25.12.2018

Joulukalenterien luukut 21-25

Tänään olisi vuorossa superihanien joulukalentereiden viimeiset luukut. Itselläni oli siis Asoksen ja Lookfantasticin kalenterit, joista LF-kalenterissa oli 25 luukkua, joten tänään oli mukavasti sen viimeisen ja parhaan luukun vuoro. 

Asos:


Luukku 21: 111Skin Rose Gold Brightening Facial Treatment Mask
Luukku 22: First Aid Beauty Skin Rescue Deep Cleanser With Red Clay
Luukku 23: Coco & Eve Like A Virgin Super Nourishing Coconut & Fig Hair Mask
Luukku 24: Sand & Sky Australian Pink Clay Porefining Face Mask

Luukusta 21 paljastui superkallis kasvonaamio. 111Skinin omilla sivuilla viisi kappaletta näitä maskeja maksaa 85 GBP. Kuinka voi naamiot maksaa noin paljon ja kuinka ihmeessä ikinä raaskin tätä edes käyttää? Kyllä nyt on oikeasti luksusta. Tämän pitäisi sekä kirkastaa, rauhoittaa että kosteuttaa ihoa, ihan niin kuin normihintaistenkin maskien luvataan tekevän.

First Aid Beautyn vaahtoava punasavigeeliputsari on varmasti hyvä sekaiholleni, koska tämä taatusti hillitsee ihon rasvoittumista. Tämän merkin tuotteet ovat olleet järjestään huippuja, joten käyttelen erittäin mielelläni sitten jossain vaiheessa.  

Coco & Even hiusnaamiota tulin jo testanneeksi ja oli aivan loistava. Annoin sen muhia ehkä viisi minuuttia, kun ohjeiden mukaan se pitäisi jättää n. 10 minuutiksi, mutta jo tuossa ajassa tämä teki hiuksista aivan uskomattoman pehmeät ja hoidetut. Tämän voisi jättää hiuksiin yön ylikin muhimaan. Tuoksukin tässä on hurmaava, joten kalliista hinnasta huolimatta voisin kuvitella ostavani tämän täysikokoisena. 

Viimeisestä luukusta paljastui jälleen savituote eli kasvonaamio, jonka pitäisi mm. supistaa ihohuokosia ja hillitä kiiltoa. Tämäkin tulee ehdottomasti käytettyä, mutta varmasti vasta talven jälkeen. 

Lookfantastic:


Luukku 21: Mane 'n Tail And Body The Original Shampoo & Conditioner
Luukku 22: Lookfanstastic Brush
Luukku 23: Aromatherapy Associates De-Stress Muscle Bath & Shower Oil
Luukku 24: Erno Laszlo Multi-Task eye Serum Mask
Luukku 25: Illamasqua Beoynd Powder Highlighter - Deity

Mane 'n Tailin shampoo-hoitoaineduo on alunperin siis hevosille kehitetty, mutta nykyään myös ihmisten käyttöön otetut tuotteet. Tämän kaksikon jo testasin ja shampoosta tykkäsin kovasti. Se pesi hyvin jo yhdellä kerralla ja siinä oli ihana tuoksu. Hoitoaineessa myös tuoksu oli hyvä, mutta tehot eivät itselleni ihan riittäneet. Nyt tosin huomasin, että tätä ei välttämättä tarvitse huuhdella hiuksista edes pois, joten taidan testata tätä jätettävän hoitoaineen muodossa ensi kerralla.

Luukusta 22 tuli sivellin, jossa tuo tummempi pää vaikuttaa melkoisen jämäkältä. Siveltimille löytyy aina käyttöä. 

Aromatherapyn rentouttavaa öljyäkin olen jo testannut ja huh huh, että on voimakas tuoksu. Minun mielestäni tämä tuoksuu ihan tärpätiltä ja käytän tämän kyllä hyvin äkkiä pois. Tyttäreni, joka ei voinut sietää Dermosilin lakritsasaippuaa, sai tämän tuoksusta totaalin slaagin. Nyt hän joutuu vähän aikaa kärsiä. Tämä jätti kyllä ihon ihanan pehmeäksi.

Ihanaa saada silmänympärysnaamiot, joita käyttäisin vaikka joka ilta, jos niitä vain olisi pilvin pimein. Tässä Erno Laszlon pakkauksessa on niitä kaksi kappaletta ja käyttelen nämä ehkä uutena vuotena. Näiden pitäisi tehota tummiin silmänalusiin, turvotukseen ja ryppyihin.

Tämän päivän luukusta paljastui sitten se jättipotti eli Illamasquan powder highlighter. Sävy on tuollainen melko neutraali (shimmerinen kyllä) ja aivan uskomattoman ihana poskipäillä. Tätä voisi käyttää puuterin tavoin myös koko kasvoilla ja testasin sitäkin, eikä se nyt hassummalta näyttänyt sekään. Naama ei tosiaan kiiltänyt niin kuin joidenkin illuminating-tuotteiden kanssa. Tämä on aivan superihana tuote, jota tulen käyttämään varmasti paljon, mutta luultavimmin kuitenkin ihan vain highlighterin ominaisuudessa.


Viimeisissä luukuissa oli siis ainoastaan yksi pieni huti, mutta senkin käytän ehdottomasti pois, koska ei ole täysin susi tuotteena. Ikävä tulee nyt tätä luukkujen availua, mutta onhan sitä nyt tässä harrastettu ja nyt saa rauhoittua näitä sitten käyttelemään.




Siinä kuvassa tämän vuoden tuotteeni kalentereista ja näistä tulee olemaan iloa todella pitkään. Tuotteita on yhteensä 50 kappaletta ja ainoastaan kaksi (meikkisieni ja Sleekin paletti) lähtevät nyt eteenpäin. Yhden tuotteen (Skyn Icelandin silmänympäryslaput) olen vasta käyttänyt, mutta useita muita on parasta aikaa tehokkaassa käytössä. Näitä tulee siis pumpsahtelemaan tasaiseen tahtiin loppuneissa mukana. Kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen molempiin kalentereihin ja todellakin tuntuu saaneen rahoilleen vastinetta. Oikein rauhallista joulunpyhien jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti