6.12.2018

Joulukalenterien luukut 2-6

Kalenterien luukkujen availussa on päästy hyvään vauhtiin ja tuotteita on ehtinyt jo kertyä. Mikä sen mukavampaa kuin aloittaa päivä siitä, paitsi, että yhtenä aamuna unohdin ja potutti koko päivän.

Asos:


Luukku 2: Ameliorate Transforming Body Lotion
Luukku 3: Caudalie Micellar Cleansing Water
Luukku 4: Carmex Classic Moisturising Lip Balm
Luukku 5: MAC Strobe Cream
Luukku 6: Holika Holika Aloe 99 % Soothing Gel

Tässä sakissa oli muutama todella tuttu tuote (Carmex ja MAC), jotka löytyvät tälläkin hetkellä kaapeistani, mutta nuo muut kolme ovat uutuuksia. Caudalie on jo aiemmin hyväksi todettu merkki, mutta Amelioratesta en ole ikinä kuullutkaan ja Holika Holikalta en ole muistaakseni ikinä mitään testannut. Varsinkin Ameliorate ja Holika Holika vaikuttavat erittäin mielenkiintoisilta tuotteilta enkä edes vielä jaksa sisäistää, miten niitä tulisi edes käyttää. Täytyy alkaa perehtymään.. Nämä kaikki olivat erittäin kivoja tuotteita ja käytän oikein mielelläni.  

Lookfantastic:


Luukku 2: Filorga Solution Micellaire Anti-Age
Luukku 3: Percy & Reed Hair Perfectly Perfecting Wonder Balm
Luukku 4: Glamglow Gravitymud Firming Treatment
Luukku 5: BBB London Ultra Slim Brow Definer
Luukku 6: Emma Hardie Brilliance Facial Oil

Kerta kaikkiaan huipputuotteet tuli täältäkin. Glamglow'lta olen muutamaa tuotetta käyttänyt ja Emma Hardielta jotain joskus, mutta muut ovat uutuuksia. Tuota hiuksiin jätettävää hoitoainetta jo testasin ja vaikutti lupaavalta. Kasvoöljyjä ei voi ikinä olla liikaa ja tuo kulmatuotekin pääsee käyttöön heti, kun edellinen on loppunut. Tuota misellivettäkin on kiva testata, onhan se anti-age, joten ehkäpä kääntää vähän aikaa taaksepäin.

Aivan ihania juttuja järjestänsä ja kaikki tuotteet jäävät itselleni käytettäväksi jossain vaiheessa. Nyt lähden katsomaan linnan juhlia. Oikein hyvää itsenäisyyspäivän iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti