18.11.2018

Loppuneet tuotteet lokakuu 2018

Paljon on taas päässyt tuotteita loppumaan, joten tästä on tulossa melkomoinen postaus. Joten ei kun eteenpäin.



Schwarzkopf Poly Color Sävyteshampoo - 09 Extra Ljusblond
Kuten viime loppuneissa mainitsin, tätä olen nyt käytellyt muutamia kertoja putkeen ja tuntuu sopivan hiuksilleni. Nyt tuli kyllä melkoisen pieni väli näiden käytölle, mutta se johtui meidän ulkomaanreissusta. Halusin, että tukka on siellä suht kunnossa. Vähän tämä siis vie kellertävään, mutta hopeashampoolla korjaantuu. (5/5)

Schwarzkopf BC Oil Miracle Rose Oil Hair & Sculp Treatment
Ostospostaus - tähän tuotteeseen ihastuin aikoinaan Livboxista tulleen näytteen perusteella. Olihan tämä edelleen ihana. Tuoksu on hyvä ja tämä tekee hiuksista kiiltävät ja pehmeät. Käyttelin kosteisiin hiuspituuksiin ja tuote kesti todella pitkään. (5/5)

Four Reasons Black Edition Hydro Wash Shampoo & Daily Treatment
Bette Box 07/2018 - kumpikin tuote oli ihan perustavaraa, eivät mitenkään ihmeellisiä. Siitä olin kyllä yllättynyt, että tuo hoitoaine toimi hiuksissani, koska ne ovat yleensä todella krantut hoitoaineiden suhteen. Tuoksukin näissä oli ihan ok. (3/5)

Tigi Bed Head Masterpiece Massive Shine Hairspray
Hyvä hiuskiinne, mutta ei vedä vertoja Osikselle. Tämä kovettaa hiuksia jonkin verran, Osis ei sitä tee. Tämä oli onneksi viimeinen tällainen kaapissani, joten jatkossa ostan vain ja ainoastaan Osista. (4/5)


Skin Food Black Sugar Mask 
Ostospostaus, mukana 10 tuotetta 10.10. mennessä -projektissani - tämä oli melko kova kuorinta, joten ehdottomasti käytettävä vähän lämpöisemmillä keleillä. Käyttelin noin kolmen päivän välein. Tuote oli ruskeaa ja siinä oli kiva tuoksu. En ehkä kuitenkaan enää tätä ostaisi, ei ollut kuitenkaan mitenkään maata mullistava. (3/5)

Lumene Arctic Aqua Deep Moisture Eye Gel
Pidin tätä jääkaapissa, joten oli ihanan viilentävä silmänympärysiholle. Käyttelin ainoastaan aamuisin, joten herätti kivasti. Ihan perushyvä voide. (4/5)

Nuxe 24 hr Soothing And Moisturising Cream
Käytin tämän meikin alla ja toimi hyvin. Nuxen voiteet tuntuvat järjestään sopivan itselleni. Imeytyi hyvin, ei rasvoittanut ihoa ja kuitenkin kosteutti. Tässä oli lisäksi se ihana nuxemainen tuoksu, joka teki tästä todella ylellisen oloisen. (5/5)

L'Oréal Pure Clay Purifying Cleansing Gel
Tämä puhdisti tehokkaasti, mutta ei kuivattanut ihoa, kuten voisi kuvitella. Aivan ihana savimainen tuoksu ja tulen varmasti joskus ostamaan uuden tuubillisen. (5/5) 



Mitomo Pore Control Facial Essence Mask
Ostospostaus - tämä oli oikein helppo asetella ja pysyi kasvoilla hyvin. Oli hyvä, mieto tuoksu, kosteutti, mutta en huomannut tekevän huokosille mitään. (3/5)

Wander Beauty Baggage Claim Gold Eye Masks
Boxycharm 08/2018 - samat sanat kuin viime loppuneissa: nämä olivat tyylikkään kultaiset silmänalusnaamiot. Selvästi kosteuttivat silmänalusihoa vaikka olivat kuitenkin melko kuivan oloiset aseteltaessa. Silmäpusseihin eivät mielestäni vaikuttaneet, tosin käytin nämä illalla ja pussit ovat selkeimmillään aamuisin.. (3/5)

Meikkejä loppui melkoinen määrä:



Revlon Colorstay Makeup Combination/Oily Skin - 110 Ivory
Aivan mahtavaa, että sain käytettyä yhden meikkivoiteen pois. Tätä en voinut edes käyttää yksinään, koska vaikka tämä oli minun ihotyypilleni suunnattu, niin silti näytti iholla vain kokkuraiselta ja rumalta. Voide oli erittäin vaalea tapaus, joten käyttelin tämän kokonaan pois sekoittelemalla niihin liian tummiin tai paksuihin voiteisiini, joita mm. Livbox/Bette Box on lähetellyt. Tämä oli täydellinen kombo varsinkin sen yhden Lumenen (Nude Perfection Fluid Foundation - Classic Beige) voiteen kanssa, jonka käyttelin aikanaan pois Subscription Box Blitz -projektissani. (3/5)

