esittelen, mutta onko sillä nyt niin väliä. Minulta löytyy siis kaksi kalenteria: Asos ja Lookfantastic.

Asos:




Luukku 16: Rodial Dragon's Blood Sculpting Gel
Luukku 17: Glamglow Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer - Nude Glow
Luukku 18: Benefit Hoola Bronzer

Tämä lohikäärmeen veri -tuote vaikuttaa todella mielenkiintoiselta, eikä todellakaan ole mistään halvimmasta päästä olevia tuotteita: Feeluniquella 50 ml maksaa 102 euroa. Tämä on anti-aging -tuote, jonka pitäisi stimuloida kollageenin tuotantoa. Tulee käytettyä hartaasti.

Lisää Glamglow'ta vaikka se edellinen toki tulikin Lookfantasticin kalenteriluukusta 4. Minulla on tämän saman sarjan meikinkiinnityssuihke, joten kiva kokeilla tätäkin. Tämä on siis kuultoa antava kosteusvoide. 

Benefitin Hoola Bronzer nyt ei esittelyjä kaipaa. Kesällä ostin tämän minikoossa, mutta tämä on nyt vielä minimpi. Tulee kuitenkin käytettyä, aivan huipputuote.



Luukku 19: Dr. Jart+ Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment
Luukku 20: Iconic London Illuminator - Blush

Cicapair-voide on vihreän väristä ja tämän pitäisi neutralisoida kasvojen punaisuutta. Tässä on SPF 30 ja voidetta voi käyttää koko kasvoille. Tulee ehdottomasti tämäkin pieni purkki käytettyä, melko kallis voide myös. 

Iconin Londonin tuotetta voi käyttää highlighterin tavoin, sekoitettuna meikkivoiteeseen tai jopa primerina tai kosteusvoiteena. Tämäkin on joku aikoinaan kovaakin hypetystä aiheuttanut tuote, jonka itse varmaankin käytän highlighterina. En voisi kuvitella levittäväni tällaista koko kasvoille. Kiva tuote kuitenkin tämäkin.


Aivan uskomattomia tuotteita järjestään nämä Asoksen kalenterista tulleet. Mahtava päästä kokeilemaan, mutta toivottavasti en ihastu liikaa tuohon Dragon Bloodiin. 

Lookfantastic:


Luukku 16: Doucce Fierce & Fine Graphic Pen
Luukku 17: Caudalie Vinoperfect Radiance Serum
Luukku 18: First Aid Beauty Ultra Repair Cream

Tulihan sieltä se silmänrajauskynäkin (erottuuko kuvasta?), jonka tulin sitten korkanneeksi ja testanneeksi. Jälki on täysin mustaa ja kuivaa salamannopeasti. Ei leviä mihinkään, kun kuivalla sormella jälkeä huitoo, mutta kostealla katoaa heti. Tuntuu toimivan, joten ehkäpä tälle löytyy käyttöä. 

Caudalien seerumeita olen käytellyt aikaisemminkin ja olen tykännyt. Aivan mahtava yllätys ja ihanaa, kun näitä seerumeita alkaa olla jo vähän liikaakin varastossa, eivät ainakaan ole heti loppumassa. Ilman en enää pärjää. 

First Aid Beautyn -voiteesta olen kuullut ja lukenut paljon, joten todella kiva vihdoin päästä itsekin tätä kokeilemaan. Tämä oli myös suhteellisen iso tuubi, joten riittää iloa vähän pidemmäksikin aikaa. 



Luukku 19: Espa Natura Beauty Overnight Hydration Therapy
Luukku 20: This Works Stress Check Roll-On

Espan voide on yön yli jätettävä maski, jonka pitäisi kosteuttaa ja kirkastaa. Yövoiteet ovat aina tervetulleita, en osaa mennä nukkumaan täysin putipuhtaalla naamalla.  

This Worksin Roll-On -tuoksusta ei tullut kyllä minun suosikkia, tässä tuoksuu liikaa minun mielestäni laventeli, joka ei ole suurinta suosikkiani. Stressiä kait tämän pitäisi lievittää ja rauhoittaa. En tarkistanut, mutta oletan olevaan samaa sarjaa Pillow Sprayn kanssa.


Lookfantasticilla oli muutama hutin poikanen. Normaalisti en noista silmänrajauskynistä välitä, en halua niitä yhtään lisää, mutta tämä kyllä ihme ja kumma jäänee omaan käyttöön, vaikkakin todella harvaan sellaiseen. Myöskään tuo tuoksu ei säväyttänyt. Muut kolme olivatkin sitten loistavia tuotteita.


Kaiken kaikkiaan siis Asos vei voiton näistä viidestä luukusta. Aivan mahtavia kalentereita kuitenkin kumpikin ja edelleen nousen salamana joka aamu ensimmäisenä avaamaan luukut. Vielä on muutama päivä jäljellä tätä ihanuutta. Oikein hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Täällä on toinen erittäin onnellinen Asoksen kalenterin omistaja <3 Kaikessa tuntemattomuudessaan se on ollut kyllä Lumenen kalenterin kanssa ehdoton ykkönen tänä jouluna :) Alunperin tilasin sen juurikin Benefitin Hoola Bronzerin takia, aikaisemmin on tuntunut niin vaikealta saada Benefitiä tilatuksi Suomeen ja kun bongasin Bronzerin kalenteriesittelyssä, niin en kauaa empinyt tilaanko sen vai en. Onneksi unohdin myös samoin tein muun sisällön, joten sain yllättyä joka aamu!!! :D Muutenkin sain yllättyä, meinaan kalenteri oli päässyt vissiin vähän heilumaan, joten muutamana aamuna avasin tyhjän luukun! X] No, löytyihän ne karanneet tuotteet sitten lopuksi kalenterin saumoista :) Avasin siis loputkin luukut jo perjantaina, koska kalenteri oli mulla töissä. Huomasin kyllä pientä kisaväsymystä kalenterien kanssa varsinkin nyt viimeisenä viikkona, en muistanut esitellä päivän ylläreitä Instassa jne, joten hyvä että joulukalenterikausi on vain kerran vuodessa! XD Huomenna onkin sitten joulu ja herkuttelua tiedossa. Kiitos oikein paljon kivasta blogista ja hyvää ja rauhallista joulua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asoksen kalenteri oli aivan huippu, melkein jopa parempi kuin LF:n!! Sieltä ei tainnut tulla yhtään totaalista hutia, mutta LF:llä oli muutama hutinpoikanen :D Lumenen kalenterin tuotoksia olen myös kateellisena seurannut, vähän harmittaa, että en mennyt sitäkin ostamaan. Minulla oli muuten sama tuon Asoksen kanssa, naamio oli lähtenyt seikkailemaan.. kiva ylläri, kun yksi aamu sai kaksi tuotetta ja toisena sitten naamioluukku ammotti tyhjillään... No, sehän selitti ;) Sinulla on ollut nyt kyllä yhtä juhlaa tämä joulukuu! <3 Nyt saat käytellä kaikenlaisia uutuuksia ihan urakalla! :)
      Kiitos oikein paljon kauniista sanoistasi ja kiitokset myös itsellesi!! Sinun kommentteja on niin mukava ja hauska lukea, ne piristävät aina päivää!! <3
      Oikein ihanaa joulunpyhien jatkoa sinullekin!! <3

      Poista