17.12.2018

Lookfantastic Beauty Box 10-12 2018

Kuten yhdestä aikaisemmasta postauksesta kävi ilmi, tulin mainoksen uhrina tilanneeksi uuden yllätysboxin eli Lookfantastic Beauty Boxin puoleksi vuodeksi. Tämä laatikko on minulle joskus aikoinaan jo tullutkin, joten ei sinänsä mitään uutta, mutta paussia on ollut nyt melko kauan. Jotenkin tämä laatikko alkoi silloin aikoinaan toistamaan itseään, joten peruin tilauksen. Nyt on kuitenkin taas ihan eri meininki ja olen tästä taas niin innoissani, että en malta odottaa tulevia boxeja. Koska postaustahti on mikä on, niin esittelen nyt kaikki kolme saamaani laatikkoa yhdellä kertaa. Yritän pitää tekstit lyhyenä.

Lokakuu 2018:

Lokuukuun laatikon sain siis joulukalenteriostoksen kanssa kaupanpäälle ja se sisälsi jo aivan kertakaikkisen ihania juttuja. Tuo lehti on tullut joka boxissa, mutta se ei niin säväytä mainostensa ja pienen kokonsa vuoksi, mutta selattua toki sekin on aina tullut.

Pixi By Petra Fresh Face Blush - BeachRose
Tämä poskipuna oli rikki saapuessaan enkä jaksanut vaivautua siitä valittamaan. En ole tätä vielä edes ehtinyt testaamaan, mutta kunhan saan korjattua, niin varmasti tulee käytettyäkin. Sävy vaikuttaa ihan lupaavalta. 

Monu Skin Line Smoothing Night Renewal Complex
Yön ajaksi laitettava ihonhoitovoide, jonka pitäisi kiinteyttää sekä hoitaa ihoa vanhenemiselta. Tätäkään en ole testannut, mutta odotan kovasti, josko tekisi ihmeitä. Tuubikin on ihan hyvän kokoinen (30 ml), joten tulee omassa käytössä kestämään jonkin aikaa.

Dr. Lipp Original Nipple Balm
Kulttituote, jota testailin jo huulille ja vaikuttaa erittäin hyvältä tuotteelta. Tuote on siis alunperin kehitetty rintaruokinnasta johtuvaan ärtymykseen eli siitä nimi. Mutta on sittemmin todettu toimivan erittäin hyvin mm. myös juurikin huulilla.

Prai Ageless Throat & Decolletage  Cream
Tämän kaulavoiteen olen jo käyttänyt loppuun. Edellinen voide loppui juuri ennen boxin saapumista, joten tämä tuli kuin tilauksesta. Ihanaa, että laatikosta tuli nimenomaan kaulaniholle suunnattu tuote, koska yleensä käyttelen sinne kaikki jämävoiteet. Eihän tämä nyt näkyviä ihmeitä saanut aikaan, mutta oli miellyttävä käyttää. Tuoksu oli melko mieto.

Ahava Mineral Body Lotion
Tässä sitten taas oli aivan kertakaikkisen voimakas tuoksu, ehkä vähän liiankin voimakas. Koko laatikko tuoksui tälle vaikka tuubi oli kiinni. Tämän käytin äkkiä pois, pieni tuubi, ja itse voide oli oikein hyvä. Imeytyi nopeasti ja kosteutti. Se tuoksu pysyi iholla pitkään, joten mitään muita hajusteita ei tarvinnut laittaa. 

Jade Balance Mind + Soothe Skin Sheet Mask & Talika Bio-Detox Bubble Mask
Kasvonaamiot ovat aina tervetulleita. Nämä molemmat ovat itselleni uusia tuttavuuksia, joten huippua päästä käyttämään. Olen nyt yrittänyt edes kerran viikossa laittaa tällaisen sheet maskin, koska niitä on hieman päässyt kertymään. Ihanan reuntouttavaahan niiden käyttö todellakin on.

Lokakuun laatikko oli ihan huippu ja kaksi tuotetta on tullut jo käytettyäkin, joten erittäin lupaava alku uudelle LF-laatikkotilaukselle. 