Smashbox Photo Finish Lid Primer - Light
Ipsy Bag 10/2017 - tästä olen stopperinkin ottanut pois, joten niin loppuun on käytetty. Oli erittäin hyvä pohjustaja luomille, ei paakkuuntunut ollenkaan ja piti silmämeikin aisoissa. (5/5)


Essence Instant Matt Make-Up Setting Spray
Ostospostaus, mukana 10 tuotetta 10.10. mennessä -projektissani - tämä oli pelkästään ok tuote. Kun nyt innostuin taas näistä meikinkiinnityssuihkeista, niin kyllä Urban Decayn All Nighter vie tästä voiton 10-0. Tässä oli lisäksi melko märkä ulosanti, joten ihanaa, kun loppui. En edes huomannut, että olisi pitänyt ihoa pidempään mattana, mutta otti kyllä puuterisuutta pois. (2/5)

Becca Ever-Matte Poreless Priming Perfector
USA:n ostos - tämä tuote oli viime vuoden Finish 17 in 2017 -projektissani ja loppui vasta nyt, uskomatonta. Tämä oli niin tujua tavaraa, että talviaikaan pystyin käyttelemään vain nenälleni, joka on ihoni rasvaisin kohta. Kesällä sentään pystyi laittamaan vähän muuallekin. Toimi itselläni täydellisesti eli piti sitä rasvaisuutta kurissa ja peitti myös jonkin verran ihohuokosia. Tätä pystyi laittamaan vain pikkuriikkisen kerrallaan ja tämä oli taputeltava iholle. Tämä on nyt kuitenkin nähty, pohjustajia on jonossa sen verran, että tuskin tulee aikaa, että tätä ostan enää uudestaan. (5/5)



NYX Rose Gold High Definition Blush 
USA:n ostos, mukana 18 in 2018 -projektissani - tässä oli ihana sävy ja pigmenttiä oli tarpeeksi, mutta ei liikaa. Sopi arkeen ja juhlaan. Tämä oli ehkä menettänyt jo parhaimman teränsä, koska alkoi olemaan aika jauhoista. Pressasin tämän loppuvaiheessa uudestaan ja sen jälkeen se vasta jauhoista olikin. (4/5)

ColourPop Super Shock Shadow - Glow
Mukana 18 in 2018 -projektissani - nämä luomivärit ovat kuuluisia ihmeellisestä koostumuksestaan, joka ei ole voidemaista, mutta ei myöskään täysin puuterista. Pressasin tämänkin loppuvaiheessa uudestaan ruokaöljyn avulla ja sen myötä tämä heräsi uudestaan eloon ja sain käytettyä koko tuotteen vaivattomasti. Sävy oli vaalea, joten käytin lähinnä luomenpohjustuksessa. (4/5)


Dermacol Aroma Ritual Mandarine Sorbet Vitalising Body Lotion 
Ostospostaus - perushyvä vartalovoide, jossa oli aivan järjettömän hyvä tuoksu. Tuoksu toi mieleen Fruttinin Milky Orange -sarjan, josta tykkään myös erittäin paljon. Itse voide imeytyi hyvin ja piti ihon kosteana, joten voisin ihan hyvin ostaa uudestaan. (5/5)

Aussie Fresh Mate Body Wash
Nyt kun olen yrittänyt käytellä näitä tuotteita tuolta vanhimmasta päästä, niin tämä on ostettu niinkin kauan sitten kuin Anttilan loppuunmyynnistä. Vihdoin sain aikaiseksi käytellä pois. Olihan tämä vaan ihana valtavan raikkaalla tuoksulla. (5/5)

Original Source Vanilla And Raspberry Shower Gel
Taivaalliselta tuoksuva vegaaninen suihkugeeli, jota on onneksi vielä toinen kappale varastossani. Tuoksu muistutti ehkä jotain vadelma- tai mansikkarahkaa. Keskisiltä näitä siis ostelen ja seuraavan kerran, kun siellä käväisen, ostan lisää. (5/5)

Olive Leave Olive Oil Soap
Kreikan ostos - kuten ne toisetkin kaksi Kreikasta ostettua saippuaa, tämä jatkoi samaa sarjaa eli oli melkoisen olematon. Meni loppua kohden ihmeelliseksi mömmöksi eikä tässä mitään tuoksuakaan huomannut. Näistä johtuen en Kyproksen reissulta ostanut yhtä ainoaa saippuaa, luotto oli mennyt. (3/5) 

