2.12.2018

Joulukalenterit + luukku 1

Tämä postaus piti tehdä jo eilen, mutta aika vaan taas tuntuu olevan kortilla. Luulen, että myös joulukalenterien tuotteiden esittely tulee tapahtumaan säännöllisen epäsäännöllisesti, koska tämä loppuvuosi on aina yhtä haipakkaa ei pelkästään kotona, mutta erityisesti myös töissä. 

Ihan alkuun ajattelin, että tänä vuonna jätän joulukalenteriostokset väliin, koska ne tietenkin maksavat yleensä maltaita ja eivät ole ihan aina sisällöllisestikään vakuuttaneet. Sitten aloin ajattelemaan asiaa tarkemmin, enkä ollutkaan ihan vielä valmis luopumaan siitä joka aamuisesta luukkujen avaamisen riemusta. Päätin tilata Asoksen kalenterin:

Tietenkin yritin vähän tutkailla, mitä sieltä on viime vuonna tullut. Sisältö vaikutti ihan hyvältä, joten tilaukseen meni. Nyt en muista, näkyikö tilauksen yhteydessä myös tämän vuoden kalenterin sisältö, mutta sitä en käy enää tarkistamassa, koska olen onnellisesti unohtanut. Tulen siis yllättymään ihan joka aamu tämän kanssa.

Eikä siinä sittenkään vielä kaikki. Törmäsin jossain tarjoukseen, jossa Lookfantasticin joulukalenterin tilauksen yhteydessä saisi ensimmäisen LF-yllätysboxin ilmaiseksi. Se oli sitten siinä ja minut oli ylipuhuttu. Tilasin siis kalenterin ja sain lisäksi kaupanpäälle lokakuun yllärilaatikon (hinta yhteensä 79 GBP):

 
Kalenterin sisällön kävin tarkastamassa etukäteen todella huolellisesti, eikä siellä ollut oikeastaan kuin muutama sellainen ’plaah’ tuote, tosin nekin olivat ihan käyttökelpoisia, mutta muuthan olivatkin sitten aivan huikeita. Samaan syssyyn tulee nyt sitten kuusi kuukautta LF Beauty Box, joka on ihan kiva lisä sekin. Minulle on aikoinaan tuo boxi tullut pitkäänkin, mutta lopetin sen, kun alkoi tulemaan liikaa toistoa niissä tuotteissa. Ehkäpä näin pitkän tauon jälkeen siellä on ne tuotteetkin vähän uusiutuneet ja onhan ne toki, kun olen muiden blogeja seurailllut. Ylläriboxista kirjoittelen myöhemmin lisää.

Mutta niistä viime vuotisista boxeista. Ihan mielenkiinnolla kokosin kasaan, mitä kaikkea niistä tuotteista on enää jäljellä. Viime vuonnahan minulla oli Biothermin ja The BodyShopin kalenterit ja näin iso kasa tavaraa niistä tuli:

Tässä kasassa on nyt ihan kaikki tilpehöörit tavaroineen päivineen, mutta tämän verran on kuitenkin enää jäljellä itse kosmetiikkatuotteita:

Joten ei paha, ei paha ollenkaan. Näistäkin on muutamat päivittäisessä käytössä ja loppumaisillaan.

Vuonna 2016 minulla oli ainoastaan L’Occitanen kalenteri ja siitä on yksi ainokainen tuote enää jäljellä:


Aivan ihana hajuvesi, joka on jäänyt liian vähälle käytölle.  Tosin mikäli tuo olisi suihkepullossa, se olisi tullut jo käytettyä.

Uusista kalentereista tuli tietenkin eilen avattua ensimmäiset luukut:

LF: HD Brows High definition Beauty Contour And Colour Pro Palette
Asos: Spectrum Wonder Sponge 

Asoksen kalenterista tuli siis lateksiton vaaleanpunainen meikkisieni, jollaiselle itselläni ei tällä hetkellä ole tarvetta. Käytän sieniä erittäin harvoin ja niitä taitaa kaapissani olla tällä hetkellä ehkä viitisen kappaletta. Joku niistä lähtee eteenpäin.

Tälle paletille sen sijaan tulee varmasti käyttöä. Eilen testailin jo ylärivin vasenta nappia puuterin ominaisuudessa ja toimi erittäin hyvin. Sävy oli täydellinen. Lisäksi testasin alarivin keskimmäistä highlighteria sekä oikealla olevaa poskipunaa. Kumpikin vakuuttivat, joten tämä ei taatusti tulee jäämään pelkästään laatikon koristeeksi. Melko puuterisia olivat, mutta minua se ei haittaa.

Tänään avasin tietenkin jo toiset luukut, mutta niistä myöhemmin lisää. Tämmöiseksi tämä kalenteritouhu meni nyt minullakin sitten tänä vuonna. Ensin ei pitänyt ostaa mitään, mutta nyt tulee tavaraa taas urakalla. Onpahan nyt joka päivä jotain mitä odottaa. Oikein rentouttavaa sunnuntaita!

4 kommenttia:

  1. Erittäin hyvin ahkeroit viime vuotisten kalenterien tuotteiden kanssa varsinkin, kun on paljon muutakin kulutettavaa;) Musta tuntuu, että sun kulutusahkeruus on samalla tasolla kuin mulla;) Ihana tuo LF:n kalenterista tullut paletti. Tyylikäs kokonaisuus:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon myös, että aika hyvin samaan tahtiin osataan lotrata näillä tuotteilla :D ;) Pari juttua noista viime vuotisista annoin pois, mutta suurin osa on tullut itse käytettyä. Tuo LF:n paletti on ollut kyllä todella positiivinen yllätys! Se on ihana :)

      Poista
  2. Asoksen kalenteri oli ensimmäinen kalenteri LF:n kalenterin kanssa, jotka halusin ja tilasin :) Ihan sattumalta löysin netistä tuon Asoksen kalenterin, ja tähän asti oon ollu todella tyytyväinen siihen kuten myös LF:n kalenteriin. Asoksen sisältö oli "julkinen" mut mäkin oon totaalisesti unohtanu sisällön! XD Mulla lähti mopo käsistä täysin noitten kalenterien kanssa, tilasin lopulta myös Kiehl'sin ja Cliniquen kalenterit (kotona) ja vielä Lumenen joka on töissä, ja joka on ollut aivan huippu tähän asti, ja vielä ois postissa tulossa L'occitanen kalenteri, jonka vien töihin ku en kehtaa pitää sitä kotona :) Mies kyllä meinasi, et hän tiesi et mullon enemmänki kalentereita ku nuo kolme kotona olevaa!!! Ihania hetkiä luukkujen kanssa ja ootan innolla mitä mieltä oot sitten tuotteista :) Hyvää itsenäisyyspäivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä mahtava määrä kalentereita!! :D:D Kateeksi käy!! Kyllä siellä riemua riittää vaikka millä mitalla! Et arvaakaan, että tuota Kiehlsiä ja Loccitanea itsekin tuumailin edestakaisin, tilatako vai ei, mutta pidin ihme ja kumma hermot kurissa. Lumene ja Clinique ovat varmasti molemmat myös aivan mahtavia!! Aika nokkela sun mies ;) Kyllä ne meidät tuntee... Ei vaan voida vastustaa..
      Kiitos samoin, hyvää itsenäisyyspäivää sinne ja samoin mahtavia hetkiä kalentereiden kanssa! <3

      Poista