9.12.2018

Jolie Box joulukuu 2018

Eilen lauantaina sain ilmoituksen, että joulukuun Jolie box on saapunut, joten käväisin sen tänä aamuna hakemassa. Kyllä tämä vaan on nykyään niin helppoa ja kätevää. 


Joulukuun boxi oli pikkujoulutunnelmissa ja tämä olisikin ollut mahtava saada ennen niitä omia firman pikkujouluja, mutta ne ehtivät jo mennä. Ainakin pari tuotetta olisi varmasti päässyt testiin siinä kohtaa.


Zuii Certified Organic Flora Luminising Creme
Tämä oli laatikon suurin tuote ja ehkä myös se mielenkiintoisin. Tämä monikäyttöinen tuote sopii koko kasvoille käytettäväksi meikkivoiteen asemasta tasoittamaan kevyesti ihon väriä. Tuotetta voi myös sekoittaa meikkivoiteen joukkoon lisäämään hehkua tai sävyttämään omaa meikkivoidetta. Lisäksi tämä sopii paikallisesti käytettäväksi esimerkiksi poskipäille tai dekolteealueelle. Tuotteen pitäisi antaa samettinen, mutta hehkuva lopputulos. Tätä on ehdottomasti testattava ja pian, koska kuulostaa niin lupaavalta. 



PuroBIO Lipstick
Pitkästä aikaa Jolie boxista tulee tuote, joka lähtee eteenpäin. Tässä kosteuttavassa huulipunassa on sen verran räikeä väri, että saanee joku toinen siitä nauttia. En ole tätä korkannut, mutta infolappusen mukaan tämä on fuksian sävyinen.

Kure Bazaar Nail Lacquer - Love
Kynsilakkojen kohdalla taas tämä räikeän punainen natsaa omalla kohdalla justiinsa. Toki näitä samansävyisiä omistan jo ennestään, mutta mikä sen mahtavampaa kuin saada luonnonmukainen kynsilakka. Koostumuksesta 85 % on peräisin luonnosta ja ainesosina on käytetty mm. perunaa, vehnää, puuvillaa ja maissia. Tämän pitäisi olla nopeasti kuivuva ja kynnellä kestävä. Tämäkin pääsee pian testiin, aivan ihanalta vaikuttaa.


Beauty Made Easy After Party Peel-Off Mask Powder
Tämä on kasvonaamiojauhe eli tästä saa itse luotua veteen sekoitettuna tuoreen kasvonaamion. Naamio sisältää kurpitsan hedelmälihaa, jonka ainesosat ehostavat ihon pintaa, ne mm. parantavat ihon tervettä hehkua, raikkautta ja pehmeyttä. Todella mielenkiintoinen juttu tämäkin ja tämä on yksi niistä, jotka olisin pikkujoulujen jälkeisenä päivänä taatusti testannut. 

Estelle & Thild Super Bioactive Brightening Serum
Siis esitteessä puhutaan tämän kohdalla vahvapigmenttisestä mineraaliposkipunasta, mutta tuskin tämä nyt sellaista on. Itse näytteen mukaan tämä on seerumi, joka kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä, joten luottanen siihen. Kiva tämäkin, seerumeille on aina käyttöä. 

Absolution Addiction Night & Day Face Oil
Kasvoöljyille on myös aina käyttöä ja luulen, että tämän pienen näytteen korkkaan tänä iltana. Tämä on ilmeisesti klassikkotuote, joka sisältää yhteensä 27 eri ainesosaa, jotka yhdessä korjaavat, tasapainottavat ja suojaavat ihoa. Tuotteessa pitäisi olla myös lumoava tuoksu. 


Taas oli Jolie onnistunut kokoamaan todella mielenkiintoisen ja mahtavan laatikon. Vaikka yksi tuote nyt lähteekin eteenpäin, niin noista muista on varmasti paljon iloa. Tämä taitaa omalla kohdalla ollakin nyt sitten toiseksi viimeinen laatikko ja luulen, että pidän sen jälkeen ainakin jonkin aikaa taas tämän tilailun kanssa paussia. Aivan huippuluokan laatikkohan tämä on, mutta täytyisi ehtiä käyttämäänkin näitä tuotteita ennen kuin uutta jo pukkaa. Mahtavaa alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Ihana sisältö :D Olisin tästäkin ollut niiiiin tyytyväinen. Mulle fuksian värinen huulipuna kuulostaa just sopivalta, joten mulle ois natsannu sekin :) Mä aattelin tilata itelleni joululahjaksi puoleks vuodeks Jolie Boxin, varsinki ku huomenna on "tilipäivä"!!! XD Joulukalentereistakin pukkaa joka päivä 6 tuotetta, mutta silti hingun kaikkea uutta koko ajan. Taitaa mennä pian tä kosmetiikkaelämä manian puolelle!! XD Kivaa alkavaa viikkoa, enää kaks viikkoa jouluun ja vapaisiin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä oli taas niin ihana sisältö, että kyllä täytyy tsempata, että pystyn tämän pistämään paussille. Tuskin uskallan käydä lueskelemassa muiden postauksiakaan niistä tulevista laatikoista... Tuo on kyllä aivan supermahtava joululahja!! Puoli vuotta Jolieta on ihan unelma! <3
      Ymmärrän niiiiin hyvin tuon kosmehulluuden ;);) Samaa sarjaa ollaan! :D Ja kadehdin edelleen noita sinun kalentereita!! ;)
      Kiitokset, oikein ihanaa loppuviikkoa sinullekin! <3 Joululomia odotellessa.. :)

      Poista