Cien urea 10% Foot Cream
Tätä on tullut käytettyä jo monta tuubillista. On oikein pätevä jalkarasva, hoitaa hyvin hommansa. (5/5)

Dirty Works You Soft Touch Hand Cream With Cocoa Butter
Tallinnan ostos - huh, että tässä oli voimakas tuoksu, kookoksesta ei tietoakaan. Käytin tämän yörasvana ja muutamalla ensimmäisellä kerralla mietin, että olikohan tämän käyttökerrat nyt tässä. Kumma kyllä, totuin siihen ja tuli kuin tulikin käytettyä ihan käsille. Tuoksu on ehkä vähän miehinen ja niin voimakas, että herkkänenäisten ei kannata vaivautua. Itse voide oli vain ihan ok, joten tätä tuotetta en tule kaipaamaan. (2/5) 

Dermosil Licorice Hand Soap
Ostospostaus - aivan järjettömän mahtava tuoksu tässä, tuoksuu ihan aidolta lakritsilta. Se on myös todella voimakas, joten esimerkiksi toinen tyttäristäni ei voinut olla samassa tilassa tämän kanssa. Itse ostaisin salamana lisää, mutta en viitsi aiheuttaa enempää kärsimystä. Tyylikkään pullon säästän uusiokäyttöön. (5/5)



L'Occitane Ultra Rich Comforting Cream
Tämän käyttelin ihan yövoiteena ja oli ihanan täyteläinen. Pitäisi kyllä saada isompi satsi, että paremmin pystyisi analysoimaan, mutta jo tuon perusteella täydet pisteet. (5/5) 

Wild Rose Beauty Balm -näyte
Jolie Box 10/2018 - tälle ihmeaineelle oli siis eri käyttövaihtoehtoja. Yritin käyttää kasvojen puhdistukseen, mutta ei ainakaan meikkejä putsannut ja jätti iholle ihmeellisen kalvon, joka ei vedellä lähtenyt pois. Kasvovoiteena tämä oli loistava ja tässä oli ihana tuoksu. Lisäksi testasin tätä vielä muutamaan kuivaan kohtaan kropallani ja selvästi yön aikana hoiti niitä paikkoja. Tästä pienestä näytteestä oli siis moneen. (3/5)

Lanvin Modern Princess EdP -näyte
Bette Box 08/2018 - tuoksu oli kivan hedelmäinen ja melko voimakas, mutta ei valitettavasti pysynyt ihollani pitkään. Sen perusteella en ostaisi täysikokoisena. (3/5)

The Body Shop Spiced Apple Lip Balm
Tukholman ostos - tämä kesti käytössä pienen ikuisuuden. Olen käyttänyt tätä pelkästään yörasvana, joten ehkä sekin vähän selittää sitä pitkäikäisyyttä. Tämä kosteutti todella hyvin ja tuoksukin oli kiva. Olin tähän täysin tyytyväinen. (5/5)

Seuraavaksi sitten vielä reissussa loppuneet tuotteet ja sielläkin niitä loppui ihan kiitettävästi ottaen huomioon sen, miten vähän niitä sinne rehasin:

Yritin siis todellakin ottaa mahdollisimman minimaalisesti tuotteita mukaan ja meikkaaminenkin rajoittui lähinnä ripsiväriin, kulmiin ja huuliin.


Khadi Amla Shampoo
Jolie Box 10/2018 - tämä pieni pullo loppui todella nopeasti, koska ei pessyt hiuksiani ensimmäisellä kerralla. Riitti muistaaksni kahteen pesukertaan. Tuoksukin oli todella voimakas, eikä ainakaan omaan nenääni ollenkaan miellyttävä. Hiukset olivat kyllä jo ennen hoitoaineen levittelyä sileät ja hoidetun oloiset. (2/5)

Garnier Respons Caring Mask Avocado Oil & Shea Butter 
Tätä oli niin vähän jäljellä, että rehasin purkin mukaan ja käyttelin reissussa pois. Tämä naamio oli hyvä, mutta ei ehkä parhaasta päästä näitä Garnierin hiusnaamioita. Yritän pitää mielessä ja keskityn tästä lähtien niihin muihin versioihin. (3/5)


Pirkka Sun Aurinkosuihke SPF 30
Edullinen aurinkovoide suihkepullossa. Oli siis helppo käyttää ja levittää ja suojasi myös auringolta hyvin. Jätti kuitenkin kädet tahmaisiksi käytön jälkeen. (4/5)

Hawaiian Tropic Protective Dry Oil SPF 30 - Coconut & Mango
Tukholman ostos -  todella hieno suihke ja tämä imeytyi ihoon heti eikä tehnyt käsiäkään ollenkaan lähmäisiksi. Vaikka reissussa aurinko porotti kuumana ja täydeltä taivaalta kuutena päivänä seitsemästä, iho selvisi hyvin, joten kyllä tämä toimi vaikka tuntui, ettei iholla rasvaa olekaan. Loppui kyllä melko nopeasti ja tuoksu oli mitäänsanomaton. (4/5)