Marraskuu 2018:

Lookfantastic Bubble T Dark Wonder Acai Berry & Hibiscus Tea Bath Bomb
Tämän käyttelin yhtenä perjantaisena iltana, kun oli kerrankin aikaa loikoilla kylvyssä oikein olan takaa. Tuoksu tässä pallossa oli kohdillaan, joskin siitä ei kovin kauaa saanut nauttia, kun jo haihtui. Veden tämä värjäsi ihanan liilaksi. 

Contour Cosmetics Matte Liquid Lipstick - Juju
Tätä hieman testailin, enkä usko, että jää unohduksiin laatikon pohjalle. Sävy on sellainen nude roosa ja vaikutti oikein pätevältä huulituotteelta koostumuksensakin puolesta. Pigmenttiä löytyi, joten arkena täytyy ehkä kuitenkin käyttää jonkun vaaleampisävyisen huulituotteen kanssa yhdessä. Pysyi kuitenkin huulilla hyvin eikä lähtenyt pyörimään. 

Elemis Papaya Enzyme Peel
Tällaisia happokuorintoja en ole ennen käyttänyt ja vaikka esitteessä sanotaan, että tämä on hellävarainen niin vähän hirvittää. Pakko kuitenkin nyt viimeistään uskaltautua kokeilemaan. Elemis on huippumerkki, joten siinä mielessä luottoa löytyy.

Ren Evercalm Global Protection Day Cream
Tämä menee nyt jonon jatkoksi, koska kasvovoiteita on varmasti seuraavaksi kahdeksi vuodeksi kaapeissani. Mutta ei se mitään, kyllä tämänkin aika koittaa ja Renin tuotteen otan mielelläni vastaan yllärilaatikosta.

Mellow Precision Pen Eyeliner
Tämä on nyt yksi tuote, joka olisi voinut jäädä tulematta. Olen käyttänyt tänä vuonna silmänrajauskynää varmaan yhteensä viisi kertaa, että ihan niin usein sitä tulee harrastettua. Katsotaan, josko joku tämän huolisi.

Laura Geller Baked Gelato Swirl Illuminator - Gilded Honey
Aivan ihana highlighter, jonka olen moneen otteeseen meinannut ostaa ja juuri tässä samaisessa legendaarisessa sävyssä. Aivan mahtava ja kirkkaasti boxin paras tuote.

Myös marraskuinen laatikko oli mieluisa ja vaikka vaikka highlighter vei kirkkaan ykköspaikan niin nuo muut tulevat hyvänä kakkosena. Paitsi tietenkin eyeliner, mutta pieni murhe. 

Joulukuu 2018:

This Works Deep Sleep Pillow Spray
Tämä on joku palkintovoittaja, mutta tyynysuihke on itselleni sellainen tuote, jota en ole ikinä ennen kokeillut. Tuoksussa on mukana mm. kamomillaa ja laventelia ja taidanpa ottaa tämän nyt tästä päivästä lähtien käyttöön. Katsotaan, auttaako yöuniin. 

Dr Botanicals Pomegranate Superfood Brightening Eye Serum
Mahtavaa saada silmänympärysseerumi! Tämä sisältää vadelmansiemenöljyä ja pitäisi auttaa sekä ryppyihin että turvotukseen. Vinkkinä annetaan, että voisi pitää jääkaapissa, jolloin antaa vielä oikein extrabuustin sille turvotuksen taltuttamiselle ja sen taidan sitten silloin käyttövaiheessa tehdäkin. 

Illamasqua Hydra Veil Rehydrating Gel
Tämä on primeri, jonka pitäisi sekä kosteuttaa että pidentää meikin kestoa. Itselläni on sekaiho, johon käytinkin jo tänä vuonna sen mattaversion tästä Illamasquan primerista ja se oli loistava. Ehkä tämä kosteuttavampi tapaus voisi kuitenkin toimia itselläni talvella. Joka tapauksessa kiva päästä tämäkin testaamaan.  

