29.5.2017

Ostoksia - Kosmetik4less

Vielä kaksi tilausta tuli siis tehtyä huhtikuussa, joista esittelen tällä kertaa vain toisen. Oikeastaan tein näiden lisäksi vielä yhden Bangerheadille, mutta he olivatkin kuulemma saaneet verkkokaupassaan teknisen virheen aikaiseksi, joten palauttivat rahat ja peruivat tekemäni tilauksen. Samaa tarjousta, mikä heillä oli meneillään, toki jatkettiin, mutta se ei korvannut heidän verkkosivuillaan tuhlaamaani aikaa. Sanomattakin selvää, että uutta tilausta en enää tehnyt, ja tuskin tulen enää ikinä tekemäänkään. Mielestäni pieni lisäkorvaus olisi ollut paikallaan ja olisi pitänyt asiakkaat tyytyväisempinä. Olen aika itsepäinen tällaisissa jutuissa. 

Mutta sitten seuraavaan tilaukseen, jonka paketin ihan oikeasti sain itselleni. Kosmetik4lessille tein piiitkästä aikaa tilauksen, koska Essence on nyt ollut niin kaikissa blogeissa tapetilla, alkoi itseäkin houkuttamaan. Muutamaa muutakin merkkiä tuli kyllä tilattua ja ihan perustuotteita vain. Kyllä siellä oli jäljellä myös Essencen uusimpia juttuja, mutta eivät iskeneet sillä hetkellä. 



W7 Cosmetics Crème de la Crème Blush sävyssä Divine (2,99 €) on voidemainen poskipuna. Tätä olen jo testannut ja on aika voimakkaan pinkki. Tätä täytyy työstää vähän enemmän, että sulautuu ihoon eikä jämähdä paikalleen. Todella pienellä määrällä pärjää pitkälle. Tykkäsin kuitenkin tästä sävystä paljonkin, kunhan sai asettumaan.

Essence Mosaic Blush sävyssä 10 Miss Floral Coral (2,95 €) on myös tuote, jota ehdin jo testata. Tämä on vähän persikkamainen, ei niin voimakas sävy, mutta tällä saa sopivasti väriä poskille. Sisältää ihan vähän shimmeriä. Tykkään tästäkin. 

Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter sävyssä Pink Lights (3,79 €) tuli tilattua ihan halpuutensa vuoksi vain. Tykkään näistä MUR:n highlightereista todella paljon, joten olin reteällä päällä ja laitoin tilaukseen. Sävyhän tässä on tuollainen kylmän vaalean liila, joka korostaa poskipäitä juuri sopivasti. 


Koska NYXin irtopuuteri pääsi minulta loppumaan, niin täytyyhän sen tilalle saada ainakin kaksi uutta. Essencen Stay All Day Translucent Fixing Powder sävyssä 10 Translucent (3,95 €) muistuttaa ehkä hieman koostumukseltaan NYX Studio HD Finishing -puuteria, mutta ei pysy iholla läheskään yhtä kauaa. Tähän tuotteeseen en ole täysin tyytyväinen, mutta yritän nyt kuitenkin käyttää sen pois.

W7 Cosmetics Sheer Loose Powder sävyssä Ivory (3,99 €) ei ollut kallis tämäkään. Puuteri näyttää purkissa todella tummalta vaikka oli vaalein sävy. Tätä en ole vielä testannut, mutta jos tosiaan on iholla liian tumma, niin annan pois. 

Kun nyt on suihkekausi meneillään, niin pakko se oli sellainenkin tilata. Essencen Instant Matt Make-Up Setting Spray (2,96 €) vaikuttaisi olevan ihan hyvä tuote. Muutaman kerran olen tätä testannut ja on ehkä vähän pidempään pitänyt ihoni mattana. Täytyy testailla lisää.

Essence Pure Skin Purifying Nose Strips (1,75 €) tuli myös ostettua ihan hetken mielijohteesta kesää silmällä pitäen. Paketissa on niitä kolme kappaletta, mutta en ole vielä testannut. Loppuneissa sitten näistä joskus enemmän. 


Makeup Revolution Nail Polish sävyssä Cupid in Disguise tuli kaupanpäällisenä. Tämä oli kaikista kaupanpäällisvaihtoehdoista oikeastaan paras, joten uusi kynsilakka tuli nyt hankittua. Tätä jo kokeilin ja sävy on erittäin hento vaaleanpunaiseen menevä. Voisin kuvitella käyttäväni tätä kesällä, kun ei halua kynsillä koreilla. Siinä mielessä ehkä vähän mitäänsanomaton. 

Essenceltä tilasin vielä kaksi käsirasvaa: Super Rich Super Soft Hand Cream (1,45 €) ja Honey Care Moisturizing & Caring Hand Cream (1,45 €). Kummassakin on erittäin mieto, hyvä tuoksu. Honey Care on tällä hetkellä käsilaukku/työrasvana ja se imeytyy todella nopeasti ja tuntuu myös melko hoitavalta. Pieniä tuubejahan nämä ovat, vain 25 g. 

Essence Brit-Tea Lip Balm sävyssä 01 Vanilla Ice-T Baby (1,10 €) oli sekin täysin heräteostos, koska oli niin edullinen. Muistaakseni en ole ennen Essencen huulivoiteita käyttänyt, joten nyt tulee sitäkin testattua. Vielä en siis ole tätä korkannut. Söpö pakkaushan tämä on.


Siinä ostokset kokonaisuudessaan ja näillä pääsee taas pitkälle. Aikomus oli tosiaan esitellä tässä vielä viimeiset ostokseni eli Beauty Baylta tilaamani tuotteet, mutta postauksesta olisi tullut aivan liian pitkä. Esittelen ne muutamat tuotteet ensi kerralla. Viime postauksessa taisin toivotella lauantaina hyvää sunnuntain jatkoa.. ups.. Meni vähän ajoittamiset pieleen. Mutta nyt menee toivottavasti oikein ja toivottelen oikein hyvää viikon alkua!

2 kommenttia:

  1. Mulla on Makeup Revolution highlightereista Peach Lights -versio. Ostin, kun halvalla sain;) Ihana tuote! Pitääkin tilata lisää Essenceä, kun sain tästä postauksesta kivasti virikkeitä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peach lights on varmasti myös kertakaikkisen upea sävy! Nuo on tosiaan niin kivoja, kun ei tarvi penniä paljon venyttää ;) Sinulta sain inspiraatiota tuohon omaan essencen tilaukseen ;)

      Poista