Flower by Kenzo EdP -näyte
Bette Box 10/2018 - voimakastuoksuinen hajuvesi, jonka kukallinen tuoksu alkoi ehkä hieman kyllästyttämään. En ostaisi täysikokoisena. (2/5)

Nivea Gentle Eye Make-Up Remover
Ostospostaus - tästäkin oli vain jämät jäljellä, joten rehasin reissuun ja pienen pieni tippa tuonne pohjalle vielä jäi. Aivan huippuluokan tuote ja tulen varmasti ostamaan lisää. (5/5)  

Lisäksi loppui näytteitä seitsemän kappaletta. Näistä sen verran, että huipputuotteita kaikki paitsi Ziajan käytin vain kaulalle. Kyllä, pidin kaulastani huolta sielläkin. Noista muista minulla Mádaran silmänympärysvoide jo täysikokoisena löytyykin, mutta voisin nuo muutkin neljä kotiuttaa ihan koska vaan.  

Kirpparilla tuli myytyä lokakuussa neljä vähälle käytölle jäänyttä kynsilakkaa, joten tuotteita tosiaan lähti kaapeista ihan urakalla. Huomaako sitä taaskaan missään...? Ei. Ihanaa alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

  1. Skin Foodin putsari on kuulemma myös hyvä, mutta yritys meni konkurssiin tässä jokunen aika sitten. Sentenced to Live -bloggaaja ihastui siihen, mutta ymmärrettävästi aika vaikea saada enää :(

    Mukavasti loppuneita tuotteita jälleen, kattava valikoima! Dermosilin lakritsi -on kyllä oikeasti sitä mitä lupaa, eikä hento häivähdys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohoh, en ollut kuullutkaan, että Skin Food on mennyt konkurssiin :( Voi harmi, mielelläni olisin itsekin kokeillut muitakin heidän tuotteitaan!
      Oli kyllä aika reippaanoloisesti tuotteita ja nyt varmaan tuon vuoksi vaikuttaa siltä, että kerrankin olisi suht realistinen loppuneiden määrä marraskuussa. Ainakin vielä vaikuttaa siltä... ;)
      Dermosilin lakritsi - mikä ihanuus!! Ei todellakaan mikään hentoinen tuoksu ;)

      Poista
  2. Jestas taas mikä määrä loppuneita! :D Noi puuteriset tuotteet on kyllä ikuinen mysteeri mulle, et miten niitä voi loppua??!!!??? XD Oon sanonu tästä 100 x ennenkin ja sanon taas! :) Mainitsit et pidät kaulankin ihosta huolta, ni oon huomannu saman nyt ku eri bokseista on tullu eri paikkoihin tarkoitettuja voiteita esim rinnoille, kaulaan jne, ni oon ruvennu niitä tosiaan ajatuksella hoitaan eri voiteilla. Ennen tyyliin läträsin vaan jollain ja aattelin, et ei se iho huomaa onko se tarkoitettu naamaan vai tyyliin pyllyyn! :D Siivoskelin taaaaas mun kosmetiikka varastoja (mun lempparihommaa suklaan syönnin lisäksi) ja löysin Dermosilin lakritsikäsivoidetta ja saippuaa. Ne lähti vinhasti eteenpäin, se haju on aivan liian voimakas mun nokalle-ja pitkäkestoista! :D Kivaa loppuviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä loppuneita ja sälää vähän joka lähtöön :) Olen vissiin aika hyvä pyörittelemään sitä sutia noiden puuteristen tuotteiden päällä, kyllä ne siitä vaan kuluu. Mutta se ylimääräinen puuteripöly onkin sitten pöydällä/lavuaarissa.. ja ei kun pyyhkimään ;)
      Itsellä on yleensä juuri tapana käyttää ne vähän vanhemmat tai kasvoille sopimattomat tuotteet joko kaulalle, kyynärpäihin tai polviin. Ja on kyllä kiva, kun nyt on saanut muutamastakin laatikosta ihan oikeasti siihen asiaan tarkoitetun tuotteen!
      Arghh.. pitäisi myös taas saada aikaiseksi siivoskella noita kosmevarastoja.. etsiä tuotteita projekteihin ;)
      Tuo lakritsin tuoksu on ihan ässä! ;);) Mutta ymmärrän sinua oikein hyvin, tuoksu on toooodella voimakas! Ja tosiaan tyttöön tuli aina vauhtia, kun se osui nenään ;)
      Kiitos paljon! Kivaa loppuviikkoa myös sinulle <3

      Poista