Lookfantastic Limited Edition Beauty Sponge
Ehkä täytyy oikeasti opetella käyttämään meikkisientä, koska niitä tulee ihan joka tuutista. Toki olen niitä välillä käyttänytkin, mutta nopeammin se pohjan tekeminen menee ihan vain sormilla. Lisäksi sienen kohdalla pesen sen joka käyttökerran jälkeen (bakteerikammo), joten sekin vie aikaa. Siveltimien kanssa ei ole jostain kumman syystä niin nuukaa..

Karl Lagerfeld + Modelco Brow Pencil - Medium/Dark
Mahtavaa, että tämä oli kulmatuote eikä rajauskynä. Sävy vaikuttaa aika tummalta, mutta eiköhän se mene siinä tarkoituksessa, mihin näitä tällaisia kyniä olen nyt käytellyt eli vain paikkailemaan niitä aukkoja, joita puuterisella tuotteella on jäänyt sekä kulman häntään. Pehmeä tämä kynä ainakin on, joten varmasti helppokäyttöinen. Ja aika luksusta.. Karl Lagerfeld!

Grow Gorgeous Scalp Detox
Ennen shampoopesua käytettävä hoito päänahalle, jonka pitäisi edistää hiustenkasvua sekä virkistää päänahkaa. Lisäksi tämä estää erilaisten hiustuotteiden kasaantumista hiuspohjaan. Tämä taitaa olla se voimakastuoksuinen tuote tässä laatikossa, luulin ensin, että se on se Pillow Spray. Vähän miehinen tuoksu. Ei se mitään, vien tämän heti suihkuhyllylle ja käyttelen, kun muistan. Ohjeiden mukaan voisi käyttää 1-2 kertaa viikossa.

Mahtava oli myös joulukuun boxi, josta tuli kaikenlaista uutta ja kivaa. Kaikki kolme laatikkoa olivat erittäin mieluisia ja tähän asti olen todella tyytyväinen uusintatilaukseeni. Ja tulihan sitä tekstiäkin ihan urakalla vaikka yritin himmata. Taidan tehdä tällaisen samanlaisen rykäyksen niistä Boxycharmeista, mitkä on jäänyt täällä esittelemättä. Vielä odottelen kuumeisesti marraskuista laatikkoa ja toivon totisesti, että se tulee. Muut tuntuvat sen jo saaneen. Ihanaa viikkoa!

4 kommenttia:

  1. Todella hyviä sisältöjä näissä nykyään!

    Itse tilasin viimeksi varmaan vuosi sitten, ja silloin oli tavallaan toistoa aika paljon etenkin tietyissä tuotekategorioissa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä, että on sisältö parantunut huomattavasti! Aivan superhyviä laatikoita! :) Ja toivon, että tässä puolen vuoden pätkällä se toistokuvio ei ehdi toteutumaan... ;)

      Poista
  2. Lookfantasticin loppu vuoden boksit oli kaikki ihan mahtavia. Innolla odotan mitä uusi vuosi tuo tullessaan.
    Itsekään en vielä ole saanut marraskuun Boxycharmia ja mitä olen lukenut niin jokusella muullakin se on vielä matkalla. Missä lie jumittaa. Joulukuun boksinkin sain jo käsiin joten olisi kiva kohta saada se marraskuukin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo LF:n boxit sattuivat todellakin olemaan loppuvuonna aivan huippuja! Innolla odottelen itsekin tätä vuotta ja ilmoitus tammikuun boxin lähetyksestä jo tulikin, joten varmaan ensi viikolla pääsee jännityksestä.. :)
      Voi harmi tuon Boxycharmin kanssa! Onkohan siihen vaikuttanut se Shipiton toimipaikan vaihto..? Itse en ole myöskään saanut vielä marraskuun boxia, mutta en myöskään joulukuun. Kaiken lisäksi menin tilaamaan Boxycharmilta extratuotteita, eikä niitäkään kuulu...:( No, uskotaan ja luotetaan, että kaikki kääntyy parhain päin! :)

      Poista