15.12.2018

Joulukalenterien luukut 7-15

Kyllä tämä joulukuu vain on ollut yhtä luksusta näiden kalentereiden takia. Sitä nousee aamulla sängystäkin niin kuin joku vieteri, koska on niin malttamaton. Muutama päivä on vierähtänyt siitä, kun viimeksi tuotteita esittelin, joten nyt tuleekin sitten aika monta luukkua kerralla. 

Asos:


Luukku 7: Luxie Beauty 512 Small Contouring Brush
Luukku 8: Alpha-H Clear Skin Daily Face Wash
Luukku 9: Asos Lipstick - Steely
 
Luxien siveltimiä on tullut paljon Boxycharmista ja ovat olleet kaikki järjestään todella laadukkaan oloisia, joten tämä oli kiva saada. Tämä vaikuttaa myös jämäkältä ja ehkäpä tulen käyttelemään lähinnä highlighterin kanssa.  
 
Alpha-H:n tuote vaikuttaa mielenkiintoiselta. Tämä on australialainen ilmeisesti luontaistuotemerkki, koska tästä puhdistusaineesta ainakin puuttuu kaikenmaailman epämääräiset aineet sekä tuoksu. Ikinä en ole tämän merkin tuotteita käyttänyt, mutta logo vaikuttaa jotenkin tutulta. 
 

Luukusta 9 paljastui sitten Asoksen oma huulipuna, joka on onneksi nuden eli tarpeeksi neutraalin sävyinen, joten jää omaan käyttöön. Näytti kauniilta huulilla, joten voi ihan arkenakin laittaa.
  
Luukku 10: INC.redible You Glow Girl Iridescent Jelly - Cosmic Blur
Luukku 11: Skyn Iceland Hydro Cool Firming Eye Gels
Luukku 12: Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator

INC.redible-merkin highlighter vaikuttaa melkoiselta tapaukselta. En taida näin tujua korostusväriä vielä omistaakaan. Onneksi luukusta tuli kuitenkin tämä valkoinen versio eikä mikään muu sävy, koska tämä on ehkä vähän maltillisempi kuin muut, mm. täältä Sephoran sivuilta näkee.

Skyn Icelandin silmälaput on jo käytetty ja ne oikeasti tuntuivat jopa kiinteyttävän. Käytin nämä pikkujouluihin valmistautuessani ja olo oli ehkä himpun verran nuorempi.

Luukusta 12 tuli Cliniquen geelivoide, jonka pitäisi kosteuttaa 72 tuntia ja jopa kasvojen pesun jälkeenkin. Tämän pitäisi sopia hyvin myös meikin alle. Pieni 7 ml tuote, mutta Cliniquen tuotteet ovat yleensä hyviä ja tietenkin kalliita, joten mahtava päästä tätäkin testaamaan.

Luukku 13: BOD Mermaid Shimmer Sorbet
Luukku 14: Bobbi Brown Smokey Eye Mascara - Black
Luukku 15: J.One Jelly Pack
 
Lisää glow'ta.. Tämä on holografinen vartalovoide, jossa shimmeriä kyllä piisaa. Testasin tätä ja huh sitä kimaltelun määrää. No voihan tätä käyttää vain maltillisesti korostamaan esimerkiksi solisluita eikä ihan koko kroppaa tarvitse alkaa tällä valelemaan. Tuoksu tässä on todella miellyttävä.
 
Kiva saada myös Bobbi Brownilta tuote, koska en muista, että olisin ennen hänen tuotteitaan käyttänyt. Näitä minimaskaroita taitaa olla varastoissani nyt yhteensä neljä, joten taidan käytellä ne putkeen pois, koska niissä ei loppujen lopuksi kauaa nokka tuhise.
 
J.One Jelly Pack on ilmeisesti joku korealainen ihmeitä tekevä tuote. Tämä on primeri, jonka pitäisi oikein lukita sen päälle laitettava tuote kasvoille. Ei ole ilmeisesti ihan helppokäyttöinen, vaan sitä täytyy vähän opetella, jos nyt on uskominen noita juttuja, mitä tästä lueskelin. Erittäin mielenkiintoista ja odotan innolla tämän testausta.


