27.12.2018

Muutama ostos

Ennen kuin vuosi vaihtuu haluaisin esitellä muutamat pienimuotoiset ostokset niin saa sitten ensi vuoden aloittaa puhtaalta pöydältä ostosten suhteen. Mustana perjantaina tein ainoastaan kaksi kosmetiikkaan liittyvää tilausta, toisen The Body Shoppiin ja toisen Sokokselle, aloitetaan nyt niistä. 

The Body Shop:



Tilasin kaikista joulusarjoista eli Berry Bon Bon, Peppermint Candy Cane ja Vanilla Marshmallow sekä vartalo- että käsivoiteen. Berry Bon Bon -vartalovoiteen olen jo käyttänyt ja siinä oli ihan miellyttävä, marjainen tuoksu, joka tosin oli melko tavallinen. Peppermint Candy Canesta on parasta aikaa sekä vartalo- että käsivoide käytössä ja siinä tuoksu on viimeisen päälle kohdillaan. Aivan taivaallinen! 

Sokos:





Kun tämä Urban Decay Naked Cherry -paletti tuli markkinoille, minulle tuli pitkästä aikaa oikein pakkomielle jotain palettia kohtaan. Kun Sokoksella sitten sai Black Fridayna muistaakseni 30 % alennusta meikeistä, ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, että tilaisinko vaiko enkö. Tätä olen käytellyt jo melkoisesti ja tykkään sävyistä erittäin paljon. Hieman jotkut sävyt varisevat poskipäille, mutta pärjään tuon pikku vian kanssa. 

Lumene:


Citymarketissa oli jossain vaiheessa Lumenen meikit 40 % alessa, joten tätäkään tilaisuutta ei voinut jättää käyttämättä. Bette Boxissa tuli kesäkuussa tämä Lumene Nordic Natural Perfection CC Cream minikokoisena ja ihastuin siihen totaalisesti. En todellakaan tarvitsisi uusia meikkivoiteita, mutta tämä oli niin helppo ja simppelisti vain täydellinen voide, joten pakkomiellehän tähänkin tuli. Käyttöäkin on jo ollut, joten ei ollut todellakaan turha ostos ja hintaa jäi alennuksen jälkeen vain noin 11 euroa.

Veljekset Keskinen


Käväistiin Tuurissa perinteisellä joululahjaostosreissulla ja sieltä tarttui mukaan muutama juttu. Näistä säästin jopa kuitin. Trind (12,95 €), Original Source (2,75 €), Biozell (6,90 €) sekä Zaziet (1,95 €/kpl) ovat niitä perusjuttuja, joita menee itselläni koko ajan tai joita haalin tuolta Keskisiltä. Athina Cleansing Wipesit (2,95 €/3 kpl), Garnierin käsivoide (2,95 €), Yess! I'm So Refreshed -käsipesu (2,95 €) sekä Four Reasons Shine Spray (5,95 €) olivat heräteostoksia. 

Kasvopyyhkeet olivat niin halvat, että oli pakko ostaa. Olen näitä käyttänyt ennenkin ja ovat ihan päteviä. Garnierin käsivoidetta en ole hoksannut täällä meidän kaupoissa, joten testataan nyt, kun kerran tuolla hoksasin. Garnierin kanssa olemme yleensä tulleet toimeen erittäin hyvin. Tuo oranssi mango-käsisaippua tuoksui niin taivaalliselta, että en pystynyt vastustamaan ja lisäksi Four Reasons kiiltosuihke hiuksille oli hyvässä tarjouksessa, joten testataan nyt sekin. 

Keskityimme tosiaan niihin jouluostoksiin, joten nämäkin tuotteet, jotka onnistuin haalimaan, ovat aikamoisella kiireellä niistä hyllyistä poimittu. Tahallaan jätin meikit ja niiden tutkimisen jälleen välistä. Se pisti kyllä silmään, että siellä tuotemerkit tuntuvat taas lisääntyneen, on melko erikoisiakin, joten kannattaa käydä katsastamassa, jos siellä päin ikinä liikkuu.

Dermosil:



Viimeisenä esittelyssä vielä Dermosilin tilaus. Kun mainostivat ilmaisia postituskuluja, niin menin sitten siihen lankaan. Ja menin varsinkin, koska siellä näitä joulupakkauksia näytti vielä joitakin olevan tarjolla ja lisäksi, koska sain syntymäpäivälahjaksi sinne pisteitä. Luna Soap sekä Tindra-tuotepaketti on niillä pisteillä hankittu, joten melkoisen edulliseksi tämäkin tilaus loppujen lopuksi jäi. 

Semmoisia ihanuuksia on nyt kaappeihini ilmestynyt. Joulukalentereistakin tuli tuotteita ihan urakalla, joten ensi vuoden alusta lähtee sitten muutama projekti käyntiin, että saisin varsinkin niitä meikkijuttuja kunnialla käytettyäkin. Mukavaa viikonlopun odotusta!

6 kommenttia:

  1. Tilasin nyt joulun aikaan tuon cherry paletin Sokoksen verkkokaupasta, kun oli alessa 37€ ja hilut päälle & ei postikuluja.
    Olen tuota mielessäni pitänyt sen ilmestymisestä lähtien niin en voinut jättää noin hyvää tarjousta hyödyntämättä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo paletti on aivan kertakaikkisen upea ja todella edullisesti olet sinäkin sen onnistunut nappaamaan! ;) Onneksi Sokos ei blokkaa mitään tuotemerkkejä alennusmyynneistään niin kuin monet muut tekevät.. Kaikki alessa on ihan oikeasti kaikki alessa.. ;)

      Poista
  2. Aivan upeat nuo Keskisen ostokset. Voi, että pitäisi päästä saippuaostoksille johonkin tuollaiseen "ostosparatiisiin";)
    Lumene Nordic Natural Perfection CC Creamiä en ole vielä kokeillut, mutta täytyypä testata jossain välissä minkälainen on verrattuna aikaisempaan CC-voiteeseen.
    Kivaa loppuvuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keskinen kyllä tuntuu satsaavaan kosmetiikkaan, siellä on joku hyvä sisäänostaja! ;) Kannattaa tehdä vaikka kesäajelu tuohon suuntaan.. :)
      Tämä Lumenen CC cream tuntuu sopivan itselleni todella hyvin. On niin helppokäyttöinen eikä tunnu siltä, että on kilo meikkiä naamalla. Peittää kuitenkin hyvin ja pysyy myös hyvin. Sävykin on täydellinen. Suosittelen kokeilemaan!
      Kiitos oikein paljon! Mukavaa loppuvuotta sinullekin! <3

      Poista
  3. Onpa ollut kunnon ostosmania :D Ihanaa katsottavaa :D Mä en ostanu mitään Black Fridayna koska mulla oli niin kova informaatioähky. Tuntuu et netissä sillon pitää olla ajatustakin nopeampi ku näppäilee tuotteita ostoskoriin, ja mä taas tykkään fiilistellä tuotteita samalla ku kattelen niitä :) Ja toinen asia mikä herkästi riepoo on se, et jos näkee jotain mitä on pakko saada, niin sitten se onkin "out of stock", aaaaargh mun painajainen!!!! XD Kävin tänään sähköpostia läpi, ja huomasin et mun lakkoilu Black Fridayn suhteen petti totaalisesti nyt joulun jälkeisten alennusten aikaan. Tulin tilanneeksi 11 eri liikkeistä tuotteita, koska ne oli niiiiiin alennuksessa!! :D No, jotkut pitää tammikuussa tipatonta, ni mä pidän shopatonta! :D Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh! Voi mitähän ihanuuksia olet tullut tilanneeksi...? Ja mistä..? Olen yrittänyt seikkailla ja katsella tarjouksia, mutta oikein mikään ei ole vielä näissä aleissa natsannut. Tai olen varmaan seikkaillut väärissä nettikaupoissa.. Eilen oli tosin erittäin lähellä Beauty Bay tilaus, mutta pidin pääni... Olen myös yrittänyt käydä läpi varastojani ja keksiä tuotteita ensi vuoden projekteihin, joten ehkä sekin on vähän himmannut noita ostohalujani. Olen myös miettinyt tuota "shopatonta" joksikin aikaa, mutta katsotaan.. Ja tuo on muuten niin totta tuo out of stock... ärsyttävintä, mitä voi olla!!! Miksi ne jättää ne kuvat sinne, jos niitä tuotteita ei enää ole..!!
      Kiitos paljon!! Ihanaa sunnuntaita ja loppuvuotta sinulle! <3

      Poista