17.5.2017

Ipsy April 2017 Glam Bag

Se uusi yllätysboxi, minkä itselleni vihdoin ja viimein pitkän harkinnan jälkeen tilasin on Ipsy Glam Bag. Olen tosiaan pitkään miettinyt tämän tilaamista ja koska tämä ei todellakaan ole hinnalla pilattu, annoin vihdoin periksi. Hintaa tällä "laukulla" on 10 USD/kk ja siihen lisäksi päälle Shipiton postituskulut. Luulisin, että alle 20 EUR jäin tämän huhtikuun laukun kanssa. Mikä parasta, tämä oli mahtunut meidän postilaatikkoon, joten ei tarvinnut hakea postista. 

Tällainen pirteän värinen pikkupussukka sieltä tuli:


Pussukka sisälsi viisi tuotetta, kuten pitäisikin olla joka kuukausi. Tuotteet ovat joko isompia näytekokoja tai täysikokoisia tuotteita. Sisällössä voi olla aika paljon vaihtelevuutta eri laukkujen välillä, mutta ne tulevat aina jonkinlaisessa pussukassa. Tämä pussukka on tietääkseni aina samanlainen kaikilla. Lisäksi samoin kuin Bette boxin kohdalla, tuotteita voi arvostella, jolloin kerää itsellensä pisteitä. Näillä pisteillä voi sitten hankkia itsellensä pussukkaan bonustuotteita. 

Käydäänpä sitten läpi, mitä sain:


Ensimmäisenä TonyMoly Liptone LipCare Stick in Rose Blossom -huulirasva, johon olen erittäin tyytyväinen. Ikinä ennen en ole TonyMolyn huulirasvoja testannut, joten uusia tuulia puhaltaa. Tämä on täysikokoinen tuote. 


Skin&CO Roma Truffle Therapy Face Toner eli kasvovesi on ihan oudolta merkiltä. Tässä on jännä tuoksu ja neste on tuollaista hieman sameaa. Suurella innolla testaan tämänkin. 

Touch in SOL No Poreblem! Primer on jälleen ihan oudolta merkiltä. Näin primeri-friikkinä otan tämänkin innolla vastaan ja tämä pieni 5 ml tuubi tulee taatusti käytettyä. 


OFRA Cosmetics Peach Blush on tutulta merkiltä, mutta heidän poskipuniaan en ole ikinä ennen käyttänyt. Aika vaalealta ja shimmeriseltä tuo vaikuttaa, mutta toivotaan, että toimii. Tämä on myös täysikokoinen tuote, vaikka OFRAlla jotain XL-kokoakin on kyllä myynnissä. Arvoa tällä on 15 USD, joten jo tämä yksistään ylittää pussukan arvon.

Viimeisenä aivan ihana suti: Glamour Dolls x Lisa Frank Angle Blush Brush. Ihania sateenkaaren värejä ja yksisarvisten kuvia. Testaan tämän, mutta voi olla, että joudun sen jälkeen luovuttamaan tyttärelleni. Luulen, että hänen käytössään tämä saa ansaitsemansa arvostuksen.  


Kaiken kaikkiaan siis viisi itselleni aivan upouutta tuotetta ja kolme ihan uutta merkkiä. Ainoastaan TonyMoly ja OFRA olivat itselleni tuttuja. Ei kaduta tilaus ollenkaan ja uusi pussukka on jo tulossa. Tuotteet, mitä on saamassa seuraavaksi voi jossain vaiheessa käydä katsastamassa Ipsyn verkkosivuilta. Itse tietenkin malttamattomana olen sen tehnyt, joten tiedän, mitä toukokuussa on tulossa, kaikenlaista kivaa. Ihanaa päivän jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Onpa kiva pussukka. Kiinnostavat tuotemerkit, kuten Ofra. Sitä tekisi mieli testata, mutten ole vielä keksinyt mistä aloittaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin paljon tästä paketista, eikä ole kalliskaan..! Ofrasta ei itsellänikään hirveästi kokemuksia. Tämä poskipuna...ei loppujen lopuksi niin säväyttänyt, joten tämän ehkä skippaisin.. :)

      Poista