Todella kivat tuotteet tuli Asoksen luukuista, hieman kimalletta ja glitteriä, mutta myös tuotteita, joille on oikeasti ihan päivittäistäkin käyttöä.

Lookfantastic:
 

Luukku 7: Eyeko Black Magic Mascara
Luukku 8: Molton Brown Bath & Shower Gel Jasmine & Sun Rose
Luukku 9: Regenerate Advance Toothpaste
 
Luukusta 7 tuli sitten LF:n versio minimaskarasta ja luultavimmin käyttelen tosiaan nämä kaikki minit pois putkessa. Luukusta 8 taas paljastui Molton Brownin suihkugeeli, jotka ovat vaan jotenkin niin luksusta. Taidanpa tuon pullonkin ottaa talteen tällä kertaa uusiokäyttöön. Luukusta 9 tuli hammastahna, joka oli yksi niistä plaah-tuotteista, jonka tiesin tästä kalenterista tulevan. Toki tämäkin tulee käytettyä ja testasinkin jo. Oli melko miedon oloinen, tykkään vähän tujummista tahnoista.
 

Luukku 10: Omorovicza Moor Cream Cleanser
Luukku 11: Rituals The Ritual Of Sakura Magic Touch Body Cream
Luukku 12: Grow Gorgeous Thickening Hair & Scalp Mask
 
Omoroviczan tuotteet ovat yksi syy, miksi aikoinaan tykkäsin LF Beauty Boxista. Niitä tuli sieltä muutama ja tuotteet ovat niin superihania, että tästä puhdistusaineesta olen kyllä superonnellinen. Käytän tämän todella hartaasti ja säästellen. 

Ritualsilta tuli samanlainen vartalovoide, jollaisen kesällä käyttelinkin pois. Minulla on vielä tämän saman sarjan tuoksu sekä suihkuöljy, joten käyttelen niitä sitten kimpassa taas jossakin vaiheessa. Tuoksu tässä on todella voimakas, mutta täydellinen. 
 
Olen suuri hiusmaskien ystävä, joten tämä luukun 12 syväkosteuttava hiusnaamio pääsee myös ehdottomasti käyttöön pikapuoliin. Tuoksuttelemaan en pääse, koska tässä on suojus päällä. 

Luukku 13: BalanceMe Gradual Tanning Drops Face And Body
Luukku 14: Lipstick Queen - Frog Prince
Luukku 15: Sleek MakeUp i-Divine A New Day Eyeshadow Palette

Luukusta 13 paljastui rusketustippoja, joita sekoitetaan joko kasvo- tai vartalovoiteeseen sitä mukaan, kuinka syvän rusketuksen haluaa. Ehkä aloitan testaamisen vartalovoiteeseen sekoitettuna ja katsotaan sitten, uskallanko kasvoille kokeilla.
 
Mahtavaa saada tällainen väriä vaihtava huulipuna, en ole ikinä ennen kokeillut. Tämä siis reagoi huulten lämpöön ja muuttaa värinsä ihmisen oman pH:n mukaan kaikilla erilaiseksi. Omalla kohdalla sävy meni vähän sellaiseen punertavan rusehtavaan, mutta toimi ja tykkäsin. Ja muut saavat ihmetellä, että miksi tuo laittaa vihreää huulipunaa...
 
Kertokaahan nyt, että kuinka paljon Sleekillä on paletteja markkinoilla..? No niitä riittää. Itse omistan ennestään yhden ainoakaisen Sleekin paletin ja kas kummaa, se on juuri tämä samainen A New Day. Eipä siinä mitään, kyllä tämä varmasti kelpaa taas jommalle kummalle tytöistäni ja minun ei tarvitse stressata tuosta kasvavasta luomiväripalettien kasasta. 
 

Mahtavia tuotteita järjestään täältäkin eikä oikeasti tuo Sleekin paletti harmita ollenkaan. Niitä paletteja on itsellä jo niin tuhottomasti. Nämä kaikki muut tulevat sitten käytettyä ennemmin tai myöhemmin.
 
Siinä on taas tuote poikineen ja kaiken kaikkiaan olen oikein tyytyväinen molempiin kalentereihin ja uskon (ja jossain määrin tiedän), että homma jatkuu samalla tasolla. Mukavaa lauantain jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti